Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Bergen

At mange kaller Bergen for “fjordenes hovedstad” er ganske naturlig, med dens nærhet til hele syv fjorder. Men denne herlige Vestlandets hovedstad og “byen mellom de syv fjell”, som vi også kaller den (og som faktisk er Norges nest største by), kan friste med mye mer enn sine storslåtte omgivelser. Her finner dere museer og gatekunst, herlig shopping og skikkelige gourmetrestauranter. Byen kan dessuten skilte med et av Norges mest besøkte utendørsmarkeder. I Bergen finnes det et digert utvalg av aktiviteter som kan tilpasses deres gruppe- eller konferansereise. La oss i Reisefeber hjelpe deg å sette sammen et program tilpasset akkurat deres gruppe!

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Snakk med oss, så setter vi sammen et kostnadsfritt tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Et av Bergens vakreste og eldste kvarterer er den gamle hansahavnen Bryggen. Kvarteret ble bygget i hansatiden, og de fargerike gamle husene som står skulder ved skulder langs vannkanten her, er en lise for øye og sjel. Husene er faktisk så høyt verdsatt at de er tatt med på Unescos verdensarvliste. Også de små butikkene og museene bidrar til områdets skjønnhet og sjarme.

I 2015 ble Bergen kåret til “Unesco city of gastronomy” takket være sitt fantastiske kjøkken. Fisk og skalldyr har naturlig nok en sentral plass i det bergenske kjøkkenet. Ved et besøk i byen anbefales spesialiteter som fiskesuppe, persetorsk og fiskekaker.

Pass også på å besøke en av Bergens fjelltopper! Fløyen er den lettest tilgjengelige. Dere tar dere enkelt opp de 320 meterne ved hjelp av en kabelbane med flere avganger daglig. Vel oppe får dere en storslått utsikt over byen. Vil dere enda høyere, anbefaler vi Ulriken, som med sine 643 moh. er den høyeste toppen i Bergen. På turen hit kan dere nyte utsikten allerede fra gondolbanen som tar dere hele veien opp. Og allerede før dere stiger av ser dere tydelig hvorfor mange kaller akkurat denne byen for fjordenes hovedstad. Det finnes selvsagt både restaurant og butikk på hver av disse toppene. Ta kontakt med oss så ordner vi det praktiskte slik at dere kan nyte turen deres.

Bryggen i Bergen
Kvällsvy över Bergen
Vy över Bergen från vattnet
Skylt med vy över Bergen
Opplev mer i Bergen
City hunt
City hunt

Hur mycket av en Sherlock Holmes er du og dine arbetskamrater? Det er opp til bevis under denne city hunt, der dere kommer opptecke byen samtidigt som dere forsøker stoppe Professor M fra att begå et fruktansvert brott. Te er fram genom den vackre byen med ledtrådarne fra olike brottssteder og forsøk att sammen løse dem. Dette er en veldigt populer og rolig teambuilding aktivitet som skaper band er kollegor emellan.

Bryggen Package
Bryggen Package

Utmane deg selv og dine kollegor genom att te er ur låste rum og lobbys med olike spennande teman. dere kanske kommer hjelpas åt med att hitte dyrbare skatter som er gømde av Hanseaticus brøderna? Det segs att de som inte hinner ut i tid selve blir forstenade i guld. Eller blir det du og din gruppe som skal forsøke redde Supernovan Le Dive fra bomben som er placerad i hennes provrum? Kanske kommer dere støte på frun som blev mørdad og forsøker ersette sitt forlorade hjerte med gesters? Ja, den store frågan er egentligen - kommer dere te er helskinnade ut herifra?

Bergens best views by Segway
Bergens best views by Segway

Upplev Bergens vackraste vyer sammen på en varsin segway. dere kommer he en lokal guide med er som viser Bergens allre finaste sidor samtidigt som dere balanserer er fram og ler er manøvrere en segway. En salig blandning av Bergens allre kendaste steder og små smultronstellen dit inte alle turister hitter står på schemat denne dag, blant annet et av UNESCO:s verldsarv; Bryggen og den kende vegen Fjellveien som ger et henforande perspektiv på byen. Dette er en perfekt mix for ert foretag der roligheter mixas med majestetiske vyer og gemenskap.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt kjent med byen allerede fra bussen.

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden din i Bergen anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. Bare la ytterklærne bli igjen på værelset når du går til dagens konferanserom. Etterpå, når dagens konferanse er over, får du mer tid til å utforske byen og alt den har å by på.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.