Annonse:

Gruppereise & Firmatur Dublin

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Dublin

Kan man tenke seg en bedre destinasjon for en gruppereise enn populære Dublin, på “Den grønne øya” — Irland? Denne gjestfrie og livlige byen kommer definitivt til å sette et herlig preg på bedriftsreisen deres. Regn med en konferanse med godt humør og mye latter; gode forbindelser med direktefly gjør dessuten Dublin til et ekstra smart valg. Vi setter sammen et begivenhetsrikt program som passer gruppens interesser — og matcher budsjettet deres med et bra hotell med riktig servicegrad; om ønskelig også konferansemuligheter! Byen bobler over av arrangementer året rundt, så husk at fly og hotell bør bestilles i god tid.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Irlands Dublin er en moderne hovedstad med en lang, interessant historie og mye å se. Vi bestiller og arrangerer gjerne en guidet tur som et slags start-springbrett. Dublin er perfekt å ta seg fram til fots i. I sentrum finner du den bilfrie bydelen Temple Bar — tidligere kunstnerkvarter, men i dag full av puber, klubber, kafeer og restauranter.
+

Rett gjennom Temple Bar går hovedgaten, Grafton Street, Dublins fremste shoppinggate. Lenger nord renner elven Liffey og deler byens sentrum i to deler, dog med trettiseks kryssende broer. I byen kryr det av puber, de fleste med levende musikk: irsk folkemusikk, popmusikk, jazz med mer. Vestover ligger den største attraksjonen i Dublin: Guinness-bryggeriet. Følg prosessen med hvordan humle, korn, gjær og vann blir til det mørke ølet. Selvsagt inngår prøvesmaking. Vi arrangerer også besøk på The Old Jameson Distillery, som har laget whisky siden 500-tallet. Andre spennende severdigheter er Dublin Castle, med historie tilbake til 1200-tallet. Gå ikke glipp av det tidligere fengselet Kilmainham Gaol, aktivt 1796—1924 og i dag museum som forteller om husets faser. Scener i flere filmer er innspilt her, f.eks. “The Italian Job”. Kanskje legger dere reisen til rundt 17. mars og herlige St. Patrick's Day med parade og feiring i en hel uke. Dublinerne kler seg i grønt og feirer på den lokale puben — kanskje er også dere på plass da (grønnkledde) og kan ta del i moroa?

Kontakt oss for et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften!

Dublin Tempel Bar Ireland
Dublin bridge
Dublin colorful doors
Dublin college

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.