Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Gdansk

Gdansk i Polen er en av våre mest populære destinasjoner for både firmaturer og gruppereiser.

Havnebyen Gdansk ligger vakkert til ved sydkysten av Østersjøen og er i dag et ofte etterspurt reisemål, siden flytiden hit er kort og fordi gruppereiser til Gdansk er rimelige sammenliknet med til mange andre av Europas byer. Her kan man finne hotell i en høy standard til en lavere pris enn i øvrige deler av Europa. Men mange velger også å reise på firmatur til Gdansk for dens historiske severdigheter, de koselige kvartalene i gamlebyen og det frodige kafé- og restaurantlivet. Hvert år i desember kommer flere tusen besøkende til byens julemarked for å delta i festlighetene som finner sted blant de statlige 1600-tallsbygningene. Her kommer dere garantert i julestemning, kan kjøpe med dere gaver hjem og nyte gløgg og andre spesialiteter.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Mange besøker Gdansk i kombinasjon med de to nabobyene Sopot og Gdynia, det såkalte trebysområdet. Gdansk byr på flere historiske minnesmerker, og i Sopot kan man finne langstrakte, hvite strender. Sopot var en av de byene som ble skånet fra andre verdenskrigs bombing, og gatene er kantet av de gamle fine husene, som i dag er restaurert.

De mange århundrene som en av de mest betydningsfulle hansabyene har gitt byen et spesielt preg. De velstående utenlandske kjøpmennene har satt spor etter seg og gjort at arkitekturen ikke er typisk polsk. Andre berømte landemerker er Mariakirken, eller Bazylika Mariacka, som den heter på polsk, er berømt som verdens største teglsteinskirke. Ta deg opp i det 80 meter høye tårnet og beundre Gdansk ovenfra. Halvøya Westerplatte er verd et besøk hvis du liker historie; her ble nemlig det første slaget mellom polske og tyske tropper utkjempet i starten av andre verdenskrig. Men historiens vingeslag føles også midt inne i sentrum, ta en spasertur langs Kongeveien og gå i samme fotspor som de kongelige prosesjonene og paradene en gang i tiden gikk. Spaserturen tar deg forbi torturhuset, fengselstårnet, det vakkert dekorerte złota Brama (“Golden Gate”) og den berømte gaten Dluga, der du kan se de vakre husfasadene som skriver seg fra 1300-tallet.

Opplev mer i Gdansk
SIGHTSEEING GDANSK - 2 TIMER
SIGHTSEEING GDANSK - 2 TIMER

Gdansks historie strekker seg over 1000 år tilbake i tiden og er uten tvil den mest sjarmerende byen nord i Polen, og en av de vakreste i Europa. Gdansk ble et viktig vitne til de turbulente hendelsene under 1900-tallet, det var her andre verdenskrig begynte. Det er også her Solidaritet ble til, som førte til oppløsningen av kommunismen i Europa.

For de kunst- og kulturintresserte har Gdansk flere historiske bygninger og monumenter å tilby, f.eks. St. Mary’s Church og det gotiske Artus Court.

SYKKELTUR TIL SOPOT
SYKKELTUR TIL SOPOT

En sykkeltur er en veldig trivelig måte å utforske steder på siden man kan besøke flere steder enn hva man rekker å gjøre på en tur til fots. For den aktive gruppen er en rute lagt opp slik at dere sykler langs stranden og i de sjarmerende gatene i Sopot, deretter gjennom byens parker, og så besøker dere gamlebyen i Gdansk. Guiden forteller dere mye interessant underveis på deres komfortable mountainbikes.

 

SIGHTSEEINGTUR I KAJAKK
SIGHTSEEINGTUR I KAJAKK

Og hvorfor ikke unne seg en sightseeingtur i kajakk? Å padle kajakk i Østersjøen og Otlawa-elven er en utrolig trivelig opplevelse, og man får sett alt fra sjøen. En litt mer fysisk aktivitet som alltid er veldig morsom.

RIB-TUR I GDANSK OG SOPOT
RIB-TUR I GDANSK OG SOPOT

Start dagen med fart og klem! En frisk båttur (i en RIB) i Gdansk og Sopot gir dere et adrenalinkick samtidig som dere ser Gdansk og Sopot fra sjøen.  

Utflukt til sopot
Utflukt til sopot

Sopot, det populære baltiske feriestedet, er kjent for sine vakre strender. Her kan man slappe av og nyte en spasertur på den lengste tre-piren i Europa. I byens hovedgate – Ulika Bohaterow Monte Cassino – ligger det mange koselige restauranter og fortryllende kafeer. “The Crooked House” i Sopot er en skikkelig turistattraksjon, og vi anbefaler absolutt en lunsj her.

Malbork Borg
Malbork Borg

Borgen i Malbork (ca. 65 km fra Gdansk, ca. 1 times kjøring) ble bygget i Preussen av riddere av Den teutonske orden. Ordenen kalte den Marienburg, som betyr “Marias borg”. Byen som vokste fram rundt den, ble også kalt Marienburg, men i 1945 ble byen igjen, etter 173 år, en del av Polen og kjent som Malbork.

Borgen er et unikt eksempel på en middelalderfestning, og den er verdens største gotiske mursteinborg. Unesco har listeført borgen og dens museum som verdensarvsteder.

TUR TIL STUTTHOF KONSENTRASJONSLEIR
TUR TIL STUTTHOF KONSENTRASJONSLEIR

Stutthof ligger ca. 50 km fra Gdansk og var den første konsentrasjonsleiren som de tyske nazistene bygget utenfor Tyskland. Det er også den siste leiren som ble befridd av de allierte. Leiren var sammensatt av åtte brakker for innsatte og en stor bygning som kommandantur for SS-vaktene. Dette ble kalt “den gamle leiren“.

 

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Når dere har landet i Dublin, behøver dere ikke lete etter verken taxi eller tog. En buss møter dere når dere  har landet og bringer dere smidig inn til Gdansk sentrum og hotellet deres. Det er mulig å legge til sightseeing allerede på denne første kjøreturen til hotellet. Enten dere har guiding eller ikke, gir bussreisen en tidlig og hyggelig oversikt over byen.

Konferanse
Konferanse

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.