Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Dublin

Kan man tenke seg en bedre destinasjon for en gruppereise enn populære Dublin, på “Den grønne øya” — Irland? Denne gjestfrie og livlige byen kommer definitivt til å sette et herlig preg på bedriftsreisen deres. Regn med en konferanse med godt humør og mye latter; gode forbindelser med direktefly gjør dessuten Dublin til et ekstra smart valg. Vi setter sammen et begivenhetsrikt program som passer gruppens interesser — og matcher budsjettet deres med et bra hotell med riktig servicegrad; om ønskelig også konferansemuligheter! Byen bobler over av arrangementer året rundt, så husk at fly og hotell bør bestilles i god tid.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Irlands Dublin er en moderne hovedstad med en lang, interessant historie og mye å se. Vi bestiller og arrangerer gjerne en guidet tur som et slags start-springbrett. Dublin er perfekt å ta seg fram til fots i. I sentrum finner du den bilfrie bydelen Temple Bar — tidligere kunstnerkvarter, men i dag full av puber, klubber, kafeer og restauranter. Rett gjennom Temple Bar går hovedgaten, Grafton Street, Dublins fremste shoppinggate. Lenger nord renner elven Liffey og deler byens sentrum i to deler, dog med trettiseks kryssende broer. I byen kryr det av puber, de fleste med levende musikk: irsk folkemusikk, popmusikk, jazz med mer. Vestover ligger den største attraksjonen i Dublin: Guinness-bryggeriet. Følg prosessen med hvordan humle, korn, gjær og vann blir til det mørke ølet. Selvsagt inngår prøvesmaking. Vi arrangerer også besøk på The Old Jameson Distillery, som har laget whisky siden 500-tallet. Andre spennende severdigheter er Dublin Castle, med historie tilbake til 1200-tallet. Gå ikke glipp av det tidligere fengselet Kilmainham Gaol, aktivt 1796—1924 og i dag museum som forteller om husets faser. Scener i flere filmer er innspilt her, f.eks. “The Italian Job”. Kanskje legger dere reisen til rundt 17. mars og herlige St. Patrick's Day med parade og feiring i en hel uke. Dublinerne kler seg i grønt og feirer på den lokale puben — kanskje er også dere på plass da (grønnkledde) og kan ta del i moroa?

Kontakt oss for et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Dublin Tempel Bar Ireland
Dublin bridge
Dublin colorful doors
Dublin college

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.