Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Stockholm

En nordisk storby, Sveriges hjerte. Stockholm lokker med originalitet. For en gruppereise eller konferansereise har byen alt du behøver. Å arrangere en gruppereise krever mye planlegging, enten du skal til Stockholm eller en annen by. Vi er eksperter på å sy sammen et velfungerende program og gjør det gjerne for deg. 

I Stockholm finner du et stort utvalg av lokaler, restauranter og konferansetjenester: Besøk forskjellige bydeler som Södermalm, Kungsholmen eller Gamla Stan og opplev denne vakre skjærgårdsbyen på nært hold. Med forhistorie som viktig handelsby er Stockholm et sted med en rik kulturarv og et fantastisk utvalg av førsteklasses matopplevelser. Unn deg gjerne et besøk i en av Stockholms kjellerrestauranter. I en luksuriøs atmosfære under middelalderhvelvinger i Gamla Stan kan du nyte fantastiske middager med inspirasjon fra både historie og moderne nåtid. Slike matopplevelser glemmer dere ikke lett!

Eller er det mer storslåtte steder som lokker? For en gruppereise eller konferansereise kan dere blant annet velge mellom havbad, landlige slott og hoteller i skjærgården. Et hyggelig eksempel er Höberga Gård. Hit kan du ta deg med bil eller buss, men også med båt. La deg inspirere av byens muligheter!

 

Stockholm Strandvägen
Stockholm Gamla stan
Stockholm vatten
Stockholm gamla stan
Opplev mer i Stockholm
INTRODUKSJON TIL STOCKHOLM
INTRODUKSJON TIL STOCKHOLM

Stockholm er kjent som en av verdens vakreste byer og blir ofte kalt Skandinavias svar på Venezia. Pittoresk plassert ved et punkt der elven Mälaren møter Østersjøen er byen utrolig vakkert utrustet fra naturens side. Denne turen vil bringe dere til fantastiske utsiktspunkter hvor dere kan se mange av de 14 øyene Stockholm består av, samtidig. Visste du at det fins hele 54 broer som binder sammen de 14 øyene?

Turen varer i 2 timer.

RIB-TUR I SKJÆRGÅRDEN
RIB-TUR I SKJÆRGÅRDEN

Et spennende fartsfylt eventyr du aldri vil glemme! Når dere velger denne turen, vil dere ha muligheten å delta i en av de mest ekstreme opplevelsene i skjærgården. En RIB mestrer alle typer av sjø, og den utmerkede manøvrerbarheten kombinert med den heftige kraften i motoren vil gi dere en ganske euforisk følelse, “nesten som å fly over vannet!”

Om bord i en RIB er en unik og gøyal måte å oppleve skjærgården på. Kombiner turen med et besøk på en restaurant på en av øyene, eller hvorfor ikke la oss ordne en piknik eller grillaften på en vakker øy?

BRUNSJCRUISE
BRUNSJCRUISE

Hver helg serveres en fantastisk brunsjbuffé på S/S Stockholm, en klassisk skjønnhet bygd i 1931. Ved lunsjtid hver lørdag og søndag legger båten ut på en tre timers tur ut i skjærgården. Buffeen bugner av tradisjonelle svenske retter, både kalde og varme.

Sørg for at du har plass til dessert; dessertbordet er fylt med alt man kan ønske seg!

SKYVIEW-GLOBEN
SKYVIEW-GLOBEN

Forbered dere på skjelvende knær og svette håndflater! SkyView består av to kuleformede gondoler i glass som hver kan ta 16 personer. Gondolene går på skinner på utsiden av Ericsson Globe, som er en stor (85 meter høy) sportshall i Stockholm, og på makshøyden er dere hele 130 meter over havet.

SkyView-turen tar ca. 30 minutter totalt.

VINSMAKING PÅ EBENIST
VINSMAKING PÅ EBENIST

Serveringsstedet Ebenist, som er en restaurant kombinert med bar og vinkjeller, ligger midt på det tradisjonsrike Stortorget i Gamla Stan. Vinsmakingen ledes av stedets erfarne sommelier, Donald. Han vil ledsage dere gjennom en hyggelig smaking av viner fra hele Europa, til og med av oransje aperitiffviner.

PRIVAT VISNING AV DEN KONGELIGE OPERAEN
PRIVAT VISNING AV DEN KONGELIGE OPERAEN

Er dere en kulturinteressert gruppe og vil oppleve noe helt spesielt? Denne turen er noe utenom det vanlige. Sammen med vår dyktige guide får dere høre operaens interessante historie, og dere får også en privat opptreden av en av operaens artister mens dere får nyte et glass champagne. Omvisningen avsluttes med en treretters middag i den fantastiske restauranten Brasseriet, som ligger i de samme lokalene.

ICEBAR
ICEBAR

Ta en pause fra Stockholms pulserende gater og besøk denne arktiske verdenen midt i sentrum. Icebar er ikke en vanlig bar. Å stige inn i Icebar er en unik opplevelse der dere møtes av kald, vinterfrisk luft, vakker innredning og stilfull lyssetting.

Ved ankomsten blir dere kledt i en varm cape og tykke hansker. Deretter blir dere servert en iskald drink i et glass av is. Denne opplevelsen er noe for dere som vil ha en gøyal timeout bypulsen og få en følelse av vinterens magi året rundt.

ABBA-MUSEET
ABBA-MUSEET

Har du hatt en hemmelig drøm om å få være det femte medlemmet i ABBA? Nå kan du og kollegene endelig kjenne hvordan det kunne ha vært! Når dere besøker dette fantastiske museet ute på Djurgården, får dere se hvordan dere kler deres legendariske scenekostymer, synge i Polarstudion og stige opp på scenen med bandet.

Her er det mye å oppleve! Dere får også høre bandmedlemmenes fortellinger fra da de var barn til oppveksten med musikken og hvordan de ble berømt verden over.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til Stockholm og hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt kjent med byen allerede fra bussen.

Konferanse
Konferanse

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

 

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.