Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Dubai

Dra på en gruppereise til luksuriøse og eksotiske Dubai. Her slutter ikke mulighetene: sol og bad, shopping, vindsurfing, ørkensafari, og til og med stå på ski! Vi i Reisefeber har skreddersydd mange gruppereiser til Dubai og vet nøyaktig hvordan det beste opplegget ser ut. Byen passer seg også veldig godt for en konferansereise, det blir en reise dere sent glemmer. Hva er viktig for dere? Flytider, beliggenhet og avstand på hotellet, bra konferansemuligheter eller teambuildingaktiviteter – uansett hva så har vi bra kontakter og hjelper dere gjerne.  

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Dubai er en moderne by som ligger i De forente arabiske emirater på den arabiske halvøya. Byen passer alle, og er perfekt for en konferansereise eller en gruppereise. Den huser både verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, og verdens største kjøpesenter. For de som vil handle, finnes det elektronikk, klokker, designerklær og vesker i høyeste klasse. I tillegg er området et senter for gullhandel, og det er mulig å gjøre en god deal. Ikke glem å ta skikken uansett hvor du går og respekter kulturen; i kjøpesentrene anbefales det å dekke til skuldre og knær.

Her kan du nyte den strålende solen og svømme langs milelange hvite strender. Hvis du trenger en pause fra varmen, kan du gå på ski og skøyter i et innemiljø og kjøle ned hodet. Du kan også vindsurfe, stå på vannski og dykke. Hvorfor ikke dra på ørkensafari? Eller spille golf på baner av høy klasse? På kveldene er det et utmerket natteliv med mange barer og nattklubber.

Bestill en gruppe- eller konferansereise til Dubai, bo på eksklusive hoteller, spis utmerket mat og opplev en reise som du ikke vil glemme med det første!

Dubai palm
Dubai herbs souk
Dubai view
Dubai desert car
Opplev mer i Dubai
SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

I Dubai er sightseeing et must!

Det er lett å glemme at Dubai faktisk dateres tilbake til beduin tider når du er midt i alle de luksuriøse skyskrapene og førsteklasses hotellene. Her blir det bygd større, høyere og bedre bygninger hele tiden enn noe annet sted i verden. En sightseeingtur tar deg også til en annen side av Dubai. Ta en vanntaxi, Abra, over Dubai Creek til den gamle delen av byen hvor du blant annet finner gull- og krydder souken.

Turen fortsetter til de moderne kvartalene, og selvfølgelig går du ut på det berømte palmetreet.

ØRKENSAFARI
ØRKENSAFARI

Et must for alle som besøker Dubai!

Bli med på en fartsfylt opplevelse i Dubais røde ørken. Når asfalten på motorveien skiftes til myk sand, senker sjåførene lufttrykket i dekkene slik at jeepene kan kjøre på det myke underlaget uten å synke. I omtrent en time tilbyr de en terrengtur som nesten kan sammenlignes med en kul berg- og dalbane. Når skumringen faller slutter kvelden i en tradisjonell ørkenleir hvor det tilbys en buffémiddag med meze og grill og underholdning.

DYPHAVSFISKE
DYPHAVSFISKE

Barracuda, Kingfish, red snapper, tunfisk - ivrig etter å fange en eksotisk fisk?

Varmen og den beskyttede beliggenheten tiltrekker seg en rekke fisk til Persiabukten. Bestill en morgentur og gli fremover med pelikaner som selskap når solen bryter horisonten. En erfaren skipper vil ta deg til de beste fiskeplassene, båtene er utstyrt med alt tenkelig fiskeutstyr, og når du kommer til dagens destinasjon, begynner moroa. Napper den i dag?

FERRARI WORLD ABU DHABI
FERRARI WORLD ABU DHABI

Verdens første Ferrari temapark ligger i Abu Dhabi, omtrent 1 time fra Dubai. Her finner du berg-og dalbaner i verdensklasse, gokart, simulatorer og også muligheten til å prøve å kjøre en ekte Formel 1-bil selv.

HELIKOPTERTUR OVER DUBAI
HELIKOPTERTUR OVER DUBAI

Se Dubai i fugleperspektiv! I løpet av en 12-minutters tur vil du få tid til å se mange av de mest kjente landemerkene som Burj Khalifa, Burj al Arab, Palm Jumeirah og mange flere.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Når dere har landet i Dubai, behøver dere ikke lete etter verken taxi eller tog. En buss møter dere når dere  har landet og bringer dere smidig inn til Dubai sentrum og hotellet deres. Det er mulig å legge til sightseeing allerede på denne første kjøreturen til hotellet. Enten dere har guiding eller ikke, gir bussreisen en tidlig og hyggelig oversikt over byen.

KONFERANSE
KONFERANSE

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.