Annonse:

Gruppereise & Firmatur Brussel

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Brussel

På bare et par timer når dere Belgia og Brussel, EU-hovedstaden, som er en veldig koselig by med sin middelalderske bykjerne og snirklete smug. En perfekt destinasjon for firmaets gruppereise og en populær arena for mange givende konferanser

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Som eksperter innen gruppe og konferanse vet vi hvilket hotell som passer budsjettet deres best, med riktig beliggenhet og et servicenivå og som gir dere mest for pengene. Med full oversikt over Brussels perler og høydepunkter bistår vi dere gjerne i å skape den perfekte miksen av nytte og opplevelse — fra severdigheter vi tror interesserer nettopp dere til morsomme aktiviteter for teambuilding samt tips om spennende restauranter dere kanskje ikke finner på egen hånd. Selvsagt slipper ingen unna Brussels herlige vafler, som selges overalt. Nyt dem som de er, uten fyll, eller med valgfri topping. Øl er en annen av Belgias spesialiteter, med ikke mindre enn 300 lokale sorter. 
+

Er det noen ølentusiaster i gruppen, kan et besøk på et ølbryggeri være en interessant utflukt, og det er mange å velge blant. Snakk med oss, så ordner vi det. Vi viser dere gjerne veien til flere kulinariske opplevelser, selvsagt tilpasset gruppereisens budsjett.

I Brussel kan dere nyte synet av et av Europas vakreste torg, Grand-Place, med et rådhus fra 1400-tallet. Og ikke minst kan dere nyte i fulle drag på byens mange herlige skalldyrrestauranter og uteserveringer. Kanskje noen av dere er fan av Belgias mest berømte journalist og eventyrer, Tintin? I så fall, eller kanskje uansett, tipser vi dere om å besøke Hergé Museum med spennende utstillinger av livsverket til Tintins skaper, Hergé. Vi ordner med behagelig transport! Glem heller ikke å kjøpe med smaksprøver av den berømte belgiske sjokoladen! Tradisjonell sjokoladeproduksjon er et genuint belgisk håndverk, og vi kan om ønskelig arrangere et studiebesøk på en sjokoladefabrikk. Veldig interessant, og perfekt som innslag i din bedrifts gruppe- eller konferansereise!

Rådhuset på Grand Place
Kveld i restaurantgaten
Moules Frites
Kveld på Grand Place

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.