Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

VI ORDNER REISEN FOR BEDRIFTEN DIN!
Planlegger dere en firmareise utenlands? Årets kickoff? Eller en personalreise til Europa? La oss hjelpe deg! Vi tar hånd om alt – fly, hotell, konferanse, middager og aktiviteter. Velkommen!

Firmatur

BESTILL FIRMAREISE

En firmareise utenlands kan være den vitamininnsprøytningen du og dine medarbeidere trenger. Den kan gi et kjærkomment bytte av perspektiv. En firmareise i Europa trenger ikke koste så mye mer enn å reise i Norge. Derimot blir kickoffen eller studiereisen utenlands mye mer verdsatt av medarbeiderne.

Reisefeber er en trygg partner

  • Vi samarbeider kun med veletablerte partnere.
  • Reisegaranti ved at vi har stilt statlig garanti til Kammarkollegiet (tilsvarer Reisegarantifondet).
  • Reisefeber Gruppe & Konferanse eies av et svensk reiseselskap med god soliditet.
  • Våre leverandører er kvalitetssikret.
  • Vi arbeider for bærekraftig reising.

Reisefeber er eksperter

Det kan kanskje lyde litt som skryt, men vi er faktisk eksperter. Siden starten i 1998 har vi arrangert mer enn 12 000 firmareiser. Vi søker alltid å finne den beste firmareisen for deg, uansett om det handler om en kickoff, personalreise eller en jubileumsreise.

Ingen gruppe er for stor eller for liten for oss i Reisefeber. Vår vanligste kunde er en mellomstor bedrift som drar av gårde på en langhelgetur til en storby i Europa.

Bredt kontaktnett

Takket være vårt brede kontaktnett verden over kan vi tilby firmareiser i prinsippet hvor som helst. Vi samarbeider med de beste i bransjen. Ved hjelp av våre lokale leverandører ser vi til at hotell, restauranter og aktiviteter tilpasses akkurat din gruppe.

Vi har reist nær og fjern. Vi har gjort alt og litt til. Dra nytte av vår erfaring og gjør din neste firmareise til suksess.

5 fordeler ved å bestille hos Reisefeber

  • Du får et unikt tilbud utformet etter deres behov.
  • Vi gir deg rimelige forslag tilpasset deres budsjett.
  • Dere får en egen kontaktperson fra start til mål.
  • Du sparer tid, vi ordner alt.
  • ​Dere gjør en trygg investering.

Les mer om

Vil du også bli kunde? Send en forespørsel; vi lover å gjøre alt for at din firmareise utenlands skal bli vellykket!

Dette kan vi hjelpe deg med
Bestill fly
Vi finner de beste avgangene
Bestill fly

Behøver du hjelp til å bestille fly til gruppereisen din? Vi utarbeider forslag som passer dere. I de aller fleste tilfeller kan vi gi dere noen dagers betenkningstid.

En gruppebillett har samme pris for alle reisende. Billetten er mye mer fleksibel, og ofte er det mulig å gjøre forandringer i deltakerlisten. Cirka seks uker før avreise foretar dere sluttoppgjør og sender oss den aktuelle deltakerlisten. 

Klimaredusere
Vi samarbeider med Fly Green Fund.
Klimaredusere

Gjennom vårt samarbeid med Fly Green Fund kan du redusere ditt klimaavtrykk fra flyreiser med plantebasert flydrivstoff. Fly Green Fund er en økonomisk non profit-organisasjon som driver utviklingen av bio-flydrivstoff i Norden.

Ved å velge klimareduksjon som tilvalg ved bestillingen din er du som reisende med å bidra til at flyet tankes med bio-flydrivstoff og at flyets CO2-utslipp dermed reduseres med opptil 80 %.

Bestill hotell
Vi vet om de beste hotellene
Bestill hotell

Har du alt ordnet med transporten og trenger hjelp med innkvarteringen? Vi hjelper dere gjerne med å finne et hotell som passer akkurat dere og deres behov.

Foretrekker dere å bo luksuriøst eller noe enklere? Vi har breddeutvalget. Vil dere bo sentralt, eller er det viktigere at det finnes et spa på hotellet? Vi ordner det uansett.

Transfer med eller uten sightseeing
Start reisen på beste måte
Transfer med eller uten sightseeing

Å bestille en felles transfer fra flyplassen gir en perfekt og smidig start på gruppereisen deres! Vi anbefaler at dere forhåndsbestiller fellestransfer også for hjemreisen. Da kommer bussen til hotellet deres i god tid for å bringe dere til flyplassen. Lett og smidig!

Kombiner gjerne transferbestillingen med å bestille en lokal guide som kan vise dere byens severdigheter allerede på veien til hotellet. Dette er en effektiv og trivelig måte å bli kjent med byen på fra første stund. 

Bestill konferanse
Vi skaper et godt grunnlag for konferansen deres
Bestill konferanse

Trenger dere konferanserom for én eller flere dager? Vi veileder dere om de beste konferansemulighetene, enten dere ønsker å arrangere konferansen på hotellet eller utenfor hotellet. Kanskje velger dere å ta en walk and talk og stoppe langs veien for en lunsj med utsikt? Eller kanskje dere vil holde konferansen på en elvebåt? Mulighetene er uendelige. Det er bare budsjettet deres som setter grensene.

Selvsagt bestiller vi også lunsj og kaffepauser, slik at dere holder energien oppe hele dagen.

Bestill restaurant
Vi har tipsene du trenger
Bestill restaurant
Vi har tipsene du trenger

Den beste beliggenheten på stranden i Nice, den beste tapasen i Barcelonas koselige smug eller de beste pirogene i Krakow? For de fleste er maten på en gruppe- og konferansereise et av de viktigste innslagene.

Vi anbefaler å forhåndsbestille restauranter og menyer. Det gir både hyggeligere og smidigere restaurantbesøk. Våre lokale samarbeidspartnere kjenner til de aller beste restaurantene på reisemålet. Fortell oss hva dere liker og hvilket budsjett dere har. Vi utarbeider den optimale løsningen.

Ved å planlegge får hele selskapet garantert plass på samme restaurant, uten stress og mas. Og opplevelsen blir desto bedre!

Planlegg aktiviteter
Det vanlige eller det uventede? Vi har ideene.
Planlegg aktiviteter
Det vanlige eller det uventede? Vi har ideene.

Sjokoladesmaking i Brussel eller boule med rosévin under pinjetrærne i Nice? Eller bade i Den blå lagunen og oppleve geysirer på Island? Hvorfor ikke fordype dere i historien? Da kan dere reise til rimelige Krakow, og kanskje samtidig besøke den nærliggende Auschwitz-leiren, som ingen vender tilbake fra uberørt.

Søker dere en annerledes aktivitet? Av erfaring vet vi at opplevelser som skiller seg ut fra det vanlige, alltid blir satt ekstra pris på. En aktivitet er en perfekt måte å sveise sammen teamet på.

Vi utarbeider forslagene. Du velger.

Fotball og arrangementer
Valget er ditt, vi skaffer billettene og de beste plassene.
Fotball og arrangementer
Valget er ditt, vi skaffer billettene og de beste plassene.

Er dere mange sportsinteresserte i bedriften? Vi er selvsagt på ballen og bestiller sportsreisen deres! Vi kan bestille de beste plassene til fotballkamper over hele Europa. Det er bare budsjettet som styrer.

Vil dere heller ha glitter og glamour? Vi bestiller billetter til de mest populære musikalene og showene før billettene blir utsolgt. 

Bestill studiebesøk
Fortell oss hvor dere vil, så fikser vi kontaktene
Bestill studiebesøk
Fortell oss hvor dere vil, så fikser vi kontaktene

Reiser dere for å høste ny kunnskap og erfaring? Kanskje besøke en bedrift, en bydel eller en institusjon?

Vi hjelper til med å bestille studiebesøk, lokale guider og tolk når det trengs. Selvfølgelig bestiller vi også transporten til og fra de forskjellige studiebesøkene.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.