Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Edinburgh

Kilter, whisky, sekkepiper og mere til! I skotske Edinburgh fins det mye interessant for gruppe- eller konferansereisen deres, ikke minst havsnær vakker natur, spennende historie og arkitektur og god pubstemning med vennlige mennesker. Vi setter sammen et program for firmareisen som matcher så vel deres interesser som budsjett. Hotell håndplukker vi ut ifra deres krav til service, og med konferansemuligheter hvis ønskelig.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Snakk med oss, så setter vi sammen et kostnadsfritt tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Vakre Edinburgh er svært spaservennlig; hvor dere enn vender blikket kan dere se grønne åser, rustrøde klipper og blått hav i det fjerne. Byen er bygget på syv høyder og består i to deler, den middelalderske Old Town og New Town fra 1700-tallet. Gamlebyen er en labyrint med smale smug, store torg og høye utsmykkede gotiske hus. I New Town er gatene brede og rette, og her ligger Princes Street, det fremste shoppingstrøket.   Den mest berømte gaten heter The Royal Mile (brosteinsbelagt og nøyaktig én engelsk mile lang) og går fra storslåtte Edinburgh Castle oppe på høyden til dronning Elizabeths skotske residenspalass, Palace of Holyroodhouse. Langs gaten ligger flere severdigheter samt puber, kafeer og butikker. Kunstinteresserte i gruppen? Edinburgh Castle rommer flere museer, blant andre Nasjonal Gallery of Scotland med verker av Rembrandt, van Gogh og Monet. Vil dere lære mer om whisky, tipser vi om et besøk med guidet omvisning samt prøvesmaking på Scotch Whisky Heritage Centre. Snakk med oss, så bestiller vi! Edinburgh byr på restauranter i verdensklasse samt et koselig publiv. Vi gir dere de beste tipsene om de rimelige og genuine stedene! Ta en pause fra konferansen og heng med “the locals”! Den skotske nasjonalretten haggis er innmat servert med potetmos, kålrabistappe og en skvett whisky. Og kanskje vil dere teste haggispizza? En heftig opplevelse er et besøk på den fortidsinspirerte restauranten Timberyard, med meny i slow food-trenden med hovedvekt på lokale råvarer fra produsenter i nærområdet. Uansett: Mye god stemning og hjertevarme i Edinburgh.

Edinburgh
Edinburgh gammel bil
Edinburgh kveld natt
Edinburgh Princess street

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.