Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Budapest

Budapest er en av Europas vakreste byer, ja direkte storslått — med spennende historie og fantastiske severdigheter. Dessuten svært rimelig (cirka halvparten av det norske prisnivået), en herlig suksessfaktor for en vellykket firmatur. Se fram til et stort utvalg aktiviteter for både kropp og sjel: kultur, musikk og spa samt fantastiske matopplevelser. Vårt program legger inn høydepunktene ut ifra deres ønsker. Velger dere Budapest for en firmatur så har dere dessuten råd til et bra hotell! Vi håndplukker riktig hotell for gruppen deres; gjerne et i ekte ungarsk stil eller — om dere vil benytte anledningen til å oppleve luksuriøs, moderne design — kanskje heller legge konferansen til et nyere etablissement? 

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde!

Donau deler Budapest i to deler, Buda og Pest. På Pest-siden ligger de store gatene og de fleste berømte bygningene. På Buda-siden finner du imidlertid det berømte, tradisjonsrike spahotellet Gellért  ved foten av Gellerthøyden — og Slottshøyden, som byr på ikke bare slottet,  men også Fiskerbastionen (et av de vakreste byggverkene), og – like ved: Matiaskirken, alle med betagende utsikt over Donau og Pest-siden. Den letteste (og morsomste) måten å ta seg til Slottshøyden på er med fjellbanen. I Budapest er det en lang tradisjon for termalbad, dvs. helsespa. Vi arrangerer gjerne en badeopplevelse på Szechényi termalbad, svært vakkert beliggende i Byparken. Maten er viktig i Budapest; ungarsk gulasj er en klassiker, men her har dere kanskje også råd til å prøve et besøk på en Guide Michelin-restaurant? Sjekk med oss, så bestiller vi! Er det vinelskere i gruppen deres? For disse vil Budapest være et eventyr, ettersom Ungarn er en eneste stor vingård med masse flytende godsaker å utforske, som Tokaj, Palinka og Unicum. Kafékulturen er godt utviklet, så gå ikke glipp av Gerbeaud eller herlige Café New York, hvis atmosfære og guddommelige bakverk dere garantert vil nyte. Kunst, litteratur, opera og scenekunst; her er det bare å ta for seg — til en brøkdel av prisen dere betaler hjemme. Spør oss, vi har billettene, også til konserter med verdensartister.

Utsikt over byen og elven
Taubanen i Budapest
Fiskebastionen i Budapest opplyst
Utsikt over Stefanbasilikaen
Opplev mer i Budapest
BESØK PÅ SZÉCHENYI BATH
BESØK PÅ SZÉCHENYI BATH

Badekulturen er svært karakteristisk for Ungarn generelt og for Budapest spesielt, der hele 123 varme kilder forsyner dusinvis av bad med vann. Széchenyibadet i byparken er et av de aller største utendørsbassengene i Europa og like populært blant turister som blant lokalbefolkningen. Et besøk på et slikt bad er en perfekt aktivitet for avslapning. Her kan dere nyte flere utendørsbassenger, boblebad, badstue og "dampbad".

Dere har også mulighet til å bestille massasje og andre behandlinger. Eller hvorfor ikke gjøre som ungarerne selv og utfordre reisekameraten på et parti sjakk i poolen?

Budapest Opera
Besøk i operaen
Budapest Opera
Besøk i operaen

Eksklusiv visning av operaen! Kunst, litteratur, opera og scenekunst er viktige deler av den ungarske folkesjelen. Operaen i Budapest er en av de største og mest staelige bygningene i byen og ligger i Unescos verdensarvområde, i gaten Andrássy  Út. Operaen stod klar i 1884 i renessansestil og er rikt utsmykket både på inn- og utsiden.

På denne eksklusive omvisningen får dere høre om operaens interessante historie. Om ønskelig kan turen avsluttes med en privat konsert i trappehuset; til dette serveres et glass musserende vin. Ønsker dere også å se en storartet forestilling til en brøkdel av prisen dere må gi hjemme; sjekk med oss, så skaffer vi billetter.

BYVANDRING
BYVANDRING

På denne byturen vil du besøke de fleste av Budapests severdigheter. Sammen med din egen guide foregår turen i de sentrale delene av byen. Turen tar omtrent fire timer. Det meste av sightseeing gjøres til fots, men du kan også komme deg rundt med trikk.

Underveis vil du blant annet se Stefanskirken, det vakre operahuset og den jødiske synagogen - men også Nasjonalmuseet og mye mer. Turen slutter i byens velkjente og populære markedshall hvor du kan smake på flere lokale spesialiteter.

 

 

BUDAPEST PÅ SYKKEL
BUDAPEST PÅ SYKKEL

Å ta en sykkeltur rundt Budapest sammen med en egen guide er en utmerket måte å bli kjent med og oppleve byen på. I bekvemt og bedagelig tempo kommer dere til å ta dere rundt og oppleve flere av severdighetene på Unescos verdensarvliste. Dere får blant annet se parlamentet, operahuset, Sankt Stefans-basilikaen og slottet.

Turen er omsorgsfullt planlagt slik at dere unngår det meste av biltrafikken i byen. Sykkelturen tar maks fire timer.

DANS OG UNDERHOLDNING
DANS OG UNDERHOLDNING

Denne kvelden står i musikkens og dansens tegn! Allerede i år 2000 startet Experidance med sine forestillinger, der dyktige dansere kombinerer den tradisjonelle ungarske folkedansen med moderne dansestiler. Dere får oppleve en kveld med fantastiske rytmer, flotte kostymer og et heftig lysshow.

Før showet starter, nyter dere en god middag på stedet. Når showet slutter, følger en kveldstur på Donau. Å beskue den vakre byen og alle dens opplyste bygninger fra vannet er en herlig opplevelse.

ØLSMAKING PÅ MIKROBRYGGERI
ØLSMAKING PÅ MIKROBRYGGERI

Dere besøker mikrobryggeriet Neked csak Dezsö, som i 2004 startet sin produksjon i et lite rom i gaten Dohány Utca. Bryggeriet vokste deretter år for år og byr nå på en stor og variert produksjon av ungarsk øl. De pryder seg dessuten med å kunne tilby det største utvalget av øl fra Tsjekkia, Belgia og Irland og byr på i alt 32 forskjellige ølsorter.

På en ølsmaking har dere mulighet til å prøvesmake fem eller ti forskjellige ølsorter. Her finner du alt fra pils til lager og pale ale. Til ølsmakingen serveres det snacks.

LÁZÁR EQUESTRIAN PARK
LÁZÁR EQUESTRIAN PARK

I området Gödöllö, omgitt av grønne åser og skoger, har brødrene Lazar skapt en park der det er mulig å oppleve de gamle og stolte ungarske hestetradisjonene. Brødrene har en rekke mesterskap i hestesport. Her har dere mulighet til å se et fartsfylt og spennende show.

Etter showet får dere bli med på en tur med hest og vogn i området. Besøket avsluttes med en felles lunsj før dere returnerer til Budapest og bylivet.

SZENTENDRE & VISEGRÁD
SZENTENDRE & VISEGRÁD

Et av Ungarns vakreste landskaper ligger der Donau vender sørover for å fortsette sin ferd mellom fjellene. Denne dagen drar dere på tur i det bedårende landskapet for å besøke middelalderslottet Visegrá. Slottet ligger på en av åsene og byr på en fantastisk utsikt over elven og fjellene. Ruinene stammer fra 1100–1300-tallet.

Dere fortsetter deretter til Szentendre, en koselig og trivelig by med en skikkelig middelhavsstemning. Her kan dere spasere rundt på brosteinsbelagte gater og i koselige smug. Det er flere sjarmerende håndverksbutikker her, og også et lokalt marsipanmuseum vel verdt et besøk.

VINSMAKING MED MIDDAG
VINSMAKING MED MIDDAG

Besøk en vinkjeller med egen restaurant! Her byr interiøret på en herlig miks av moderne design kombinert med autentiske steinmurer fra gamle vinkjeller. Dere serveres tradisjonelle ungarske retter i perfekt kombinasjon med utvalgte viner. Og prikken over i-en blir et avsluttende glass Tokaji-vin.

Konferanse
Konferanse

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Når dere har landet i Budapest, behøver dere ikke lete etter verken taxi eller tog. En buss møter dere når dere  har landet og bringer dere smidig inn til Budapest sentrum og hotellet deres. Det er mulig å legge til sightseeing allerede på denne første kjøreturen til hotellet. Enten dere har guiding eller ikke, gir bussreisen en tidlig og hyggelig oversikt over byen.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.