Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Madrid

Den livlige spanske hovedstaden, Madrid, tilbyr alt dere trenger til deres neste firmatur: et levende storbymiljø samt kultur og kunst i verdensklasse! De vennlige madridboerne ønsker dere velkommen med fengende gatemusikk, safranduftende paella og et natteliv så heftig at det er gøy å holde på til morgengry.

Madrid har noe for alle, og velger dere å legge deres neste gruppereise hit, hjelper vi dere gjerne med et opplegg for reisen som passer alle i gruppen.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

På dagene kan dere rusle på det brosteinsbelagte torget Plaza Mayor, som rommer et stort utvalg av restauranter, barer og butikker. Besøk gjerne den store markedshallen Mercado de San Miguel for å kjøpe lokale delikatesser, og pass gjerne på å nyte en sjokoladedyppet “churro” samtidig!
Torget ligger midt i Madrids historiske område, og herfra er det kort vei til mange av Madrids flotte severdigheter. Om kveldene kan dere nyte tradisjonelle tapas, spansk vin eller cocktails i verdensklasse på en av Madrids mange takterrasser. Er dere fotballinteresserte? Madrid har to storklubber i toppligaen.

Kombiner gjerne konferansen deres med en guidet byrundtur for å se noen av verdens mest berømte mesterverk på Prado-museet samt det imponerende kongelige palasset og dets eventyrlige hager.

Vi i Reisefeber kan Madrid, og vi hjelper dere gjerne å finne den perfekte konferansereisen til “den spanskeste av alle spanske byer”, som Hemingway kalte Madrid.

Opplev mer i Madrid
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til Madrid og hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt kjent med byen allerede fra bussen.

KONFERANSE
KONFERANSE

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

Tapastur på Calle Ponzano
Tapastur på Calle Ponzano

Har du noen gang drømt om å gjøre en kulinarisk reise gjennom et helt land bare ved å spasere i én og samme gate? Det kan du gjøre i Madrid!

Tenk deg en lang gate kantet med tradisjonsrike tavernaer, tapasbarer og sjarmerende familieeide restauranter.

Gjestene er gjennomgående “locals”, som viser oss hvordan de hygger seg i hverdagslivet i Madrid – med nytelseselementer som vermouth, saftige tortillas og himmelske oliven.

Det første spørsmålet du vil få, er: Er du sulten og tørst? Det bør du være. Velkommen til Ponzano!

MADRID ENIGMA IPAD
MADRID ENIGMA IPAD

Hvordan opplever og utforsker man best en by med drøyt seks millioner innbyggere?

Med en iPad i hånden begir du deg sammen med laget ditt ut i Madrids gater for å løse oppgaver, svare på spørsmål, ta bilder og filme. Men først og fremst for å oppleve og utforske Madrid. En herlig spasertur gjennom Retiroparken, dere tar en stopp på en sjarmerende kafé i Chueca, for så å vandre videre blant storslåtte bygninger i Barrio de los Austrias og avslutter med herlige tapas i den populære bydelen Malasaña.

Mangfoldet og skjønnheten i Madrid vil garantert imponere og glede dere.

VINGÅRDSBESØK
VINGÅRDSBESØK

Vinranker, oliventrær og sommerfugler … Viñas el Regajal er en vingård som ligger 35 kilometer fra Madrid. På slutten av 1800-tallet begynte vingården å bli kjent blant verdens insektsforskere. Det skyldtes at stedets mange druesorter – Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Syrah, Petit Verdot og Merlot – tiltrekker seg hele 77 av de totalt 225 sommerfuglartene som fins på den iberiske halvøya, hvilket gir en unik forskningsmulighet.

Denne vingården drives helt økologisk, og alt arbeid skjer manuelt. Dette for på beste vis å respektere naturen og omgivelsene. Takket være de gunstige forholdene inklusive gårdens jordsmonn framstilles det her en rekke høykvalitetsviner.

El Regajal er et fantastisk sted som tilbyr mange forskjellige fasiliteter for å kunne sikre gjestene uforglemmelige måltider og inspirerende møter. Gården er ganske enkelt et paradis kun noen få minutters kjøring fra Madrid.
 

ROOFTOP BAR
ROOFTOP BAR

En bedre avslutning på en perfekt dag må man lete lenge etter. Opplev en av Madrids mange takbarer med et glass cava og en fantastisk utsikt over byen.

SPEED EXPERIENCE AT JARAMA CIRCUIT RACE
SPEED EXPERIENCE AT JARAMA CIRCUIT RACE

Året er 1965, og her er 13 kurver og 3850 meter asfalt … En ny legende er født. Reserbanen Jarama ligger kun 15 minutter nord for Madrid og er en av Spanias fremste reserbaner, der legender som James Hunt, Mick Doohan og Alex Crivillé har satt sine hjulspor.

Her kan dere få muligheten til å oppleve følelsen bak rattet på en Westfield AeroRace fra 60-tallet. Adrenalinet vil garantert flomme!

Men Jarama tilbyr ikke bare muligheten til å frigjøre adrenalin og kjøre raske biler. Stedet tilbyr også eksepsjonelle møtesfasiliteter for at dere på beste vis skal kunne forene forretning og fornøyelse.

MADRID E-BIKE TOUR
MADRID E-BIKE TOUR

En guidet tur på elsykkel er en av de beste måtene å oppleve Madrids mange bydeler og fantastiske bygninger.

Turen tar dere gjennom parker og torg og trange smug i Madrids herlige atmosfære.

Å kjøre elsykkel er en både bekvem og morsom måte å se mer av både byen og dens befolkning på.

MATLAGNINGSKURS
MATLAGNINGSKURS

Å ta et matlagningskurs er en morsom aktivitet for både større og mindre grupper. Uansett kvalifikasjoner kan alle være med.

Dere begynner med en kort spasertur med en stopp der dere får smake på en lokal delikatesse – bocadillo – med matchende drikke.

På kurset tar deretter kokken, Raul, hånd om gruppen. Sammen lager dere forskjellige populære matretter, som dere til slutt spiser sammen.

Menyen kan for eksempel bestå av forskjellige typer tapas, spansk omelett, stekt aubergine med honning og paella, etterfulgt av diverse desserter.

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

En perfekt måte å utforske en ny by på er å ta en halvdags sightseeingtur.

Madrid er en by med mange forskjellige ansikter og med mange spennende steder å besøke. Fra Borbones, Austrias, Isabelino og moderne områder til Maurerkvarteret og gamle Madrids vakre arkitektur, de elegante torgene Oriente og España, det store parkområdet Casa de Campo og de berømte Gran Via, Plaza Mayor og Puerta del Sol. Vi passerer også tyrefektningsarenaen og fotballstadionet Santiago Bernabéu, som er et av Europas største.

Et tips er at dere kombinerer flyplasstransferen deres med en sightseeingtur for å få et godt første overblikk over byen.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.