Annonse:

Gruppereise & Firmatur Gdansk, Polen

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Gdansk

Gdansk i Polen er en av våre mest populære destinasjoner for både firmaturer og gruppereiser.

Havnebyen Gdansk ligger vakkert til ved sydkysten av Østersjøen og er i dag et ofte etterspurt reisemål, siden flytiden hit er kort og fordi gruppereiser til Gdansk er rimelige sammenliknet med til mange andre av Europas byer. Her kan man finne hotell i en høy standard til en lavere pris enn i øvrige deler av Europa. Men mange velger også å reise på firmatur til Gdansk for dens historiske severdigheter, de koselige kvartalene i gamlebyen og det frodige kafé- og restaurantlivet. Hvert år i desember kommer flere tusen besøkende til byens julemarked for å delta i festlighetene som finner sted blant de statlige 1600-tallsbygningene. Her kommer dere garantert i julestemning, kan kjøpe med dere gaver hjem og nyte gløgg og andre spesialiteter.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Mange besøker Gdansk i kombinasjon
+

med de to nabobyene Sopot og Gdynia, det såkalte trebysområdet. Gdansk byr på flere historiske minnesmerker, og i Sopot kan man finne langstrakte, hvite strender. Sopot var en av de byene som ble skånet fra andre verdenskrigs bombing, og gatene er kantet av de gamle fine husene, som i dag er restaurert.

De mange århundrene som en av de mest betydningsfulle hansabyene har gitt byen et spesielt preg. De velstående utenlandske kjøpmennene har satt spor etter seg og gjort at arkitekturen ikke er typisk polsk. Andre berømte landemerker er Mariakirken, eller Bazylika Mariacka, som den heter på polsk, er berømt som verdens største teglsteinskirke. Ta deg opp i det 80 meter høye tårnet og beundre Gdansk ovenfra. Halvøya Westerplatte er verd et besøk hvis du liker historie; her ble nemlig det første slaget mellom polske og tyske tropper utkjempet i starten av andre verdenskrig. Men historiens vingeslag føles også midt inne i sentrum, ta en spasertur langs Kongeveien og gå i samme fotspor som de kongelige prosesjonene og paradene en gang i tiden gikk. Spaserturen tar deg forbi torturhuset, fengselstårnet, det vakkert dekorerte złota Brama (“Golden Gate”) og den berømte gaten Dluga, der du kan se de vakre husfasadene som skriver seg fra 1300-tallet.

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

Sightseeing Gdansk

Gåtur er den beste måten å kjenne severdighetene, historien og atmosfæren i Gdansk. Alle severdighetene er nær hverandre. For de kunst- og kulturintresserte har Gdansk...

Gåtur er den beste måten å kjenne severdighetene, historien og atmosfæren i Gdansk. Alle severdighetene er nær hverandre. For de kunst- og kulturintresserte har Gdansk flere historiske bygninger og monumenter å tilby, f.eks. St. Mary’s Church og det gotiske Artus Court. Vår guide vil dele noen fascinerende historier og fakta, så man vil huske Gdansk for lenge tiden etter din tur.

Utflukt til sopot

I Sopot, det populære Baltiske feriestedet, er kjent for de vakre strendene. Her kan man slappe av og nyte en spasertur på den lengste tre-piren i Europa. I byens hovedgate –...

I Sopot, det populære Baltiske feriestedet, er kjent for de vakre strendene. Her kan man slappe av og nyte en spasertur på den lengste tre-piren i Europa. I byens hovedgate – Bohaterow Monte Cassino Street – finnes masse stemningsfulle restauranter og fortryllende kaféer. ”The Crooked House” i Sopot er en riktig turistattraksjon, og vi anbefaler et besøk i huset for lunsj. I feriestedet Sopot ligger en park langs full lengde av sjø strand. Man har sjanse til å spase ut på den lengste trebrygge i Europa. Bryggen beløper seg omtrent 511 meter i sjøen og gir sine besøkende spennende utsikt over byen og kysten.

Malbork Borg

Borgen i Malbork (ca 65 km fra Gdansk, ca 1 time kjøring) ble bygget i Preussen av rydderer av Teutoniske Orden. Orden kalt den Marienburg, bokstavelig "Marias borg". Byen som vokste...

Borgen i Malbork (ca 65 km fra Gdansk, ca 1 time kjøring) ble bygget i Preussen av rydderer av Teutoniske Orden. Orden kalt den Marienburg, bokstavelig "Marias borg". Byen som vokste rundt den ble også kalt Marienburg, men i 1945 ble den igjen, etter 173 år, en del av Polen og kjent som Malbork. Borgen er et unikt eksempel på middelaldersk festning, og den er den verdens støste murstein gotiske borgen. UNESCO har oppført borgen og dens museum som verdensarvsteder.

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.