Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Brussel

På bare et par timer når dere Belgia og Brussel, EU-hovedstaden, som er en veldig koselig by med sin middelalderske bykjerne og snirklete smug. En perfekt destinasjon for firmaets gruppereise og en populær arena for mange givende konferanser

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Som eksperter innen gruppe og konferanse vet vi hvilket hotell som passer budsjettet deres best, med riktig beliggenhet og et servicenivå og som gir dere mest for pengene. Med full oversikt over Brussels perler og høydepunkter bistår vi dere gjerne i å skape den perfekte miksen av nytte og opplevelse — fra severdigheter vi tror interesserer nettopp dere til morsomme aktiviteter for teambuilding samt tips om spennende restauranter dere kanskje ikke finner på egen hånd. Selvsagt slipper ingen unna Brussels herlige vafler, som selges overalt. Nyt dem som de er, uten fyll, eller med valgfri topping. Øl er en annen av Belgias spesialiteter, med ikke mindre enn 300 lokale sorter.  Er det noen ølentusiaster i gruppen, kan et besøk på et ølbryggeri være en interessant utflukt, og det er mange å velge blant. Snakk med oss, så ordner vi det. Vi viser dere gjerne veien til flere kulinariske opplevelser, selvsagt tilpasset gruppereisens budsjett.

I Brussel kan dere nyte synet av et av Europas vakreste torg, Grand-Place, med et rådhus fra 1400-tallet. Og ikke minst kan dere nyte i fulle drag på byens mange herlige skalldyrrestauranter og uteserveringer. Kanskje noen av dere er fan av Belgias mest berømte journalist og eventyrer, Tintin? I så fall, eller kanskje uansett, tipser vi dere om å besøke Hergé Museum med spennende utstillinger av livsverket til Tintins skaper, Hergé. Vi ordner med behagelig transport! Glem heller ikke å kjøpe med smaksprøver av den berømte belgiske sjokoladen! Tradisjonell sjokoladeproduksjon er et genuint belgisk håndverk, og vi kan om ønskelig arrangere et studiebesøk på en sjokoladefabrikk. Veldig interessant, og perfekt som innslag i din bedrifts gruppe- eller konferansereise!

Rådhuset på Grand Place
Kveld i restaurantgaten
Moules Frites
Kveld på Grand Place
Opplev mer i Brussel
ØLSMAKING
ØLSMAKING

Belgia tilbyr et enestående utvalg av øl. Det enorme utvalget strekker seg fra lager og ale til øl smaksatt med for eksempel kirsebær, honning eller spisskummin. Her er det smaker for alle! På dette besøket får du sammen med våre øleksperter oppleve de forskjellige slektene av belgisk øl. På hyggelig og lettfattelig vis gis en introduksjon i grunnleggende ølbryggekunst samt forskjellige bryggemetoder.

SMAKSVANDRING I HERLIGE BRUSSEL
SMAKSVANDRING I HERLIGE BRUSSEL

Denne mat- og drikkeopplevelsen passer alle! På en kombinert byrundtur og matutflukt til fots nyter dere typiske belgiske spesialiteter og drikker. En guide ledsager dere gjennom Brussels gater og kvartaler samtidig som dere får prøvesmake mat og drikke.

CITY SIGHTSEEING
CITY SIGHTSEEING

Utforsk Brussel med en klassisk sightseeing! Her får du blant annet se EU-bygningene og parlamentet, Heyzel med Atomium, Den kinesiske paviljongen og det kongelige slottet. Selvsagt passerer dere også Brussel sentrum med Sablon Square, det berømte Grand-Place og Manneken Pis.

Heldagstur til Brügge
Heldagstur til Brügge

Brügge er en av Belgias koseligste byer, av belgierne selv også kalt Lille Venezia. På denne turen får du nyte utsikten over “Lake of Love” og Beguinage. Utforsk klokketårnet, markedsplassen og de vakre gamle husene i byen. Det blir stopp for så vel lunsj som shopping. Om ønskelig kan du også ta deg en båttur på kanalene!

SYKKELUTFLUKT
SYKKELUTFLUKT

Unn deg å tråkke deg bedagelig gjennom Brussels vakre grøntområder! Utflukten starter ved Park of Brussels, ruller videre gjennom Schaerbeek og forbi Autrique House. Deretter fortsetter turen langs Avenue Louis Bertrand, gjennom Josaphat-parken, Cinquantenaire-parken og til slutt gjennom Leopold-parken.     

BELGIA – SJOKOLADENS HØYBORG
BELGIA – SJOKOLADENS HØYBORG

Hvorfor ikke lære litt om Belgias søteste stolthet? Gjør et besøk på Planète Chocolat. Her fortelles historien om kakao fra Maya-riket til vår tid. Dessuten gis en introduksjon til produksjonsprosessen for sjokolade.

Demonstrasjonen følges av en praktisk forklaring om hvordan praliner lages mens gruppen får prøvesmake varm sjokolade. Sist, men ikke minst blir gruppen inndelt i lag for å lage sine egne praliner i en workshop. Etterpå får alle med seg en liten gave: en pose med noen av dagens produkter.

UTFORSK BRUSSEL PÅ EGEN HÅND
UTFORSK BRUSSEL PÅ EGEN HÅND

Hvis dere har noen timer til fri disposisjon, anbefales en tur på egen hånd i byens livlige gater! Slik får dere det meste ut av reisen deres. Vi deler gjerne våre tips med deg!

KONFERANSE
KONFERANSE

Hold en effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet! Man kan velge halv dag eller hel dag. Gjennom lunsjservering i forbindelse med konferansen spares mye tid som kan brukes på annen moro. Vi hjelper dere med alt fra det tekniske til bordplasser og tidsplan.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Effektiv transfer med eller uten sightseeing! Start reisen behagelig, slipp å lete etter taxi eller tog. En buss møter dere etter landing og transporterer dere smidig inn til Brussel sentrum og hotellet. Om ønskelig kan transferen kombineres med en sightseeing slik at dere kjapt får et overblikk over byen.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.