Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Granö

Søker dere en unik gruppereise til slående vakker natur, der roen innfinner seg allerede ved ankomst i den norrlandske villmarken? Da er et besøk til Granö midt i blinken for dere! Velger dere å legge neste konferansereise hit, kan dere kombinere møter med spennende aktiviteter i de naturskjønne omgivelsene. Et perfekt konsept for inspirasjon og kreativitet. Kontakt oss i Reisefeber, så hjelper vi dere med et bra forslag og tar hånd om alt det praktiske, slik at dere kan nyte en fantastisk opplevelse.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmareiser med Reisefeber her.

Granö ligger en time fra Umeå, i en liten by inntil den rolige Umeälven. Her ligger fokuset på eko-living og bærekraft. Den utsøkte maten lages med lokale råvarer basert på sesong. Her kan dere nyte elgkjøtt fra egnens eget viltområde. Eller den populære Granömackan, som ovnsbakes med smaker av vindelrøkt skinke og Västerbotten-ost, samt utsøkte desserter. Uavhengig av smakspreferanser; her vil dere alle finne mat dere elsker.

Vi tilbyr også en mengde aktiviteter som styrker gruppesamholdet og skaper minner for livet. Ta en hundespanntur, sitt sammen i badestamp under åpen himmel, lag mat utendørs eller dra ut for å se det magiske nordlyset. Ta en titt litt lenger ned for å finne aktiviteter som passer dere.

Oppholdet på Granö er en opplevelse i seg selv. Dere kan velge å bo på Ekohotellet med alle dagens bekvemmeligheter i stilful innredning – beliggende oppe på en rullesteins-ås med en slående utsikt over vannet, fjellene og skogene. Eller benytte sjansen til å bo oppe blant trekronene i Fågelnesten og la dere vogge til søvn av trærnes svake vaiing og vindens sus, for deretter å våkne opp til morgenens fantastiske utsikt over Umeälven. Her er dere virkelig ett med naturen. Vil dere heller holde dere på bakkenivå? Det finnes også koselige hytter som faktisk holder full hotellstandard på sine 15 kvadratmeter. Våkne uthvilt, åpne døren og stig direkte ut i det fri. En bedre start på dagen kan dere knapt få.

Snakk med oss, så setter vi sammen et trivelig program etter deres smak!

Granö, Fågelnästet
Granö,  soverom i Fågelnästet
Ekohotellet
Aurora Borealis
Måltid med lokale råvarer
Opplev mer i Granö
Femkamp med huskyer
Femkamp med huskyer

Bli med på en annerledes femkamp med livet på en husky-kennel og hundespannekspedisjoner som tema. Her får dere også komme nær de fantastiske hundene som drar sledene på hundespannturene. Huskyer er en sjarmerende rase, de kan være veldig pratsomme og er svært intelligente. Ikke nok med at dere får utfordre dere selv i en femkamp, dere får altså også oppleve disse herlige hundene på nært hold og møte en erfaren hundespannguide.

Snøscootertur
Snøscootertur

Opplev det naturskjønne vinterlandskapet fra scooter og prøv ispilking sammen i den norrlandske villmarken. Opplev snødekte gran- og furuheier, her finnes bare dere – og den majestetiske naturen som kaller på dere. Hold utkikk og få kanskje et glimt av villrein og elg, og se spor i snøen som kanskje en rev eller et rådyr har satt. Kommer noen av dere til å fange fisken til kveldens middag? Slå dere ned ved bålet, nyt utsikten over det vidstrakte landskapet og den magiske skogen som ligger stille under det tykke snødekket. Nyt den norrlandske roen!

Musikkquiz
Musikkquiz

I hvilket år vant Bobbysocks med “La det swinge“, i Grand Prix-finalen? Whitney Houston er forbundet med låten “I Will Always Love You”, men hvem skrev og sang originalen? I denne morsomme aktiviteten settes deres musikkunnskaper på prøve. Husker dere årstall, sangere og tekster, og tør du kanskje å hive deg på og avslutte en låt med de rette ordene? Det kan jo faktisk være med å bidra til at nettopp ditt lag stikker av gårde med seieren i denne gøyale musikalske quizen!

Tømmerflåte tur
Tømmerflåte tur

Brett opp ermene og bygg sammen med gruppemedlemmene dine, en egen tømmerflåte som dere så sjøsetter i Umeälven! Når dere deretter glir bedagelig nedstrøms, kan dere nyte stillheten og de fantastiske omgivelsene. Se på de forskjellige fuglene som svever i det blå, prøv fiskelykken eller bare slapp av i solen. Halvveis på turen ligger det et fint badested der dere kan ta et dypp i det glitrende vannet. Om ønskelig kan det lages i stand en picknikkurv med Vesterbottens spesialiteter som dere kan ta med dere.  

 

Hundespanntur
Hundespanntur

Hundespannturer gir eventyrlige minner. Dere er ett med naturen og hundene, som elsker å trekke sleden. Dere kan få kjøre selv og få en litt mer adrenalinfylt opplevelse, eller la deres erfarne guide styre hundene mens dere lener dere tilbake og nyter sledeturen på mer bedagelig vis. Her glir man smidig fram på frosne myrer og gjennom snødekt skog. Den mektige naturen rundt dere vil gi dere ro i sjelen, og de eneste lydene som høres, kommer fra hundene samt snøen som knaker under sleden. Dette er en opplevelse vi kan love at dere garantert vil huske og snakke om lenge.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Når dere har landet på flyplassen, behøver dere ikke lete etter taxi. En buss møter dere når dere har landet og bringer dere smidig til Granö og hotellet deres. 

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden din i Granö anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. 

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.