Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Århus

Århus – den lille byen som kan tilby så mye. Fantastiske gastronomiske muligheter, avansert arkitektur og koselige hoteller, vakre bygninger og parker, kongelige slott og sjarmerende smågater. Uansett hva du og gruppen din vil oppleve på oppholdet, kan vi i Reisefeber hjelpe dere. Vi er eksperter på å skreddersy individuelle pakker som passer perfekt for forskjellige grupper. 

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Ved Jyllands østkyst, 20 mil fra København, finner dere denne perlen. Et mekka for den som vil oppleve god mat, flott arkitektur og herlig uteliv på sin reise. Med alt fra Michelin-restauranter til husmannskost og matfestivalen i september finnes noe for enhver gane og lommebok her. I Århus finner dere næring for både kropp og sjel. La dere fascinere av Århus’ arkitektur langs de koselige gatene. Ta fine bilder av “Isfjellet”, rusle i det koselige latinerkvarteret og nyt den sjarmerende Møllestien. Utfordre dere selv med store høyder på Salling rooftop-bar og den helt unike Rainbow panoramagang i ARoS kunstmuseum. Dere som vil holde dere trygt på bakken, kan heller hygge dere i den botaniske hagen eller i den fantastiske rådyrparken der dere kan mate rådyrene. Glem ikke å besøke og utforske Den gamle by, som er et levende historisk museum. Her vil dere ikke bare få se eldgamle hus fra 18- og 1900-tallet, her vil dere også kunne treffe tjenestepiker og -gutter, se hester som trekker vogner, utforske butikker slik de var før og spise mat laget etter historiske oppskrifter.

Når kvelden faller på, kan dere gjerne ha en ølsmaking på en av Århus’ puber, ta dere en svingom på et dansegulv, eller ganske enkelt sove godt i myke senger i et av Århus’ koselige hoteller. I denne byen skaper dere fine minner sammen. Kontakt oss, så hjelper vi dere. 

Snakk med oss, så setter vi sammen et kostnadsfritt tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Isberget i Århus
Den Gamle By i Århus
ARoS konstmuseum i Århus
Rådjursparken i Århus
Infinitybridge i Århus
Opplev mer i Århus
Gokart race
Gokart race

La adrenalinet flomme når du møter dine arbeidskamerater på denne 1000 meter lange banen, kjenn gokartens krefter når dere suser gjennom de 14 kurvene og kjemper for å dra hjem seieren. Bare 20 minutter fra Århus sentrum ligger denne arenaen, der det foruten en fantastisk gokartbane også finnes en moderne konferansesal, muligheter til å stå på ski eller snowboard, en ”voice-hall” der dere sammen kan spille inn en singel og selvsagt restauranten “The Diner”, som er som hentet direkte ut av en 70-tallsfilm. 

Teambuilding i en trampolinpark
Teambuilding i en trampolinpark

Å dele inn medarbeiderne i forskjellige lag og spille kanonball mot hverandre skaper samhold og fine minner. Men dere kan også velge å legge listen enda høyere, og gjøre det i en trampolinepark bare 15 minutter utenfor Århus sentrum? Her kan dere ikke bare slippe løs barnesinnet i en trampolinepark, men også prøve å spille wipeout, ninja warrior, slamdunk basketball og mye mer. Vi legger opp et perfekt program for gruppen deres slik at dere lett kan nyte hverandres selskap og ha det gøy sammen.

Høyhøydebane
Høyhøydebane

Samle medarbeiderne og reis til denne klatreparken bare 40 minutter utenfor Århus. Ta en halv- eller heldag sammen, gå høyhøydebanen, løs gåter ved å stikke deres kloke hoder sammen og nyt den nygrillede maten som serveres. Parken er åpen året rundt, og avhengig av størrelse og gruppedeltakernes erfaring legges det opp forskjellige aktiviteter. Uansett hvordan akkurat deres dag blir, vil dere skape nye bånd dere imellom og dra fra banen med et smil om munnen. 

Food-walk
Food-walk

Move, Eat and Learn er dagens motto. Dette er en guidet gastronomitur der gruppen deres får utforsket byen samtidig som dere får smake på lokale delikatesser. Deres private guide vil fortelle interessante historier og ta dere med til forskjellige matsteder, der dere får treffe eierne, som alle kommer til å servere utvalgte delikatesser. Dette blir en variert smakspalett der blant annet kalde og varme retter, og f.eks. også bær og praliner vil bli servert. Dette er en unik og hyggelig tur der kultur og mat kombineres, etter vår mening et must hvis man besøker denne vakre byen.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt mere kjent med byen allerede fra bussen.

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden deres i Århus anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. Bare la ytterklærne bli igjen på værelset når du går til dagens konferanserom. Etterpå, når dagens konferanse er over, får du mer tid til å utforske byen og alt den har å by på.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.