Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Bratislava

Følelsen du kan få når du vandrer i gatene, er at du er i Wien eller Budapest. Enkelte besøker byen på en endagsutflukt fra Wien, som bare ligger noen timer unna. Vi synes imidlertid at Bratislava er verd en helt egen reise. En gruppereise eller en konferansereise hit har mye å by på.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Ettersom byen er relativt liten, kan du ta deg fram til fots til alle steder. Shopping og kafébesøk i smale smug er veldig koselig. Det finns en ung puls i den gamle tradisjonsrike byen, der hele ti prosent av innbyggerne som ferdes mellom byens grandiose bygninger og i dens gamle bydeler, er studenter. Ved Donau står den gotiske domkirken St. Martin fra 1300-tallet. Om kvelden fylles gaten Michalska nedenfor domen med festglade studenter. Din gruppereise kan gjøres veldig rolig, men det fins også et rikt natteliv å hygge seg med.

Et populært besøksmål er Bratislavas slott, som har røtter fra 800-tallet. Beliggende på en 85 meter høy åskam byr slottet på en fantastisk utsikt over byen og Donau. Her ligger også det slovakiske nasjonalmuseet. I museet finnes et fantastisk objekt: Venus av Moravany, den cirka 25 tusen år gamle Venus-statuen laget av mammutelfenben. Pass også på å dra på en vinsmaking like nord for byen, de lette vinene her er utsøkte. Og glem ikke shoppingen, verken i gamlebyen eller i de moderne kjøpesentrene.

Bratislava
Bratislava utsikt kirke
Bratislava gate
Bratislava utsikt

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.