Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Bratislava

Følelsen du kan få når du vandrer i gatene, er at du er i Wien eller Budapest. Enkelte besøker byen på en endagsutflukt fra Wien, som bare ligger noen timer unna. Vi synes imidlertid at Bratislava er verd en helt egen reise. En gruppereise eller en konferansereise hit har mye å by på.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Ettersom byen er relativt liten, kan du ta deg fram til fots til alle steder. Shopping og kafébesøk i smale smug er veldig koselig. Det finns en ung puls i den gamle tradisjonsrike byen, der hele ti prosent av innbyggerne som ferdes mellom byens grandiose bygninger og i dens gamle bydeler, er studenter. Ved Donau står den gotiske domkirken St. Martin fra 1300-tallet. Om kvelden fylles gaten Michalska nedenfor domen med festglade studenter. Din gruppereise kan gjøres veldig rolig, men det fins også et rikt natteliv å hygge seg med.

Et populært besøksmål er Bratislavas slott, som har røtter fra 800-tallet. Beliggende på en 85 meter høy åskam byr slottet på en fantastisk utsikt over byen og Donau. Her ligger også det slovakiske nasjonalmuseet. I museet finnes et fantastisk objekt: Venus av Moravany, den cirka 25 tusen år gamle Venus-statuen laget av mammutelfenben. Pass også på å dra på en vinsmaking like nord for byen, de lette vinene her er utsøkte. Og glem ikke shoppingen, verken i gamlebyen eller i de moderne kjøpesentrene.

Bratislava
Bratislava utsikt kirke
Bratislava gate
Bratislava utsikt

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.