Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Oslo

Oslo, som i 2019 ble kåret til Europas grønne hovedstad, frister mange med sin nærhet til den vakre Oslofjorden og de mange parkene og store friluftsområdene. Byen er dog mye mer enn Karl Johans gate, Frognerparken og Holmenkollen. Her venter en rik palett av spennende opplevelser. La våre eksperter i Reisefeber hjelpe dere med deres neste reise for å finne de spesielle gullkornene.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Hvorfor ikke oppleve et litt annerledes Oslo neste gang dere planlegger en gruppe eller konferansereise. Her kan dere ta dere rundt i byen på samme tid som du må løse vanskelige oppgaver og samarbeide i team for å hente hjem vinsten. Hvis dere foretrekker å oppleve Oslo fra vannet, kan dere ta en naturskjønn kajakktur på Akerselva og eventuelt avslutte turen med et avslappende øyeblikk på Sørenga badstueflåte. Lat som om dere er en Formel 1-sjåfør, og se hvem som kommer raskest gjennom gokartbanen og kommer til toppen av pallen. Hvis det er spenning og handling dere leter etter, er et besøk til Fangene på Fortet en utmerket opplevelse.

Byens kulinariske utvalg er svært bredt. Her kan dere prøve alt fra japanske delikatesser, italienske lekkerheter og nasjonale spesialiteter til fine-dining på Michelin-restauranter. Vi tipser dere gjerne om våre favoritter!

Oslo er en innovativ storby med interessant arkitektur, spennende museer, stort utvalg av aktiviteter og morsom shopping for både tykkere og slankere lommebøker. Byen har klart å beholde sin sjarm og sitt småbypreg, og det er lett å ta seg rundt i byen. Hjertelig velkommen til å kontakte oss før reisen deres til Oslo! Enten dere planlegger en konferanse, kick-off eller blåtur, hjelper vi dere å sette sammen en minneverdig opplevelse!

Snakk med oss, så setter vi sammen et kostnadsfritt tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

 

Oslo Skyline
Akrobaten gang og sykkelbro
Oslo Operahuset
Oslo
Akershus festning
Opplev mer i Oslo
City Adventures
City Adventures

Her har dere mulighet til å velge mellom forskjellige byaktiviteter som garantert gir dere en fartsfylt dag. The Amazing Race byr på en adrenalinspekket skattejakt med Oslo som spilleplan. Let dere fram til de mange skjulte stedene, løs oppgavene for å ta dere videre og bli laget som kommer først i mål. Liker dere å fotografere, er Photo Rush aktiviteten for dere. Ta dere gjennom byen og fotografer de forskjellige oppgavene for å samle poeng og bli det vinnende laget. Kontakt oss for mer informasjon om våre forskjellige morsomme teambuildingaktiviteter, så hjelper vi dere å finne det som passer dere.

Oslo fra vannet
Oslo fra vannet

Bli med på et urbant kajakkeventyr gjennom hjertet av Oslo der guiden deres tar dere med på Akerselven, som er rik på historie. Etter en gjennomgang griper dere padleårene og legger ut på en opplevelse dere sent vil glemme. Guiden tar dere med på en ferd blant vakre bygninger, under broer, gjennom tunneler og forbi berømte severdigheter i naturskjønne omgivelser. Om ønskelig kan dere også avslutte dagen med en kald øl og en avslappende badstustund på Sørenga Badeflåte.

Fangerne på Fortet
Fangerne på Fortet

Her venter 45 forskjellige unike og fantasirikt innredede celler med spennende og morsomme utfordringer. Akkurat som i TV-programmet bestemmer dere hvem som skal sendes inn i cellen og løse oppgaven. Her venter forskjellige vanskelighetsgrader, og dere får teste deres kunnskaper og ferdigheter innen ballbeherskelse, balanse, matematikk, styrke, hukommelse og mye mer. Her gjelder det å være kreative og taktiske og samarbeide for å vinne og kunne skryte av at det var akkurat deres lag som dro hjem seieren på Fortet!  

Gokart - Mini Grand Prix
Gokart - Mini Grand Prix

Vil dere føle dere som Formel 1-førere for en dag? Da skal dere slå dere ned bak rattet i disse hissige gokartene, innta startposisjon og sitte klar med gassen. Her venter en fartsfylt opplevelse der dere først møtes i et innledende heat for å se hvem som tar seg til finalen. Dere vil virkelig kjenne motorens kraft når dere tar dere gjennom utfordrende kurver og ikke minst når dere gasser på litt ekstra på de rette strekningene for å kjøre forbi konkurrentene. I den påfølgende finalen møtes så de beste av dere for å avgjøre i den ultimate kampen om ære og berømmelse. Klar … ferdig … kjør! 

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til Oslo og hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt mere kjent med byen allerede fra bussen.

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden deres i Oslo anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. Bare la ytterklærne bli igjen på værelset når du går til dagens konferanserom. Etterpå, når dagens konferanse er over, får du mer tid til å utforske byen og alt den har å by på.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.