Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Edinburgh

Kilter, whisky, sekkepiper og mere til! I skotske Edinburgh fins det mye interessant for gruppe- eller konferansereisen deres, ikke minst havsnær vakker natur, spennende historie og arkitektur og god pubstemning med vennlige mennesker. Vi setter sammen et program for firmareisen som matcher så vel deres interesser som budsjett. Hotell håndplukker vi ut ifra deres krav til service, og med konferansemuligheter hvis ønskelig.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Snakk med oss, så setter vi sammen et kostnadsfritt tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Vakre Edinburgh er svært spaservennlig; hvor dere enn vender blikket kan dere se grønne åser, rustrøde klipper og blått hav i det fjerne. Byen er bygget på syv høyder og består i to deler, den middelalderske Old Town og New Town fra 1700-tallet. Gamlebyen er en labyrint med smale smug, store torg og høye utsmykkede gotiske hus. I New Town er gatene brede og rette, og her ligger Princes Street, det fremste shoppingstrøket.   Den mest berømte gaten heter The Royal Mile (brosteinsbelagt og nøyaktig én engelsk mile lang) og går fra storslåtte Edinburgh Castle oppe på høyden til dronning Elizabeths skotske residenspalass, Palace of Holyroodhouse. Langs gaten ligger flere severdigheter samt puber, kafeer og butikker. Kunstinteresserte i gruppen? Edinburgh Castle rommer flere museer, blant andre Nasjonal Gallery of Scotland med verker av Rembrandt, van Gogh og Monet. Vil dere lære mer om whisky, tipser vi om et besøk med guidet omvisning samt prøvesmaking på Scotch Whisky Heritage Centre. Snakk med oss, så bestiller vi! Edinburgh byr på restauranter i verdensklasse samt et koselig publiv. Vi gir dere de beste tipsene om de rimelige og genuine stedene! Ta en pause fra konferansen og heng med “the locals”! Den skotske nasjonalretten haggis er innmat servert med potetmos, kålrabistappe og en skvett whisky. Og kanskje vil dere teste haggispizza? En heftig opplevelse er et besøk på den fortidsinspirerte restauranten Timberyard, med meny i slow food-trenden med hovedvekt på lokale råvarer fra produsenter i nærområdet. Uansett: Mye god stemning og hjertevarme i Edinburgh.

Edinburgh
Edinburgh gammel bil
Edinburgh kveld natt
Edinburgh Princess street
Opplev mer i Edinburgh
CITY SIGHTSEEING
CITY SIGHTSEEING

På denne guidede byturen vil dere få oppleve både de nyere delene og eldre delene av Edinburgh.

Det statlige Edinburgh Castle ligger høyt oppe på en hvilende vulkan. Det kongelige palasset, Holyroodhoouse, ligger vakkert til i en dal nedenfor. Mellom slottet og palasset finner dere The Royal Mile, en koselig gate som er omgitt av hus fra middelalderen. Overalt finner du smale smug å utforske. Men alt er ikke gammelt i Edinburgh. Dere vil også få se den moderne parlamentsbygningen, hvis kontroversielle design vakte oppstandelse da den ble oppført. På denne turen besøker dere også St. Margarets kapell, der dere får beskue de skotske kronjuvelene.

 

BESØK i WHISKYDESTILLERI
BESØK i WHISKYDESTILLERI

På denne aktiviteten besøker dere et whiskydestilleri som ligger omtrent en times bilreise fra Edinburgh. Her får dere se hvordan den skotske varianten av whisky, som på gammelt gælisk betyr livets vann, lages. Mot slutten av turen får dere prøvesmake den tolvårslagrede Glenkinchie Single Malt Whisky i destilleriets egen bar.

EN SMAK AV SKOTTLAND
EN SMAK AV SKOTTLAND

En meget spesiell skotsk kveld! Nyt en treretters gourmetmiddag servert av kiltkledte servitører til lyden av sekkepiper. Dere får oppleve en uforglemmelig kveld på det prestisjefylte Prestonfield House. Det bys også på tradisjonell skotsk dans og musikk!

SCOTTISH WHISKY EXPERIENCE
SCOTTISH WHISKY EXPERIENCE

Dette er den perfekte introduksjonen til whiskyverdenen. Dere går en guidet tur som avsluttes med en prøvesmaking av en skotsk whisky (eller et alkoholfritt alternativ) omgitt av verdens største samling av skotsk whisky.

GHOST BUS TOUR
GHOST BUS TOUR

Stig om bord i den “grusomme” omnibussen for en tur gjennom den mørke siden av Edinburgh. Den klassiske sightseeingbussen har blitt redesignet for å gi passasjerene en “skremmende bra” service. Skuespillere om bord og tekniske knep skaper til sammen den byens mest uhyggelige tur. En ubehagelig konduktør guider dere gjennom dette gyselige sightseeingshowet, avslører hjemsøkte steder, umerkede gravsteder og gjemte skjeletter.

DET UNDERJORDISKE EDINBURGH
DET UNDERJORDISKE EDINBURGH

Før i tiden var Edinburgh omringet av en bymur for å holde engelskmennene ute. Etter hvert som innbyggertallet økte, bygdes byen ut i høyden. Omsider førte kreativiteten til at man startet å  bygge under jorden også. På denne rundturen opplever dere det underjordiske Edinburgh. Dere får blant annet besøke Blair Street, som hevdes å være et av verdens mest hjemsøkte steder. Dere kan velge mellom dagtid og kveldstid. Det blir en ekstra nifs spøkelsesvandring etter mørkets frambrudd!

 

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Dere starter reisen til hotellet komfortabelt og slipper å lete etter taxi eller tog. En buss står klar for dere når dere har landet og bringer dere smidig inn til Edinburgh og hotellet deres. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing, slik at dere får sjansen til å bli litt kjent med byen allerede fra bussen.

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden din i Edinburgh anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. Bare la ytterklærne bli igjen på værelset når du går til dagens konferanserom. Etterpå, når dagens konferanse er over, får du mer tid til å utforske byen og alt den har å by på.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.