Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

VI BESTILLER DERES JUBILEUMSTUR
Når bedriften fyller rundt år, er det grunn til å feire! Med vår erfaring og kreativitet i ryggen får dere garantert en herlig, uforglemmelig opplevelse.

Jubileumstur

BESTILL JUBILEUMSTUR

Fortell oss hva bedriften din feirer, så ordner vi resten. Bare ordet ‘jubileumstur’ får oss i Reisefeber til å føle forventning og lade opp til noe helt spesielt. Å lage en jubileumstur i samarbeid med en bedrift og sammen feire at dere fyller år, det slår det meste. Å feire er noe vi i Reisefeber liker, og som vi er eksperter på!

Vi ordner bedriftens jubileumstur

Det er mye som må velges og mye å holde orden på. En velegnet destinasjon, flybilletter, flytider, transfer, hotell, tidsplan, opplevelser, middag, aktiviteter og bobler. Med oss på laget kan du ta det helt med ro. Vi har 20 års erfaring, og vi kan dette og ordner alt. Så kan du i stedet konsentrere deg om talen du skal holde.

Hos oss får du

  • Kompetanse og erfaring.
  • Engasjerte prosjektkoordinatorer som veileder dere gjennom hele reisen.
  • Rådgivning i valg av reisemål.
  • Rimelige og konkurransedyktige forslag.
  • Raske svar på alt dere måtte lure på.
  • Tips om hotellets beliggenhet og byens severdigheter – vi har besøkt de fleste reisemålene.
  • Trygghet – vi eies av Resia AB, en av Nordens største reisebyråkjeder.
  • Reisegaranti – vi stiller statlig garanti til Kammarkollegiet (tilsvarer Reisegarantifondet i Norge).

En skikkelig fulltreffer i paradiset!

En av de litt mer luksuriøse jubileumsturene vi har arrangert, gikk til Maldivene. En bedrift overrasket medarbeiderne med en jubileumstur på bedriftens 50-årsdag. Sol, bad, konferanse og gallamiddag inngikk, og teamfølelsen ble mildt sagt styrket. Selvsagt har ikke alle tid og mulighet til reise så langt. Vil man reise eksotisk, men likevel mye nærmere, anbefaler vi Dubai. Se på vår 5 på topp-liste nedenfor for mer inspirasjon!

Gjør som så mange andre, kontakt Reisefeber med en forespørsel vedrørende bedriftens jubileumstur. Vi har ordnet flere vellykkede firmafeiringer og er gjerne med å arrangere et minneverdig bedriftsjubileum også for dere. 

Reisemål fra tidligere jubileumsturer finner du her.

Les mer om Reisefeber Gruppe & Konferanse

HVA VI HJELPER DEG MED
Bestill fly
Vi finner de beste avgangene
Bestill fly

Behøver du hjelp til å bestille fly til gruppereisen din? Vi utarbeider forslag som passer dere. I de aller fleste tilfeller kan vi gi dere noen dagers betenkningstid.

En gruppebillett har samme pris for alle reisende. Billetten er mye mer fleksibel, og ofte er det mulig å gjøre forandringer i deltakerlisten. Cirka seks uker før avreise foretar dere sluttoppgjør og sender oss den aktuelle deltakerlisten. 

Klimaredusere
Vi samarbeider med Fly Green Fund.
Klimaredusere

Gjennom vårt samarbeid med Fly Green Fund kan du redusere ditt klimaavtrykk fra flyreiser med plantebasert flydrivstoff. Fly Green Fund er en økonomisk non profit-organisasjon som driver utviklingen av bio-flydrivstoff i Norden.

Ved å velge klimareduksjon som tilvalg ved bestillingen din er du som reisende med å bidra til at flyet tankes med bio-flydrivstoff og at flyets CO2-utslipp dermed reduseres med opptil 80 %.

Bestill hotell
Vi vet om de beste hotellene
Bestill hotell

Har du alt ordnet med transporten og trenger hjelp med innkvarteringen? Vi hjelper dere gjerne med å finne et hotell som passer akkurat dere og deres behov.

Foretrekker dere å bo luksuriøst eller noe enklere? Vi har breddeutvalget. Vil dere bo sentralt, eller er det viktigere at det finnes et spa på hotellet? Vi ordner det uansett.

Transfer med eller uten sightseeing
Start reisen på beste måte
Transfer med eller uten sightseeing

Å bestille en felles transfer fra flyplassen gir en perfekt og smidig start på gruppereisen deres! Vi anbefaler at dere forhåndsbestiller fellestransfer også for hjemreisen. Da kommer bussen til hotellet deres i god tid for å bringe dere til flyplassen. Lett og smidig!

Kombiner gjerne transferbestillingen med å bestille en lokal guide som kan vise dere byens severdigheter allerede på veien til hotellet. Dette er en effektiv og trivelig måte å bli kjent med byen på fra første stund. 

Bestill konferanse
Vi skaper et godt grunnlag for konferansen deres
Bestill konferanse

Trenger dere konferanserom for én eller flere dager? Vi veileder dere om de beste konferansemulighetene, enten dere ønsker å arrangere konferansen på hotellet eller utenfor hotellet. Kanskje velger dere å ta en walk and talk og stoppe langs veien for en lunsj med utsikt? Eller kanskje dere vil holde konferansen på en elvebåt? Mulighetene er uendelige. Det er bare budsjettet deres som setter grensene.

Selvsagt bestiller vi også lunsj og kaffepauser, slik at dere holder energien oppe hele dagen.

Bestill restaurant
Vi har tipsene du trenger
Bestill restaurant
Vi har tipsene du trenger

Den beste beliggenheten på stranden i Nice, den beste tapasen i Barcelonas koselige smug eller de beste pirogene i Krakow? For de fleste er maten på en gruppe- og konferansereise et av de viktigste innslagene.

Vi anbefaler å forhåndsbestille restauranter og menyer. Det gir både hyggeligere og smidigere restaurantbesøk. Våre lokale samarbeidspartnere kjenner til de aller beste restaurantene på reisemålet. Fortell oss hva dere liker og hvilket budsjett dere har. Vi utarbeider den optimale løsningen.

Ved å planlegge får hele selskapet garantert plass på samme restaurant, uten stress og mas. Og opplevelsen blir desto bedre!

Planlegg aktiviteter
Det vanlige eller det uventede? Vi har ideene.
Planlegg aktiviteter
Det vanlige eller det uventede? Vi har ideene.

Sjokoladesmaking i Brussel eller boule med rosévin under pinjetrærne i Nice? Eller bade i Den blå lagunen og oppleve geysirer på Island? Hvorfor ikke fordype dere i historien? Da kan dere reise til rimelige Krakow, og kanskje samtidig besøke den nærliggende Auschwitz-leiren, som ingen vender tilbake fra uberørt.

Søker dere en annerledes aktivitet? Av erfaring vet vi at opplevelser som skiller seg ut fra det vanlige, alltid blir satt ekstra pris på. En aktivitet er en perfekt måte å sveise sammen teamet på.

Vi utarbeider forslagene. Du velger.

Fotball og arrangementer
Valget er ditt, vi skaffer billettene og de beste plassene.
Fotball og arrangementer
Valget er ditt, vi skaffer billettene og de beste plassene.

Er dere mange sportsinteresserte i bedriften? Vi er selvsagt på ballen og bestiller sportsreisen deres! Vi kan bestille de beste plassene til fotballkamper over hele Europa. Det er bare budsjettet som styrer.

Vil dere heller ha glitter og glamour? Vi bestiller billetter til de mest populære musikalene og showene før billettene blir utsolgt. 

Bestill studiebesøk
Fortell oss hvor dere vil, så fikser vi kontaktene
Bestill studiebesøk
Fortell oss hvor dere vil, så fikser vi kontaktene

Reiser dere for å høste ny kunnskap og erfaring? Kanskje besøke en bedrift, en bydel eller en institusjon?

Vi hjelper til med å bestille studiebesøk, lokale guider og tolk når det trengs. Selvfølgelig bestiller vi også transporten til og fra de forskjellige studiebesøkene.

Se mer
Lukk
5 PÅ TOPP - JUBILEUMSTUR
Gdansk port båter
Gdansk
Gdansk er et bra valg for en gruppereise eller en konferansereise.
Gdansk port båter
Gdansk
Gdansk er et bra valg for en gruppereise eller en konferansereise.
Gdansk er et bra valg for en gruppereise eller en konferansereise. Ved nordkysten av Polen ligger denne koselige byen, som har en sterk middelalderstemning.
Grand Place i Brussel
Brussel
Trodde du at Brussel bare var en by for EU-parlamentarikere? Det er den perfekte byen for en gruppetur.
Grand Place i Brussel
Brussel
Trodde du at Brussel bare var en by for EU-parlamentarikere? Det er den perfekte byen for en gruppetur.
Trodde du at Brussel bare var en by for EU-parlamentarikere? Da må du nok tenke om igjen! Det er den perfekte byen for en gruppetur.
Warszawa
Warszawa begynner å bli en av de mer trendy storbyene. Det er også en av Europas billigste byer.
Warszawa
Warszawa begynner å bli en av de mer trendy storbyene. Det er også en av Europas billigste byer.
Bestill din neste gruppe- eller konferansereise til Warszawa og sjekk ut et av Europas mest populære reisemål. Warszawa begynner å bli en av de mer trendy storbyene.
Edinburg old car vintage bus
Edinburgh
Edinburgh byr på en herlig miljø, et rikt kulturliv og masser av underholdningstilbud.
Edinburg old car vintage bus
Edinburgh
Edinburgh byr på en herlig miljø, et rikt kulturliv og masser av underholdningstilbud.
Edinburgh er en perfekt destinasjon for din gruppereise. Byen byr på en herlig miljø, et rikt kulturliv og masser av underholdningstilbud.
Reykjavik
Betagende naturscenerier, original arkitektur og verdensberømt natteliv, som ulogisk nok fortsetter om dagen også!
Reykjavik
Betagende naturscenerier, original arkitektur og verdensberømt natteliv, som ulogisk nok fortsetter om dagen også!
Reykjavik er det perfekte målet for en vellykket gruppereise. Betagende naturscenerier, original arkitektur og verdensberømt natteliv, som ulogisk nok fortsetter om dagen også!
Se alle destinasjoner

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.