Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Bergen

At mange kaller Bergen for “fjordenes hovedstad” er ganske naturlig, med dens nærhet til hele syv fjorder. Men denne herlige Vestlandets hovedstad og “byen mellom de syv fjell”, som vi også kaller den (og som faktisk er Norges nest største by), kan friste med mye mer enn sine storslåtte omgivelser. Her finner dere museer og gatekunst, herlig shopping og skikkelige gourmetrestauranter. Byen kan dessuten skilte med et av Norges mest besøkte utendørsmarkeder. I Bergen finnes det et digert utvalg av aktiviteter som kan tilpasses deres gruppe- eller konferansereise. La oss i Reisefeber hjelpe deg å sette sammen et program tilpasset akkurat deres gruppe!

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Snakk med oss, så setter vi sammen et kostnadsfritt tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Et av Bergens vakreste og eldste kvarterer er den gamle hansahavnen Bryggen. Kvarteret ble bygget i hansatiden, og de fargerike gamle husene som står skulder ved skulder langs vannkanten her, er en lise for øye og sjel. Husene er faktisk så høyt verdsatt at de er tatt med på Unescos verdensarvliste. Også de små butikkene og museene bidrar til områdets skjønnhet og sjarme.

I 2015 ble Bergen kåret til “Unesco city of gastronomy” takket være sitt fantastiske kjøkken. Fisk og skalldyr har naturlig nok en sentral plass i det bergenske kjøkkenet. Ved et besøk i byen anbefales spesialiteter som fiskesuppe, persetorsk og fiskekaker.

Pass også på å besøke en av Bergens fjelltopper! Fløyen er den lettest tilgjengelige. Dere tar dere enkelt opp de 320 meterne ved hjelp av en kabelbane med flere avganger daglig. Vel oppe får dere en storslått utsikt over byen. Vil dere enda høyere, anbefaler vi Ulriken, som med sine 643 moh. er den høyeste toppen i Bergen. På turen hit kan dere nyte utsikten allerede fra gondolbanen som tar dere hele veien opp. Og allerede før dere stiger av ser dere tydelig hvorfor mange kaller akkurat denne byen for fjordenes hovedstad. Det finnes selvsagt både restaurant og butikk på hver av disse toppene. Ta kontakt med oss så ordner vi det praktiskte slik at dere kan nyte turen deres.

Bryggen i Bergen
Kvällsvy över Bergen
Vy över Bergen från vattnet
Skylt med vy över Bergen
Opplev mer i Bergen
City hunt
City hunt

Har du og medarbeiderne et snev av Sherlock Holmes’ evner? Det får dere testet under denne byjakten, der dere vil få utforske byen samtidig som dere forsøker å hindre Professor M i å begå en fryktelig forbrytelse. Ta dere fram gjennom den vakre byen med ledetrådene fra forskjellige åsteder og forsøk å tyde dem i fellesskap. Dette er en veldig populær og morsom teambuildingaktivitet som styrker samholdet og samarbeidsevnen.

Bryggen Package
Bryggen Package

Utfordre deg selv og medarbeiderne dine ved å ta dere ut av låste rom og lokaler, til forskjellige spennende temaer. Kanskje kan dere hjelpe hverandre med å finne dyrebare skatter som er gjemt av Hanseaticus-brødrene? Det ryktes at de som ikke rekker ut i tide, selv blir forvandlet til gullfigurer. Eller blir det du og gruppen din som skal forsøke å redde La Diva Supernova fra bomben som er plassert i garderoben hennes? Kanskje vil dere støte på damen som ble myrdet og forsøker å erstatte sitt tapte hjerte med en av gjestenes? Ja, det store spørsmålet er egentlig: Vil dere klare å komme helskinnet ut herfra?

 

Bergens best views by Segway
Bergens best views by Segway

Opplev Bergens vakreste steder sammen på hver deres Segway. Dere vil få en lokal guide med dere som viser dere Bergens aller fineste sider samtidig som dere balanserer dere fram og lærer å beherske en Segway. En salig blanding av Bergens aller mest kjente steder og små perler som ikke alle turister finner, står på skjemaet denne dagen – blant andre et av Unescos verdensarvobjekter, Bryggen, og dessuten den berømte Fjellveien, som gir dere en henrivende utsikt over byen. Dette er en perfekt miks for bedriften deres; masse moro og opplevelse kombinert med herlig utsikt og styrket fellesskap.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt kjent med byen allerede fra bussen.

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden din i Bergen anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. Bare la ytterklærne bli igjen på værelset når du går til dagens konferanserom. Etterpå, når dagens konferanse er over, får du mer tid til å utforske byen og alt den har å by på.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.