Annonse:

Gruppereise & Firmatur Bratislava

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Bratislava

Følelsen du kan få når du vandrer i gatene, er at du er i Wien eller Budapest. Enkelte besøker byen på en endagsutflukt fra Wien, som bare ligger noen timer unna. Vi synes imidlertid at Bratislava er verd en helt egen reise. En gruppereise eller en konferansereise hit har mye å by på.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Ettersom byen er relativt liten, kan du ta deg fram til fots til alle steder. Shopping og kafébesøk i smale smug er veldig koselig. Det finns en ung puls i den gamle tradisjonsrike byen, der hele ti prosent av innbyggerne som ferdes mellom byens grandiose bygninger og i dens gamle bydeler, er studenter. Ved Donau står den gotiske domkirken St. Martin fra 1300-tallet.
+

Om kvelden fylles gaten Michalska nedenfor domen med festglade studenter. Din gruppereise kan gjøres veldig rolig, men det fins også et rikt natteliv å hygge seg med.

Et populært besøksmål er Bratislavas slott, som har røtter fra 800-tallet. Beliggende på en 85 meter høy åskam byr slottet på en fantastisk utsikt over byen og Donau. Her ligger også det slovakiske nasjonalmuseet. I museet finnes et fantastisk objekt: Venus av Moravany, den cirka 25 tusen år gamle Venus-statuen laget av mammutelfenben. Pass også på å dra på en vinsmaking like nord for byen, de lette vinene her er utsøkte. Og glem ikke shoppingen, verken i gamlebyen eller i de moderne kjøpesentrene.

Bratislava
Bratislava utsikt kirke
Bratislava gate
Bratislava utsikt

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.