Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Barcelona

Forbered dere på både storbypuls og herlig strandliv når dere legger bedriftens gruppereise og firmtur til Barcelona. Det er flere grunner til at denne kystbyen er en av våre mest populære destinasjoner for firmaturer. I tillegg til sin spesielle atmosfære preget av byens hyggelige, avslappede beboere og nærheten til den flotte bystranden med sitt folkeliv og forfriskende bad kan Barcelona by friste dere med fersk fisk og skalldyr direkte fra Middelhavet. Og en runde med saftige tapas og paellas i solen på en av de mange uteserveringene hører også med. Vi peker gjerne ut perlene! Kanskje velger dere også å krydre konferansen med topp fotball på Camp Nou

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Rimelig opphold ordner vi, uansett om dere foretrekker det pittoreske eller fristes mer av moderne design. Mange av hotellene har dessuten basseng og takterrasse — et herlig pluss i sommerhalvåret. I metropolen Barcelona tar folk dagen som den kommer, noe som garantert gir en god, avslappende effekt på gruppen. Gå ikke glipp av den berømte kirken La Sagrada Familia, som ble påbegynt bygget i 1882 og som ennå er under utbygging og utforming etter Gaudis opprinnelige og svært originale idé.  Mange forbinder Spania med drikken sangria, men i Barcelona er det cava som regjerer. Er dere vininteresserte, anbefaler vi en vinsmaketur til en vingård like utenfor byen. Vi hjelper dere gjerne med å bestille en slik tur — i tråd med deres tidsskjema. Ta gjerne sjansen på å bevege dere utenfor turiststrøket Las Ramblas og oppdag deres egne hemmelige perler, samt heftige barer og rimelige restauranter. Vi har tipsene som gjør oppholdet deres unikt. Eksempelvis ligger det mange trendy og koselige barer i områdene Barri Gòtic og l’Eixample, og her er det alltid mye liv. Shoppingmulighetene i Barcelona skuffer ingen, men husk at butikkene holder stengt på søndager. Fotball er enormt stort i Barcelona, kanskje spilles en kamp på Camp Nou under oppholdet deres? Spør oss; vi har billettene!

 

Utsikt over tak i Barcelona
Husfasader med sitroner
Bølger langs Barceloneta-stranden
Gateskilt ved katedralen La Sagrada Família
Opplev mer i Barcelona
Barcelona Parc Guell
CITY SIGHTSEEING
Barcelona Parc Guell
CITY SIGHTSEEING

Det er mye å se i Barcelona, og en sightseeingtur er en hyggelig start på reisen deres. Vi anbefaler en tur på noen timer med egen buss og guide. Basert på hvor i byen dere bor, hvilken årstid det er og hva dere selv har av ønsker, skreddersyr vi turen for dere.

På en typisk fire timers tur vil gruppen passere disse severdighetene: Plaça de Catalunya, Via Laietana, goterkvarteret, Plaça de Sant Jaume, Villa Olimpica og Port Olimpic. Deretter tar dere turen opp til Montjüic, som byr på et panorama over byen og havnen.

Barcelona Sagrada Familia
GAUDIS BARCELONA
Barcelona Sagrada Familia
GAUDIS BARCELONA

Barcelona er blant annet kjent som den byen der den berømte arkitekten Antoni Gaudí levde. Han var en av de største  innovatørene på slutten av 1800-tallet og har etterlatt mange skatter for ettertidens nytelse. Denne kunstneriske Artistic Tour of Barcelona starter ved den berømte katedralen La Sagrada Família. Dette byggverket, tegnet av Gaudi og påbegynt i 1883, er ennå ikke helt ferdig, men er meget særpreget og vakkert og vel verdt et besøk. Deretter fortsetter turen til Gaudis bisarre Park Güell, som i dag er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Dette er en offentlig park og av Barcelonas mest berømte landemerker. Turen avsluttes ved Passeig de Gràcia, der man kan se Gaudís berømte boligblokker, som La Pedrera og Casa Batlló.

Barcelona Camp Nou
OMVISNING PÅ FC BARCELONAS CAMP NOU
Barcelona Camp Nou
OMVISNING PÅ FC BARCELONAS CAMP NOU

Turen starter i det moderne museet, som har en bred samling av relikvier fra FC Barcelonas historie. Omvisningen fortsetter på steder der spillere som Kubala, Cruyff, Maradona, Guardiola og Ronaldinho oppholdt seg mye. De besøkende får kjenne på den sanne Barça-lidenskapen under vandringen gjennom garderobene og i spillertunnelen, hvorfra man får en mektig utsikt over arenaen. 

Barcelona Electric Bike Tour
ELECTRIC BIKE TOUR
Barcelona Electric Bike Tour
ELECTRIC BIKE TOUR

En guidet tur på elsykkel er den beste måten å oppleve Barcelonas mange bydeler og fantastiske bygninger på. Turen starter ved katedralen i Barri Gòtic og fortsetter i 2,5 timer langs Parc de la Ciutadella, gjennom parker og torg og forbi den vakre stranden. Elsykkelen er helt idell når du vil utforske Middelhavets kanskje vakreste by.

Barcelona Tapas cooking class
TAPAS-KOKKEKURS
Barcelona Tapas cooking class
TAPAS-KOKKEKURS

Fenomenet “tapas” er synonymt med spansk matkultur og må bare prøves når man først er i Spania. Ta med arbeidslaget på en teambuildingaktivitet der dere samles i en herlig atmosfære rundt komfyren og får lære om spansk kokkekunst. Deres deles inn i mindre grupper, og ved hjelp av en ekspert tilbereder dere egne tapas mens dere nyter litt lettere snacks og drikke. Og selvsagt avslutter dere matlagingskurset med å spise den maten dere laget!

Barcelona Flamencoshow
TABLAO CORDOBÉS FLAMENCOSHOW
Barcelona Flamencoshow
TABLAO CORDOBÉS FLAMENCOSHOW

I hjertet av La Rambla har Tablao Cordobés, Barcelonas viktigste flamencoklubb, eksistert siden 1970-tallet. Under ledelse av en familie av lidenskapelige flamencoutøvere tilbyr denne restauranten forestillinger oftere enn noen annen flamencoklubb i Spania. Maten som serveres her, er komponert med førsteklasses lokale råvarer. På Tablao Cordobés nyter dere en ekte spansk opplevelse. Vi hjelper deg med bestillingen for hele reisefølget!

Barcelona buss og guide
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
Barcelona buss og guide
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Start reisen bekvemt, slipp å lete etter taxi eller flytog. En buss møter dere når dere har landet og bringer dere enkelt og greit inn til Barcelona sentrum og hotellet deres. Hvis dere vil, kan dere jo kombinere denne transferen med en sightseeing — da får dere en oversikt over byen med én gang.

Konferanse
Konferanse
Konferanse
Konferanse

Borte fra det vanlige hjemmemiljøet ser vi ofte ting i et annet perspektiv, så hvorfor ikke holde konferansen på hotellet?

Placa Reial
PÅ EGEN HÅND I BARCELONA
Placa Reial
PÅ EGEN HÅND I BARCELONA

Det fins mye å se og gjøre i en storby som Barcelona. Har dere noen timer å bruke fritt, så begi dere ut i byens livlige gater og få mest mulig ut av reisen deres. Spaser nedover Passeig de Gràcia og besøk de eksklusive merkebutikkene. Et besøk til salgshallen Mercado de la Boqueria på La Rambla er et must! Fortsett videre i Barri Gòtic til Barcelonas mest velbesøkte museum: Museu Picasso.

PARÉS BALTÀ – VIN- OG CAVAGÅRD
PARÉS BALTÀ – VIN- OG CAVAGÅRD

Parés Baltà er en familieeid vingård i regionen Penedès. Gården skriver seg fra 1790 og produserer vin og cava av høy kvalitet fra egne avlinger. Høydeforskjellen varierer mellom 170 og 750 meter over havet, og bakken inneholder forskjellige typer jord. Det unike mikroklimaet gir vinen dens spesielle preg.

Her får man besøke vin- og cavakjelleren, og turen avsluttes naturligvis med en prøvesmaking av gårdens forskjellige viner.

Selvsagt går det an å kombinere med en utsøkt tapaslunsj eller kun litt fingermat om man ønsker det!

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.