Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Åre

Åre – en av Sveriges majestetiske perler – er perfekt for dere som skal holde en konferanse eller gruppereise. Her har dere konferansemuligheter året rundt, og dere kan også kombinere møtevirksomheten deres med spaserturer i frisk luft, shopping, god mat og uteliv. Vi i Reisefeber er eksperter på å arrangere reiser, konferanser og gruppereiser og gjør alltid vårt ytterste for å finne eller skreddersy opplegg som er perfekte for kundene våre.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Snakk med oss, så setter vi sammen et kostnadsfritt tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

De fleste som tenker på Åre, ser nok for seg flotte skiterreng og alpinanlegg. Det er da også det Åre er mest kjent for. Her finnes hele 43 heiser og 114 bakker å velge mellom, med varierende vanskelighetsgrader slik at alle i gruppen deres finner noe som passer. Vil du ikke stå på ski, er det mye annet å ta seg til her! Hvorfor ikke la adrenalinet pumpe i kroppen ved å kjøre hundespann eller dra på snøscootersafari sammen før dere avslutter med en tradisjonell afterski? Eller kanskje dra hit i sommersesongen og nyte herlige fotturer i dype skoger og vakre fjell? Sveriges høyeste foss finnes også her og kan besøkes året rundt. Når kulden setter inn, fryser fossen til en gigantisk isskulptur av overjordisk skjønnhet, og om sommeren styrter vannet ned fjellsiden med en nesten hypnotiserende fart og kraft. Man kan ofte se vakre regnbuer i vanndisen, og fosseduren har en deilig meditativ virkning. I Åre by finner dere også en sjokoladefabrikk, glassblåseri, lysdypperi, koselige tresløyd- og klesbutikker og til og med en ølkafé der lokalprodusert øl serveres til maten. Ja, Åre har det meste, vil vi påstå! Vakker natur, fine golfbaner, unik shopping, en stor variasjon innen restauranter og selvsagt afterski!

Ønsker du og gruppen din en litt spesiell reise? Vil dere komme hjem og kunne skryte av noe skikkelig originalt? Det kan vi også ordne! Konferanse i oppblåsbare igloer, isskulpturering, gastronomiske middager på gondolbaneturer, opphold på en elgfarm og kjøring med mountain cart er alle spesielle aktiviteter som gjør gruppereisen deres unik og minneverdig!

Åreskutan
Tännfallet om sommeren i Åre
Tännfallet om vintern i Åre
Aurora i Åre
Snøhevede heiser i Åre
Solnedgang i Åre
Opplev mer i Åre
Zipline Black
Zipline Black

Dette er aktiviteten med stor A, som man ikke må gå glipp av når man besøker Åre! Å suse av gårde 60–70 meter over bakken og se Åredalens mange tretopper og elver høyt oppe fra en zipline er en uforglemmelig opplevelse. I Åre finnes det hele 4 baner å kjøre med, og den aller lengste banen er nesten 350 meter lang. Du vil endelig få oppleve hvordan det føles å fly, og dessuten er banen åpen året rundt.

420 sekunder
420 sekunder

Dette er en vilt morsom og veldig populær teambuildingkonkurranse der lag møter hverandre parallelt på seks forskjellige stasjoner. I løpet av 420 sekunder, eller syv minutter, må deltakerne oppvise en problemløsende innstilling og hjelpe hverandre for å klare utfordringen før man må videre til neste stasjon. Her får dere bruk for både deres humoristiske sans, intelligens, og planleggingsevne for å løse oppgavene.  Hvor gode er dere til å samarbeide, og hvilket lag vil bli kåret til vinnere?

Eisstock
Eisstock

Dette er en både spesiell og hyggelig vinteraktivitet som kan gjøres på både snø og is – så unn dere å prøve denne annerledes curlingen. Den har røtter fra de mellomeuropeiske alpelandene og har store likheter med vanlig curling, den største forskjellen ligger egentlig i spillets regler, som likner mer på boule. Under spillets gang kommer det til å være bål tent i nærheten som dere kan varme dere ved, og varm drikke serveres også for dem som vil.

Hundespann
Hundespann

Opplev fjellverdenen på en annerledes, naturnær og spennende måte. Dere ferdes gjennom stille og uberørt natur, og over de hvite viddene har dere mulighet til å se reinsdyr, fjellrev, gaupe og jerv. På turen, som går gjennom både skogsterreng og over snaufjell, får dere lære om hvordan det er å kjøre et hundespann med 4–5 alaskahuskier. Vær forberedt på måtte å hjelpe hundene opp bakker, legge over i svingene og bremse ned når det trengs. Å kjøre hundespannet og kjenne hundenes trekkraft er en fantastisk opplevelse helt utenom det vanlige, så bli med ut i naturen og lag flotte minner sammen.

Downhill experience
Downhill experience

Denne aktiviteten er en spennende og eventyrlig opplevelse som finner sted i Åre Bike Park. Sammen med erfarne guider får dere vite alle hemmelighetene om å sykle nedover fjellene. Aktiviteten lyder kanskje vågal, men før dere begir dere utforbakke, vil dere få en gjennomgang av både teknikk og sikkerhet – deretter er det bare å nyte den vakre utsikten og den friske luften sammen. Denne aktiviteten gir dere en perfekt miks av adrenalin, naturopplevelse og fellesskap.

Vandring
Vandring

Å vandre i Åredalen og dens omgivelser er en magisk opplevelse full av flotte naturscenerier, frisk luft og mosjon. Variasjonene er uendelige med alt fra høytliggende fjell til vakre små dalfører med  skjulte bekker og tjern. Et av våre favorittsteder er det svært vakre Blanktjern i Vålådalen. Man blir fullstendig bergtatt av tjernets smaragdgrønne vann, og her kan man også padle i kano eller på brett. Vandrestiene er mange, og avhengig av årstiden og gruppedeltakernes erfaring legger vi opp en tur som passer dere alle.

Gourmetvandring
Gourmetvandring

Her får dere oppleve en herlig kombinasjon av fjellvandring og smaking på luksuriøse råvarer. Dere pakker ryggsekkene med litt hemmelig innhold og legger deretter ut på en fantastisk tur rundt Totthummeln. Vil dere heller utforske stiene opp til Åreskutans topp, tar dere første strekning med sitteheisen “VM 6:an” for så å gå resten av veien til fots. Det blir fire stopp i løpet av turen der dere kan nyte av den fantastiske naturen, får informasjon om de lokalproduserte delikatessene og smake på godbiter som ost, charkuterier og søtsaker samt drikke. En vandretur med det lille ekstra, ganske enkelt.

Sledeturen
Sledeturen

Dette er en koselig tur uten “must”-er og stress. Med varme vinterklær, støvler og vanter, og med reinsdyrskinn under dere i sleden vil dere få nyte vinden i ansiktet til scooterenes bromming mens dere suser av sted på Åresjøen. Ferden går mot Tegefossens utløp, der det blir et kaffestopp. Kaffen kokes over bål, og ferske kanelboller fra den lokale kafeen blir servert. Muligheten til å fiske opp en ørret eller abbor er også til stede, og selvsagt kan dere på denne turen dessuten prøve å gå med truger.

Håndverksturen
Håndverksturen

På denne turen hentes dere av en buss på hotellet, hvorpå dere kjøres til tre av Åres mest severdige steder. Den første stoppen skjer ved Åre glasshytte, som er en opplevelse utenom det vanlige. En glassblåser arbeider intensivt i varmen fra glassovnene, og her vil dere få se håndverkskunst

på nært hold. Utflukten fortsetter deretter til den statlige Tennfossen, som er et must å se når man først besøker Åre. Turen avsluttes i Åres egen sjokoladefabrikk, der alle praliner fortsatt lages for hånd og smaksettes med ekte råvarer.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt kjent med byen allerede fra bussen.

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden din anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. Bare la ytterklærne bli igjen på værelset når du går til dagens konferanserom. Etterpå, når dagens konferanse er over, får du mer tid til å utforske byen og alt den har å by på.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.