Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Bornholm

Velkommen til solskinnsøya Bornholm og dens bølgende grønne landskap, vakre strender og Danmarks eneste granittklipper. Vil dere på deres neste gruppe- eller konferansereise oppleve en unik øykultur med koselige gamle landsbyer, fiskerøkerier med velsmakende sortiment, og de karakteristiske runde middelalderkirkene, hjelper vi dere gjerne med å sette sammen et program som passer for akkurat dere.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmareiser med Reisefeber her.

Tross sin beskjedne størrelse har Bornholm masse å tilby. Her kan dere blant annet besøke Gudhjem, en vakker kystperle med sin egen matrett “Sol over Gudhjem” – et klassisk smørbrød med varmrøkt sildefilet, vispet crème fraiche og sitronmarinert rødløk som toppes med en solgul eggeplomme. Ta dere til dramatiske Hammerhus og dens middelalderske borgruin som i tillegg til sin spennende historie også byr på en slående utsikt over Borgholm og Østersjøen. Besøker dere nordkysten, får dere se klippene stige opp av havet med sine dramatiske former, og ikke langt herfra har dere den praktfulle Opalsjøen. Dette gamle granittbruddet inviterer til et herlig dypp på sommerstid. Vil man heller holde seg på land, kan man benytte seg av de mange naturskjønne vandringssstiene rundt sjøen. Idylliske Svaneke med sine krokete smug tar dere forbi bindingsverkhus og frodige hager på vei ned mot den koselige havnen. Stemningen er herlig om sommeren, så slå dere ned med en drink og nyt utsikten og det stille øylivet. Dere kan også utforske mindre fiskelandsbyer og røkerier i nærheten, som Bølshavn, Listed og Årsdale. Et must er å besøke Bornholms hvitkalkede rundkirker, som før i tiden ble brukt som festninger for å forsvare øya. Den største og mest berømte rundkirken er Østerlars kirke.

Uansett hva gruppen deres ønsker, vil dere finne mye å glede dere over på denne sjarmerede øya, som byr på et stort utvalg av spennende aktiviteter, severdigheter og restauranter med utsøkt mat. 

Snakk med oss, så setter vi sammen et trivelig program etter deres smak!

Bornholm, Helligdomsklipperne
Bornholm, Rønne Fyr
Bornholm, Opal søen
Bornholm, Østerlars kirke
Sol over Gudhjem
Opplev mer i Bornholm
Lilli’s Glasværksted
Lilli’s Glasværksted

Under besøket på Lilli’s Glasværksted får dere oppleve på nært hold det utrolig fascinerende håndverket å skape kunst av glass. Innehaveren Lilli’s mantra ”jo enklere, desto vakrere” gjennomsyrer hennes arbeider, og her finner dere fargerike glasskreasjoner som lysestaker, skåler og fat, figurer, lamper og smykker – alle håndlaget av Lilli. Etter en inspirerende rundtur i butikken er det tid for å finne deres indre kunstner i en workshop der dere får prøve å arbeide med glassforming. Deretter får dere kreere deres eget kunstverk som dere får med hjem som et hyggelig minne.

Kajakktur
Kajakktur

Opplev øya fra vannet og se berømte severdigheter fra en annen vinkel. Mens dere bedagelig glir fram på vannet tar guiden dere med på en opplevelse dere sent vil glemme. Bornholm byr på et fantastisk varieret kystlandskap; her kan dere se klippene stige opp av havet i fascinerende kontrast til de langstrakte sanddynene. Om ønskelig kan dere også bli med inn i de mystiske grottene for et ekstraordinært eventyr. Dette er virkelig noe som vil skape fine minner å se tilbake på.

SUP - STAND UP PADDLESURF
SUP - STAND UP PADDLESURF

Stand Up Paddlesurf er en morsom aktivitet der dere får teste deres balanse og smidighet. Det kreves en viss teknikk for å komme opp på padlebrettet og holde seg der, men når teknikken først er på plass, kjenner man seg ett med vannet og kan lett gli framover og nyte den vakre utsikten. Hvorfor ikke utfordre en kollega og se hvem som kan holde sig stående på brettet lengst? Vi kan garantere at dette er en opplevelse som vil by på masse latter – og en del mer eller mindre uplanlagte dypp i det våte element.

Til Tops
Til Tops

Forbered dere på en dag full av moro. Denne aktiviteten byr på utfordringer i stor høyde blant susende trekroner, en quiz-labyrint og fotball- og frisbeegolf. Her får dere virkelig være ett med naturen. Kjenn hvordan det kiler i magen når dere klatrer opp i trærne for å ta dere gjennom de forskjellige banene, motivér og hei på hverandre når beina begynner å skjelve, og kjenn adrenalinet pumpe gjennom kroppen. Nede på bakken kan dere spille fotball- og frisbeegolf på en av 18-hullsbanene eller ta en quiz der dere må svare riktig på spørsmålene for å komme gjennom labyrinten i skogen; hvilket lag kommer først?

Bryggeritur og ølsmaking
Bryggeritur og ølsmaking

Svaneke bryggeri er et av Danmarks første mikrobryggerier, som er kjent for sitt særdeles velsmakende øl, sin bærekraftige produksjonsmetode og sitt brede utvalg av “håndverks-øl”. Bryggeriets produktutviklere legger ned mye tid og sjel og henter inspirasjon til og med fra personlige opplevelser, eller fra dufter i hverdagen samt fra øyas natur når de skal skape nye ølsorter. Under et besøk på bryggeriet blir dere invitert på en omvisning der en guide forteller om ølbryggingen, bryggeriets filosofi og nyeste prosjekt. Selvsagt blir det også prøvesmaking av noen av de gode øl-kreasjonene som er skapt her som en fin avslutning på omvisningen. Skål!

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden din på Bornholm anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. 

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.