Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Dubrovnik

Vil du ha et par fine dager med sol og bad? Bestill gruppeturen eller konferanseturen til den vakre kystbyen Dubrovnik i Kroatia!

Dubrovnik har mange solskinstimer og klart blått vann. Et perfekt sted å dra på gruppetur eller konferansetur for å hvile og samle krefter. Med mindre enn femti tusen innbyggere er Dubrovnik en liten by, men antall besøkende er desto større. Byen ligger i bunnen av Kroatias utstrakte kyst, i en bukt med krystallklart vann, og ser fantastisk ut. Den desidert vakreste byen på Balkan - kanskje til og med verden? Vi er eksperter på gruppe- og konferansereiser og tar oss gjerne av gruppeturen deres fra start til slutt. Vi gir deg alltid personlig service og din egen kontaktperson.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Den gamle bydelen i Dubrovnik er omgitt av en seks meter tykk bymur som du kan ta en to kilometer lang tur på. Fra muren er utsikten perfekt, med både oversikt over de røde hustakene og Adriaterhavet. Når du drar hit forstår du hvorfor dette regnes som en av de vakreste byene i verden. Langs turen er det kafeer og drikkeboder hvor du kan ta pauser og drikke noe forfriskende. Ta også en båttur ut til en av øyene i nærheten. På Lokrum kan du utforske øyas fort og svømme i en grønn lagune. På øya Cavtat er det fine strender og fine restauranter.

Opplev mer i Dubrovnik
SIGHTSEEING PÅ MUREN
SIGHTSEEING PÅ MUREN

Murene rundt gamlebyen i Dubrovnik er fremdeles utrolig godt bevart, etter både jordskjelvet i 1667 og bombingen av krigen på 90-tallet. I århundrer ga disse byen et sterkt og effektivt forsvar. Byggingen av den 1,5 meter tykke og ca 2 km lange muren begynte allerede på 1200-tallet og er i dag landemerket som preger byen. Under sightseeingturen får du en imponerende utsikt over Dubrovnik og Adriaterhavet. Du kan velge å besøke halvparten (1 time) eller hele veggen (2 timer).

Denne turen kan også kombineres med besøk til ett eller to museer for å få et helhetsbilde av den vakre Dubrovnik. Eller hvorfor ikke kombinere sightseeing med en taubane opp på fjellet Srđ og avslutte med en drink sammen med den vakre utsikten?

BÅTTUR TIL ELAPHITIØYENE
BÅTTUR TIL ELAPHITIØYENE

Elaphiti-øyene er en gruppe øyer som ligger en 30-minutters båttur fra Dubrovnik. Øygruppen består av åtte øyer, hvorav tre er bebodd. De er dekket av duftende furuskog, og her får du oppleve sjarmerende og ekte landsbyer og idylliske bukter.

Båtturen kombineres med lunsj på en av øyene. Det er også fantastiske muligheter for å utvide ekskursjonen med for eksempel en vandring eller sykkeltur på Šipan eller leie av SUP på Lopud.

LINBANE
LINBANE

Oppgrader sightseeing og ta en taubane opp til toppen av fjellet Srđ, hvorfra du får en fantastisk utsikt over kysten og byen. Vel oppe på fjellet kan du spise og drikke noe på terrassen.

Taubanen er en perfekt måte å starte eller avslutte besøket i Dubrovnik på.

ØSTERSSMAKING
ØSTERSSMAKING

Gå langs kysten og oppdag den lille fiskerlandsbyen Mali Ston, som er kjent for sin østersoppdrett. Fra den lille landsbyen tar du båten ut blant frukthagene for å smake på deilige østers og blåskjell sammen med et glass kald, lokalprodusert vin. Kan det bli bedre enn det?

KAJAKK RUNDT BYMYREN
KAJAKK RUNDT BYMYREN

Varmt, rolig og turkis hav, dramatisk natur, skjulte grotter og sandstrender venter på deg under denne kajakkturen. De fleste kajakker har doble seter. En sikkerhetsinstruksjon og annen viktig informasjon blir gitt av instruktøren før du drar på eventyr.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Når dere har landet i Dubrovnik, behøver dere ikke lete etter verken taxi eller tog. En buss møter dere når dere  har landet og bringer dere smidig inn til Dubrovnik sentrum og hotellet deres. Det er mulig å legge til sightseeing allerede på denne første kjøreturen til hotellet. Enten dere har guiding eller ikke, gir bussreisen en tidlig og hyggelig oversikt over byen.

Konferens
Konferens

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.