Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Göteborg

En perle på Sveriges vestkyst, også kjent som “Sveriges framside”. Göteborg er byen med gamle aner i en moderne tapping, og her har dere alt dere kan ønske dere – både rikt kulturliv, utsøkt mat og drikke, spennende historie og nærhet til havet. La dere inspirere av Göteborgs fantastiske utvalg før deres neste gruppe- eller konferansereise. Vi hjelper dere gjerne med å finne de beste stedene å besøke, bestille det beste hotellet for dere eller sette sammen en givende og morsom gruppeaktivitetspakke.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmareiser med Reisefeber her.

Göteborg har masse å tilby, og uansett årstid er det mye å oppleve. Ta en båttur i skjærgården eller nyt ferske reker fra Feskekörka på uteserveringen i sommersolen. Opplev Halloween på Liseberg eller gå på matmarked i Haga mens trærnes sprakende høstfarger vakkert rammer inn byen. Kanskje på en vintertur der dere får oppleve millioner av glitrende lys, koselige julemarkeder og lyden av himmelsk korsang.

På gruppereisen deres til Göteborg har dere mulighet til å utforske flere bydeler. Ta dere til Majorna og opplev koselige kafeer og spennende kulturliv i sjarmerende kvarterer. Besøk Gamlebyen, som er et blomstrende område med småbystemning, ta en tur i de sjarmerende trikkene til Järntorget og Långgatorna med deres avslappede stemning og pulserende uteliv eller spaser langs Avenyn – byens paradegate, der dere kan velge og vrake blant restauranter og bra shopping, og stikk gjerne innom sidegatene, særlig de i retning Vasastan og oppdag mer ukjente perler. Uansett når dere ønsker å ta en tur til Göteborg, kan vi hjelpe dere slik at dere får det beste og meste ut av reisen.

Snakk med oss, så setter vi sammen et trivelig program etter deres smak!

Göteborg, Lilla Bommen
Göteborg, Feskekörka
Göteborg, Jul på Liseberg
Göteborg, trikk
Vy over Göteborg
Opplev mer i Göteborg
Kajakktur i skjærgården
Kajakktur i skjærgården

Opplev Göteborgs fantastiske skjærgård fra vannet på en kajakktur! Etter en instruksjon tar guiden deres dere med på en rolig tur rundt de nærmeste øyene i skjærgården. La padleåren sakte kløyve vannet mens dere glir lydløst fram og opplever steder som ikke er tilgenglige verken med bil, til fots eller med andre typer båter.
Å padle kajakk kan dere gjøre året rundt, de forskjellige årstidene har hver sin sjarm å oppleve – ikke minst på vannet.

100 Point Challenge
100 Point Challenge

Opplev Göteborg på en annen og underholdende måte. Denne aktiviteten er nemlig en kombinasjon av sightseeing, teambuilding og utfordring på samme tid. Dere deles inn i lag og får så ta dere rundt i byen og knipse bilder, finne skjulte steder, lage forskjellige ting og teste triviakunnskapene deres. Skynd dere så til målområdet, der vinnerlaget kåres. Tilpasset deltakernes forkunnskaper finnes det flere nivåer av dette spillet.

Skalldyrfiske fra båt
Skalldyrfiske fra båt

Bli med på et annerledes eventyr der dere får være med på et ramsalt skalldyrfiske. Dere tøffer ut på en fiskebåt blant holmer og skjær i vannet rundt Marstrand med erfarne fiskere og får prøve å dra opp teiner for hånd, agne dem og sette dem tilbake i sjøen. Nyt det solglitrende vannet og sug inn havduften samtidig som guiden deres forteller om skalldyrene og hvordan fangsten foregår.
For å toppe det hele kan dere avslutte turen med å koke fangsten deres direkte på bryggen når dere har lagt til land igjen i den gamle fiskehavnen.  

Storhøydepark
Storhøydepark

Kjenn adrenalinet pumpe, utfordre grensene deres og styrk lagfølelsen med et besøk på Höghöjdsbanan. Her kan dere velge mellom tre baner med forskjellig vanskelighetsgrader og med varierende høyder på 3–18 meter, alt etter hvor eventyrlystne dere er. Samle mot, jobb sammen og oppmuntre hverandre mens dere svinger i taubaner og tar dere gjennom banene oppe blant trærne. Forbered dere på en dag fylt med lagarbeid, skjelvende bein og masse latter.
Om ønskelig kan dere kombinere konferansedagen med et besøk her, og etter aktiviteten grille på området som en fin avslutning på dagen.

 

Göteborgs Matvandring
Göteborgs Matvandring

Ta en matvandring sammen og opplev en fin blanding av historie, kuriosa og selvsagt forskjellige gode Göteborgsdelikatesser. Mens dere vandrer rundt i sentrum får dere høre om Göteborgs mathistorie samt andre spennende og interessante fakta. På veien gjør dere en del stopp, der dere får smake på noen lokale, utsøkte delikatesser, som for eksempel praliner fra Flickorna Kanold, en smaksrik Carnegie-porter og byens beste fiskesuppe fra Havsbaren. Smakelig tur!

 

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Når dere har landet i Göteborg, behøver dere ikke lete etter verken taxi eller tog. En buss møter dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til Göteborgs sentrum og hotellet deres. Det er mulig å legge til sightseeing allerede på denne første kjøreturen til hotellet. Enten dere har guiding eller ikke, gir bussreisen en tidlig og hyggelig oversikt over byen.

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden din i Göteborg anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. Bare la ytterklærne bli igjen på værelset når du går til dagens konferanserom. Etterpå, når dagens konferanse er over, får du mer tid til å utforske byen og alt den har å by på.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.