Annonse:

Gruppereise & Firmatur Budapest Budapest

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Budapest

Budapest er en av Europas vakreste byer, ja direkte storslått — med spennende historie og fantastiske severdigheter. Dessuten svært rimelig (cirka halvparten av det norske prisnivået), en herlig suksessfaktor for en vellykket firmatur. Se fram til et stort utvalg aktiviteter for både kropp og sjel: kultur, musikk og spa samt fantastiske matopplevelser. Vårt program legger inn høydepunktene ut ifra deres ønsker. Velger dere Budapest for en firmatur så har dere dessuten råd til et bra hotell! Vi håndplukker riktig hotell for gruppen deres; gjerne et i ekte ungarsk stil eller — om dere vil benytte anledningen til å oppleve luksuriøs, moderne design — kanskje heller legge konferansen til et nyere etablissement? 

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde!

Donau deler Budapest i to deler, Buda og Pest. På Pest-siden ligger de store gatene og de fleste berømte bygningene. På Buda-siden finner du imidlertid det berømte, tradisjonsrike spahotellet Gellért 
+

ved foten av Gellerthøyden — og Slottshøyden, som byr på ikke bare slottet,  men også Fiskerbastionen (et av de vakreste byggverkene), og – like ved: Matiaskirken, alle med betagende utsikt over Donau og Pest-siden. Den letteste (og morsomste) måten å ta seg til Slottshøyden på er med fjellbanen. I Budapest er det en lang tradisjon for termalbad, dvs. helsespa. Vi arrangerer gjerne en badeopplevelse på Szechényi termalbad, svært vakkert beliggende i Byparken. Maten er viktig i Budapest; ungarsk gulasj er en klassiker, men her har dere kanskje også råd til å prøve et besøk på en Guide Michelin-restaurant? Sjekk med oss, så bestiller vi! Er det vinelskere i gruppen deres? For disse vil Budapest være et eventyr, ettersom Ungarn er en eneste stor vingård med masse flytende godsaker å utforske, som Tokaj, Palinka og Unicum. Kafékulturen er godt utviklet, så gå ikke glipp av Gerbeaud eller herlige Café New York, hvis atmosfære og guddommelige bakverk dere garantert vil nyte. Kunst, litteratur, opera og scenekunst; her er det bare å ta for seg — til en brøkdel av prisen dere betaler hjemme. Spør oss, vi har billettene, også til konserter med verdensartister.

Utsikt over byen og elven
Taubanen i Budapest
Fiskebastionen i Budapest opplyst
Utsikt over Stefanbasilikaen

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

CITY SIGHTSEEING I BUDAPEST

Dere reiser bekvemt i buss med guide mellom Budapests ulike severdigheter. Turen begynner på Buda siden med et stopp på Gellertfjellet hvor man har en fantastisk utsikt over byen...

Dere reiser bekvemt i buss med guide mellom Budapests ulike severdigheter. Turen begynner på Buda siden med et stopp på Gellertfjellet hvor man har en fantastisk utsikt over byen før man fortsetter reisen ned til slottsområdet, der den berømte Mattiaskirken og Fishermen`s Bastion ligger. Vi krysser så Donau via en av de mange historiske broene og ser på Pest siden og blant annet parlamentsbyggningen før vi kjører via Andrassy Aveny til byparken og Heroe`s Square. En perfekt  avsluttning på turen er en lunsj på en av de mange små koselige resturantene, eller hvorfor ikke en vinsmaking?

BESØK PÅ SZÉCHENYI BATH

Badkultur er veldig karakteristiskt for Ungarn, spesielt for Budapest der 123 varme kilder sørger for naturlig varmt vann til mer en et dussin bad. Széchenyibadet i byparken er et av de...

Badkultur er veldig karakteristiskt for Ungarn, spesielt for Budapest der 123 varme kilder sørger for naturlig varmt vann til mer en et dussin bad. Széchenyibadet i byparken er et av de største utendørsbadene i Europa og er populært både hos turistene og lokalbefolkningen.  Et besøk på bad er den perfekte måten å slappe av på. Her kan dere nyte av flere utendørsbassenger, boblebad, badstue og dampbadstue. Det er også mulig å bestille massasje og andre behandlinger.  

VINSMAKING MED MIDDAG

Dette er en vinkjeller med egen restaurant, der man blander moderne design med gamle autentiske detaljer. Her serveres det stødige ungarske retter i kombinasjon med vinsmaking. Punktumet for...

Dette er en vinkjeller med egen restaurant, der man blander moderne design med gamle autentiske detaljer. Her serveres det stødige ungarske retter i kombinasjon med vinsmaking. Punktumet for måltidet blir en Tokaji Putt.

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.