Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Dublin

Kan man tenke seg en bedre destinasjon for en gruppereise enn populære Dublin, på “Den grønne øya” — Irland? Denne gjestfrie og livlige byen kommer definitivt til å sette et herlig preg på bedriftsreisen deres. Regn med en konferanse med godt humør og mye latter; gode forbindelser med direktefly gjør dessuten Dublin til et ekstra smart valg. Vi setter sammen et begivenhetsrikt program som passer gruppens interesser — og matcher budsjettet deres med et bra hotell med riktig servicegrad; om ønskelig også konferansemuligheter! Byen bobler over av arrangementer året rundt, så husk at fly og hotell bør bestilles i god tid.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Irlands Dublin er en moderne hovedstad med en lang, interessant historie og mye å se. Vi bestiller og arrangerer gjerne en guidet tur som et slags start-springbrett. Dublin er perfekt å ta seg fram til fots i. I sentrum finner du den bilfrie bydelen Temple Bar — tidligere kunstnerkvarter, men i dag full av puber, klubber, kafeer og restauranter. Rett gjennom Temple Bar går hovedgaten, Grafton Street, Dublins fremste shoppinggate. Lenger nord renner elven Liffey og deler byens sentrum i to deler, dog med trettiseks kryssende broer. I byen kryr det av puber, de fleste med levende musikk: irsk folkemusikk, popmusikk, jazz med mer. Vestover ligger den største attraksjonen i Dublin: Guinness-bryggeriet. Følg prosessen med hvordan humle, korn, gjær og vann blir til det mørke ølet. Selvsagt inngår prøvesmaking. Vi arrangerer også besøk på The Old Jameson Distillery, som har laget whisky siden 500-tallet. Andre spennende severdigheter er Dublin Castle, med historie tilbake til 1200-tallet. Gå ikke glipp av det tidligere fengselet Kilmainham Gaol, aktivt 1796—1924 og i dag museum som forteller om husets faser. Scener i flere filmer er innspilt her, f.eks. “The Italian Job”. Kanskje legger dere reisen til rundt 17. mars og herlige St. Patrick's Day med parade og feiring i en hel uke. Dublinerne kler seg i grønt og feirer på den lokale puben — kanskje er også dere på plass da (grønnkledde) og kan ta del i moroa?

Kontakt oss for et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Dublin Tempel Bar Ireland
Dublin bridge
Dublin colorful doors
Dublin college
Opplev mer i Dublin
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Når dere har landet i Dublin, behøver dere ikke lete etter verken taxi eller tog. En buss møter dere når dere  har landet og bringer dere smidig inn til Dublin sentrum og hotellet deres. Det er mulig å legge til sightseeing allerede på denne første kjøreturen til hotellet. Enten dere har guiding eller ikke, gir bussreisen en tidlig og hyggelig oversikt over byen.

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Dublin er en lettorientert og sjarmerende by med mange interessante steder å besøke.  Velg mellom å ta en guidet tur med buss eller å ta en tur til fots gjennom byen. På den guidede turen får du et innblikk i Dublins historie og Irlands utvikling. Mens interessante bygninger passerer utenfor bussvinduet, forteller guiden dere bl.a. om Dublins vikinger, som grunnla byen i 841. Her og der får dere dessuten noen pubtips! Kanskje avsluttes turen med et besøk på Old Jameson Distillery for å lære om den irske whiskeyproduksjonen?

TRADISJONELL IRSK MUSIKK, DANS OG MAT
TRADISJONELL IRSK MUSIKK, DANS OG MAT

Opplev en kveld i ekte tradisjonell irsk stil! Her kombineres middag, dans og livemusikk i hyggelige og  gjestfrie omgivelser. En kveld fylt av glede, liv og røre som du sent vil glemme!

KONFERANSE
KONFERANSE

Å holde konferansen på hotellet dere bor på, er effektiv tidbruk. Dere slipper å ta på ytterklær og bruke tid på transport, ingen går seg vil heller, og det er veldig bekvemt! I tillegg til deres ønsker, budsjett og interesser anbefaler vi et rimelig opphold med riktig servicenivå. Å holde konfereranser utenlands gir ofte nye perspektiver på tilværelsen generelt og business spesielt, og tilfører ytterligere en dimensjon til konferansen deres.

SKATTEJAKT I DUBLIN
SKATTEJAKT I DUBLIN

Denne skattejakten er unik for besøkende som kommer til Dublin. Alle ledetråder har tilknytning til berømte landemerker, historiske steder og andre spennende lokasjoner. Jakten er ikke vanskelig; fokuset er at deltakerne skal ha det gøy under denne teambuildingsaktiviteten. Alle ledetråder er på engelsk, og skattejakten skjer i og omkring St. Stephen’s Green-parken i Grafton Street-området. Skattejakten tar om lag 1,5 timer og avsluttes på en pub i Dublin sentrum, der også resultatet presenteres.

BESØK PÅ GUINNESS STOREHOUSE
BESØK PÅ GUINNESS STOREHOUSE

Besøk det bryggeriet der det fortsatt produseres Guinness – Irlands sorte gull. Guinness er en av Irlands fremste eksportvarer og et symbol for Dublin. Den selvguidede turen på bryggeriet avsluttes med en god pint høyest opp i Gravity Bar, der utsikten over byen er fantastisk. Grunnleggeren, Arthur Guinness, har en helt egen dag, Arthur’s Day, som feires hver siste torsdag i september.

WHISKEYSMAKING
WHISKEYSMAKING

Opplev en whiskeyprøvesmaking på puben Against the Grain med en ekspert fra The Celtic Whiskey Shop. Her får du prøvesmake tre forskjellige whiskeysorter: Kilbeggan, Connemara og Powers eller Bushmills. Under seansen forteller vår ekspert dere om de forskjellige whiskeysortene og deres egenskaper. Dere vil også få servert snacks. Om ønskelig kan aktiviteten kombineres med en lunsj.

VINTAGE TEA TOUR
VINTAGE TEA TOUR

Reis tilbake i tiden og opplev Dublin fra en klassisk dobbeltdekker fra 1960-tallet. På turen kan du se mange av Dublins berømte landemerker samtidig som dere serveres en tradisjonell Afternoon Tea om bord. Mumsende på scones, snitter og diverse delikate bakverk opplever dere en ny dimensjon av Dublin.

UTFORSK DUBLIN PÅ EGEN HÅND
UTFORSK DUBLIN PÅ EGEN HÅND

Gleden av å spasere på egen hånd i Dublins gater må ikke undervurderes. Til fots får du ofte oppdaget mer og også finne de pittoreske kafeene utenfor turiststrøkene. Vandre langs elven og stikk gjerne innom en pub og hygg deg sammen med den svært vennlige lokalbefolkningen.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.