Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Berlin

Berlin er en av Europas mest moderne, hippe og populære byer — med en fascinerende historie og evne til å forvandle grått til trendy. Det er sterke grunner til hvorfor denne verdensmetropolen er en så populær destinasjon for firmaers gruppereiser og vellykkede konferanser. Dessuten er rimelige Berlin uslåelig når det gjelder bra innhold og høy kvalitet innenfor budsjettet. Kanskje vil dere unne dere et litt bedre hotellopphold — her rekker ofte pengene til det! 

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde!

Berlin lokker med kort flytid, byen er lett å finne fram i og har mye å se på og bra restauranter. Jo visst, i pølsenes hjemland må dere selvsagt prøve en currywurst på gaten, men vi hjelper dere selvsagt å optimere opplevelsen og finne flere gastronomiske perler. Vi hjelper dere å finne et prisgunstig hotell som matcher budsjettet deres — og som ligger i riktig bydel ut ifra deres ønsker. På vegne av denne byen lover vi dere et interessant møte mellom nytt og gammelt, og mellom øst og vest, og vi hjelper dere å finne en riktig miks av interessante severdigheter og morsomme og utfordrende aktiviteter for teambuilding. Muren preger fortsatt Berlin, selv om mesteparten av de opprinnelige 45 kilometerne er borte. Ved East Side Gallery står en drøy kilometer mur igjen, med spektakulære malerier laget av kunstnere fra hele verden.

På DDR-museet kan du få et innblikk i hvordan livet var da en mur delte byen i to. Eller hvorfor ikke gå under jorden i Unterwelden-Museum og se kulverter, tilfluktsrom og bunkere under byen? Eller reise på en Trabant-safari? Vi ordner med bestillingen! Kanskje frister det med en tur til Brandenburger Tor, Berlins mest berømte severdighet og perfekt for en sightseeing i ruslemodus. Byggverket er et av få som stod igjen etter krigens slutt i 1945, og som senere ble stengt inne av muren. Tid til overs for shopping? Da anbefaler vi det vakre og koselige området rundt Hackesche Markt i gamle Øst-Berlin, med merkevarebutikker, håndverk og mye vintage. 

Kontakt oss for tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for din organisasjon!

Brandenburger Tor i lys
TV-tårnet Berlin kveld
Oberbaumbrücke bro med tog på dagen
Fargerik kafé i Prenzlauer Berg
Opplev mer i Berlin
Berlin sightseeing Alexanderplatz
CITY SIGHTSEEING
Berlin sightseeing Alexanderplatz
CITY SIGHTSEEING

Berlin er en stor by, og en sightseeing med buss er å anbefale hvis dere ønsker å få en godt overblikk over byen. I løpet av tre timer passerer dere legendariske Kurfürstendamm og kjøpesenteret KaDeWe. I Berlins “nye sentrum” — mellom den tidligere vestre og østre delen — ser man den nye sentralstasjonen, regjeringsbygningene og riksdagsbygningen med sin store glasskuppel. Selvsagt passerer vi også landemerkene Brandenburger Tor og Unter den Linden, og dere får også passere gjennom Nikolaikvarteret, der dere får et tilbakeblikk i historien. Siden Berlin er en mektig by med mye å se, kan det være lurt å ha tenkt ut på forhånd omtrent hvilken type tur dere ønsker dere.

GASTRO-RALLY EAST
GASTRO-RALLY EAST

Bli med på en matreise inn i de kulturelt hippe og historiske kvarterene i Mitte og utforsk de nyeste mattrendene, og opplev restauranter som gruppen deres kanskje ikke hadde funnet selv. Dere får servert kulinariske nytelser fra fire forskjellige restauranter som speiler Berlins moderne, internasjonale og gastronomiske scene. Deres personlige guide gir dere et historisk bakteppe og fortellinger fra Berlin, både i fortids- og nåtidsperspektiv. Dere spaserer mellom restaurantene, og alt er forhåndsbetalt. Dette er en meget populær tur, noe man gjerne forteller om når man kommer hjem!

SHOW PÅ FRIEDRICHSTADTPALAST
SHOW PÅ FRIEDRICHSTADTPALAST

Du bør absolutt passe på å få med deg et av de forrykende showene på dette “Berlins Broadway” — byens mest berømte teater — med masse glitter og glamour! Friedrichstadtpalast er berømt for sine imponeende sceneeffekter og sin koreografi i toppklasse. Teaterscenen ligger i en storslått bygning som blant annet rommer et vannbasseng, en skøyte-isbane og to roterende scener. Produksjonene her er enorme; nærmere 160 personer er involvert i hvert show, og cirka 100 av dem er artister. Mest kjent er Friedrichstadtpalast kanskje likevel for sin kick-line, som er størst i verden.

Trabant safari Berlin
KJØR TRABANT GJENNOM BERLIN
Trabant safari Berlin
KJØR TRABANT GJENNOM BERLIN

Putre av gårde i en egen trabantkonvoi langs Berlins gater med gruppen din.

Disse totakterne går i 30 kilometer i timen, og dere veiledes av en guide som gir dere informasjon via radio om severdighetene dere passerer.

En klassisk og morsom opplevelse, der dere blir kjent med byen fra en helt annen synsvinkel!

Etter dette eventyret får hver bilfører sitt eget “Trabant-førerkort”.

Berlin Schloss Charlottenburg
SLOTTSOMVISNING PÅ CHARLOTTENBURG
Berlin Schloss Charlottenburg
SLOTTSOMVISNING PÅ CHARLOTTENBURG

Schloss Charlottenburg ble bygget som sommerresidens for Preussens konger. Slottet — som ble bygget i utkanten av Berlin og sto klart i 1695 — befinner seg i dag midt i sentrum av den voksende byen, og har et herlig parkanlegg. Bli med på en spennende tur gjennom slottet og hør historien om en av Preussens mest spennende dronninger, Sophie Charlotte, og hvordan det var da Napoleon okkuperte og residerte i slottet.

Etter omvisningen venter en tysk tradisjon dere:
Kaffee und Kuchen i kafeen “Kleine Orangerie”.

BERLIN WELCOME-CARD
BERLIN WELCOME-CARD

Med en flate på ca. 900 km² er Berlin er stor by, så å traske rundt til fots er nesten en umulighet. Med dette kortet kan du enkelt ta deg fram i Berlin med buss, sporvogn, tog og t-bane, samt få rabatt eller fri entré til over 140 severdigheter.

Berlin WelcomeCard kan du få for to eller tre dager, og gjelder for zon AB (sentrale Berlin inkludert Tegel flyplass) eller for zon ABC (sentrale Berlin inkludert Potsdam, Brandenburg International Airport og Schönefeld flyplass).  Kortet gjelder fra valgfri dag og aktiviseres fra den første reisen.

© K. Sahner, M. Simunovic & B. Höfler GbR
Konferansecruise under Berlins broer
© K. Sahner, M. Simunovic & B. Höfler GbR
Konferansecruise under Berlins broer

I Berlin her dere mulighet til å bestille en cruisebåt kun for dere selv – med et konferanserom for opptil 50 personer. Båten har alle ønskelige konferansetekniske løsninger, catering og bar.

Konseptet gir dere en unik og inspirerende arbeidsatmosfære der dere sakte glir gjennom Berlins hjerte forbi blant annet East Side Gallery, Nikolaiviertel, Berliner Dom, Pergamonmuseum og regjeringskvarteret med Reichstag.

© The KaDeWe Group GmbH
Guidet tur på KadeWe
© The KaDeWe Group GmbH
Guidet tur på KadeWe

På et av Europas største varehus – Kaufhaus des Westens (KaDeWe) – kan gruppen deres bestille en inspirerende omvisning gjennom det tradisjonsrike huset, hvis spektakulære historie startet allerede i 1907. Hver morgen klokken 10 senkes magasinets jernporter som en morgenvelkomsthilsen til de 180 000 daglig besøkende på husets cirka 60 000 kvadratmeters salgsflate. Hit kommer besøkende av alle mulige slag, hvilket bidrar til å gjøre KaDeWe så levende og sjarmerende.
På omvisningen får dere høre om husets historie, dagens konsept og gamle anekdoter. Avslutt gjerne turen med å nyte en lunsj eller en kaffe i panoramarestauranten LeBuffet, til en vidunderlig utsikt over Berlin.

Berlin on bike branderburger Tor
Sykkeltur gjennom Berlin
Berlin on bike branderburger Tor
Sykkeltur gjennom Berlin

Hvorfor ser Berlin ut som den gjør? Byen har ingen tradisjonell bykjerne‚ tvert imot utgjør den en spennende og merkelig kollasj av forskjellige bydeler. Berlin er blitt ødelagt og gjenoppbygd flere ganger gjennom historien. På denne turen får dere vite mye spennende om byens 800-årige historie, og dere får se gammelt og nytt, suksesser og fiaskoer.

Syklene deres leveres til hotellet, og dere tar dere gjennom byen i grupper på maks 15 personer.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.