Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Athen

Antikkens historie, zorba, tzatziki, oliven, retsina og en fantastisk skjærgård. I greske Athen skinner solen året rundt, og med et av Europas beste klimaer er byen et supert sted for bedriftens gruppe- og konferansereise. Dra hit for en firmareise med ubegrensede muligheter, sommer som vinter! Vi setter sammen et program med god mat og tusenårig kultur basert på deres interesser. Med sightseeing, gøyal teambuilding og rimelige restauranter dere ikke finner på egen hånd. Vi håndplukker hotell ut ifra deres krav til service og med konferansemuligheter om ønskelig.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Snakk med oss, så setter vi sammen et kostnadsfritt tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften.

I tillegg til konferanse kan firmareisen i Athen brukes til seiling, surfing ... eller hvorfor ikke scubadykking? Fortell oss om deres ønsker, så bestiller vi. Her er også nattklubber, shopping og et uslåelig kulturtilbud, men selvsagt er byens 6000-årige historie en hovedattraksjon i seg selv: byhøyden Akropolis (som faktisk betyr nettopp byhøydemed tempelet Parthenon som våker over byen, DionysosteateretOL-stadionet og Zeus-tempelet er noen severdigheter dere ikke må gå glipp av. Vi anbefaler også et besøk på det arkeologiske nasjonalmuseet, et av verdens fremste og mest fascinerende museer med gjenstander fra 3000 år av Hellas’ historie. Vi bestiller gjerne en interessant og lærerik guidet omvisning for dere! Athens gamleby heter Plaka, en bydel perfekt å dra til for en pause i konferansen. I Plaka stresser ingen, her kan dere nyte roen på kafé eller vandre rundt i koselige smågater. På torgene finnes tavernaer, restauranter, barer og natteliv. Slå dere ned og bestill de greske spesialitetene tzatziki, moussaka og souvlaki — eller ta en gyro pita på stående fot og sug inn Athens atmosfære. Et annet høydepunkt i Athen er den største havnen, Pireus, der det går ferger og flybåter til hele den greske øyverdenen. Ønsker gruppen å foreta en magisk utflukt i det asurblå Egeerhavet — snakk med oss, så arrangerer vi den.

Athen Amphitheater Acropolis
Athen utsikt Acropolis
Athen Plaka
Athen
Opplev mer i Athen
BYRUNDTUR
BYRUNDTUR

Allerede på vei fra flyplassen får du en første følelse av Athen. Du passerer Syntagmatorget med parlamentet og det tradisjonsrike hotellet Grande Bretagne – deretter de danske brødrene Hansens tre bygninger – biblioteket, universitetet og det greske akademiet. Du vil også få se det store marmorstadionet der de første olympiske leker i moderne tid gikk av stabelen i 1896. Hvis tiden tillater det, kan du stoppe opp for et besøk på Akropolis.

ZORBA OG COCKTAIL WORKSHOP
ZORBA OG COCKTAIL WORKSHOP

Helt siden filmen Zorba fra 1964 danses den velkjente dansen over hele verden. Benytt sjansen til å lære deg å danse og deretter nyte cocktails som du får blande av greske drikker – som en gresk bartender Dette er en herlig måte å jobbe opp appetitten på samtidig som du får lære om den greske kulturen.  Deretter venter middag på en av Athens hyggeligste tavernaer.

KOMFORTABEL KONFERANSE
KOMFORTABEL KONFERANSE

Å gjennomføre konferansen i hotellet dere bor på, er en smart og effektiv måte å utnytte tiden i Athen på. Byens avslappede atmosfære gir glimrende forutsetninger for en vellykket og givende konferanse. Utenfor de vante hjemlige omgivelsene får dere lettere nye perspektiver og impulser, ikke minst de dere får i Hellas, er forfriskende – noe som bekreftes av våre fornøyde deltakergrupper.

GUIDET KULINARISK TUR PÅ MARKEDET
GUIDET KULINARISK TUR PÅ MARKEDET

Sammen med kokkene våre begir du deg ut på en matpromenade der du får nyte lokale smaker. Athenerne selv besøker dette markedet hver dag for å skaffe seg de fineste råvarene til kveldens matlaging. Når gourmetproduktene er handlet inn, tar vi oss en kopp kaffe før vi rusler videre.

Nå går turen til en restaurant for den andre og kanskje viktigste delen av opplevelsen – selve matlagingen! Våre kokker forklarer om den greske mentaliteten og måten å lage mat på. Du får tydelige og greie instruksjoner om hvordan de delikate råvarene skal håndteres mens enkle oppskrifter på klassiske forretter, som tzatziki og tradisjonell gresk salat, tilberedes. Til slutt følger et rikelig måltid med herlig gresk musikk i bakgrunnen.

UTFLUKT TIL AEGINA, PISTASJNØTTENES ØY
UTFLUKT TIL AEGINA, PISTASJNØTTENES ØY

Bare tre mil utenfor Pireus ligger øya Aegina, der en av Hellas’ første hovedsteder lå. Øya er liten, men rommer både museer, restauranter og velbevarte bygninger. Dette er en unik mulighet til å oppleve antikken og gresk historie i kombinasjon med hav, bad og kulinariske lekkerbiskener. Glem ikke å kjøpe pistasjnøtter – de vokser mengder av dem på øya!

BESØK EN GRESK BONDEGÅRD
BESØK EN GRESK BONDEGÅRD

Her kan du oppleve en gresk økologisk gård i vakre naturomgivelser. Du får innblikk i hvordan hverdagen fungerer på en bondegård på 2000-tallet. Det går an å legge til lunsj eller middag på utflukten.

MIDDAG PÅ RESTAURANT
MIDDAG PÅ RESTAURANT

En klassisk gresk middag med utsikt over mektige Akropolis blir et minne for livet. Vi hjelper til med forslag og bestilling av restauranter for gruppen deres.

OPPLEV HELLAS PÅ GREKERNES MÅTE!
OPPLEV HELLAS PÅ GREKERNES MÅTE!

Kjenn den greske atmosfæren, hør lyden fra gresk musikk og dans. Se hvordan grekerne produserer sine tradisjonelle dekorasjoner. Alt dette samtidig som du utforsker området Plaka med dets historie og koselige smug. Plaka beskrives ofte som en egen by i byen. Bli kjent med duftene fra den greske naturen og smak på greske produkter og delikatesser!

 

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Når dere har landet i Aten, behøver dere ikke lete etter verken taxi eller tog. En buss møter dere når dere  har landet og bringer dere smidig inn til sentrum og hotellet deres. Det er mulig å legge til sightseeing allerede på denne første kjøreturen til hotellet. Enten dere har guiding eller ikke, gir bussreisen en tidlig og hyggelig oversikt over byen.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.