Annonse:

Gruppereiser & Firmatur Athen

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Athen

Antikkens historie, zorba, tsatsiki, oliven, retsina og en fantastisk skjærgård. I greske Athen skinner solen året rundt, og med et av Europas beste klimaer er byen et supert sted for bedriftens gruppe- og konferansereise. Dra hit for en firmareise med ubegrensede muligheter, sommer som vinter! Vi setter sammen et program med god mat og tusenårig kultur  basert på deres interesser. Med sightseeing, gøyal teambuilding og rimelige restauranter dere ikke finner på egen hånd. Vi håndplukker hotell ut ifra deres krav til service og med konferansemuligheter om ønskelig.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Snakk med oss, så setter vi sammen et kostnadsfritt tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften.

I tillegg til konferanse kan firmareisen i Athen anvendes til seiling, surfing ... eller hvorfor ikke scubadykking? Fortell oss om deres ønsker, så bestiller vi. 
+

Her er også nattklubber, shopping og et uslåelig kulturtilbud, men selvsagt er byens 6000-årige historie en hovedattraksjon i seg selv: byhøyden Akropolis (som faktisk betyr nettopp byhøydemed tempelet Parthenon som våker over byen, DionysosteateretOL-stadionet og Zeus-tempelet er noen severdigheter dere ikke må gå glipp av. Vi anbefaler også et besøk på det arkeologiske nasjonalmuseet, et av verdens fremste og mest fascinerende museer med gjenstander fra 3000 år av Hellas’ historie. Vi bestiller gjerne en interessant og lærerik guidet omvisning for dere! Athens gamleby heter Plaka, en bydel perfekt å dra til for en pause i konferansen. I Plaka stresser ingen, her kan dere nyte roen på kafé eller vandre rundt i koselige smågater. På torgene fins tavernaer, restauranter, barer og natteliv. Slå dere ned og bestill de greske spesialitetene tsatsiki, moussaka og souvlaki — eller ta en gyro pita på stående fot og sug inn Athens atmosfære. Et annet høydepunkt i Athen er den største havnen, Pireus, der det går ferger og flybåter til hele den greske øyverdenen. Ønsker gruppen å foreta en magisk utflukt i det asurblå Egeerhavet — snakk med oss, så arrangerer vi den.

Athen Amphitheater Acropolis
Athen utsikt Acropolis
Athen Plaka
Athen

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.