Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Århus

Århus – den lille byen som kan erbjude allt. Fantastiske gastronomiske møjligheter, avancerad arkitektur og koselige hotell, majestetiske vyer, kunglige slott og charmige smågator. Vad en du og din gruppe vil oppleve under er rese kan vi på resfeber hjelpe er. Vi er experter på att skreddarsy ihop paket som passer just er gruppe utmerkt. 

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Vid Jyllands østre kust, 20 mil ifra Køpenhamn finner dere denne perla. et mecke for den som vil kombinere god mat, arkitektur og nøjesliv på sin resa. Med allt ifra Michelinrestauranger, husmanskost og matfestivalen i september finnes något for alle smakløker og alle plånbøcker. På er rese kommer dere inte gå hungriga, varken i magen eller i sinnet – fascineras av Århus arkitektur lengts gatorna. Fote ”Isberget”, strose i de mysige Latinerkvarteren og njut av den charmige Møllestien. Utmane er med høge højder på Salling rooftop-bar og Rainbow panoramagång på ARoS konstmuseum. dere som vil stanne på seker mark kan gjøre det i den botaniske tredgården eller i den udda, men fantastiske rådjursparken der dere kan mate rådjur. Gløm inte att besøke -og opptecke Den gamle by som er et levande historiskt museum. Her kommer dere inte bare se uråldrige hus ifra 18 -og 1900 talet, utan her kommer dere even kunne treffe pigor og drengar, møte hester som drer vagn, opptecke butiker som de ver forr og ete mat som er gjorde på historiske recept.

Ner kvellen kommer kan dere passe på att he en øl provning på någon av Århus pubar, svenge loss på et dansgolv, eller helt enkelt sove gott i mjuke senger på et av Århus mysige hotell. I denne by skaper dere fine minnen sammen, hør av er til oss så hjelper vi er. 

Snakk med oss, så setter vi sammen et kostnadsfritt tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Isberget i Århus
Den Gamle By i Århus
ARoS konstmuseum i Århus
Rådjursparken i Århus
Infinitybridge i Århus
Opplev mer i Århus
Gokart race
Gokart race

Låt adrenalinet flyte når du møter dine arbetskamrater på denne 1000 meter långe banan, kenn gokartens krafter ner du suser fram i de 14 kurvorne og kempe for att kamme hem forste priset. Bare 20 minuter ifra Århus centrum ligger denne arene der det forutom en fantastisk gokartbane också finnes moderne konferanserum, møjligheter att åke skidor eller snowboard, en ”voicehall” der dere sammen kan skape en singel og såklart restaurangen ”the diner” som er som taget direkt ur en 70-tals film. 

Teambuilding i en trampolinpark
Teambuilding i en trampolinpark

Å dele inn medarbeiderne i forskjellige lag og spille kanonball mot hverandre skaper samhold og fine minner. Men dere kan også velge å legge listen enda høyere, og gjøre det i en trampolinepark bare 15 minutter utenfor Århus sentrum? Her kan dere ikke bare slippe løs barnesinnet i en trampolinepark, men også prøve å spille wipeout, ninja warrior, slamdunk basketball og mye mer. Vi legger opp et perfekt program for gruppen deres slik at dere lett kan nyte hverandres selskap og ha det gøy sammen.

Høghøjdsbana
Høghøjdsbana

Samle ere kollegor og åk til denne kletterpark bare 40 minuter utanfor Århus. Te en halv -eller heldag sammen, gå høghøjdsbanan, klure ut og løs gåtor genom att slå ere kloke huvuden ihop og njut av den ferskgrillade maten som serveras. Parken er øppen året runt og beroende på storlek og den erfarenhet som fins i gruppeen så leggs olike aktiviteter opp. Hur en just er dag kommer se ut så kommer dere skape nye band til varandre og åke derifra med et leende på lepparna. 

Food-walk
Food-walk

Move, Eat and Learn er dagens motto. Dette er en guidad gastronomi-tur der er gruppe kommer opptecke byen samtidigt som dere får smake på lokale delikatesser. Er private guide kommer fortelle intressante historier og te med er til olike matstellen, der dere får treffe egarne som alle kommer servere olike godbitar.  Dette kommer ge en varierad smakpalett der blant annet kallskuret mixas med varmt og te.x ber og praliner kommer erbjudas. Dette er en unik og trevlig tur der kultur og mat kombineras, helt klart et måste om man besøker den her vackre byen.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt mere kjent med byen allerede fra bussen.

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden deres i Århus anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. Bare la ytterklærne bli igjen på værelset når du går til dagens konferanserom. Etterpå, når dagens konferanse er over, får du mer tid til å utforske byen og alt den har å by på.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.