Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Brussel

På bare et par timer når dere Belgia og Brussel, EU-hovedstaden, som er en veldig koselig by med sin middelalderske bykjerne og snirklete smug. En perfekt destinasjon for firmaets gruppereise og en populær arena for mange givende konferanser

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Som eksperter innen gruppe og konferanse vet vi hvilket hotell som passer budsjettet deres best, med riktig beliggenhet og et servicenivå og som gir dere mest for pengene. Med full oversikt over Brussels perler og høydepunkter bistår vi dere gjerne i å skape den perfekte miksen av nytte og opplevelse — fra severdigheter vi tror interesserer nettopp dere til morsomme aktiviteter for teambuilding samt tips om spennende restauranter dere kanskje ikke finner på egen hånd. Selvsagt slipper ingen unna Brussels herlige vafler, som selges overalt. Nyt dem som de er, uten fyll, eller med valgfri topping. Øl er en annen av Belgias spesialiteter, med ikke mindre enn 300 lokale sorter.  Er det noen ølentusiaster i gruppen, kan et besøk på et ølbryggeri være en interessant utflukt, og det er mange å velge blant. Snakk med oss, så ordner vi det. Vi viser dere gjerne veien til flere kulinariske opplevelser, selvsagt tilpasset gruppereisens budsjett.

I Brussel kan dere nyte synet av et av Europas vakreste torg, Grand-Place, med et rådhus fra 1400-tallet. Og ikke minst kan dere nyte i fulle drag på byens mange herlige skalldyrrestauranter og uteserveringer. Kanskje noen av dere er fan av Belgias mest berømte journalist og eventyrer, Tintin? I så fall, eller kanskje uansett, tipser vi dere om å besøke Hergé Museum med spennende utstillinger av livsverket til Tintins skaper, Hergé. Vi ordner med behagelig transport! Glem heller ikke å kjøpe med smaksprøver av den berømte belgiske sjokoladen! Tradisjonell sjokoladeproduksjon er et genuint belgisk håndverk, og vi kan om ønskelig arrangere et studiebesøk på en sjokoladefabrikk. Veldig interessant, og perfekt som innslag i din bedrifts gruppe- eller konferansereise!

Rådhuset på Grand Place
Kveld i restaurantgaten
Moules Frites
Kveld på Grand Place

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.