Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Athen

Antikkens historie, zorba, tsatsiki, oliven, retsina og en fantastisk skjærgård. I greske Athen skinner solen året rundt, og med et av Europas beste klimaer er byen et supert sted for bedriftens gruppe- og konferansereise. Dra hit for en firmareise med ubegrensede muligheter, sommer som vinter! Vi setter sammen et program med god mat og tusenårig kultur  basert på deres interesser. Med sightseeing, gøyal teambuilding og rimelige restauranter dere ikke finner på egen hånd. Vi håndplukker hotell ut ifra deres krav til service og med konferansemuligheter om ønskelig.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Snakk med oss, så setter vi sammen et kostnadsfritt tilbud på en perfekt gruppe- eller konferansereise for bedriften.

I tillegg til konferanse kan firmareisen i Athen anvendes til seiling, surfing ... eller hvorfor ikke scubadykking? Fortell oss om deres ønsker, så bestiller vi.  Her er også nattklubber, shopping og et uslåelig kulturtilbud, men selvsagt er byens 6000-årige historie en hovedattraksjon i seg selv: byhøyden Akropolis (som faktisk betyr nettopp byhøydemed tempelet Parthenon som våker over byen, DionysosteateretOL-stadionet og Zeus-tempelet er noen severdigheter dere ikke må gå glipp av. Vi anbefaler også et besøk på det arkeologiske nasjonalmuseet, et av verdens fremste og mest fascinerende museer med gjenstander fra 3000 år av Hellas’ historie. Vi bestiller gjerne en interessant og lærerik guidet omvisning for dere! Athens gamleby heter Plaka, en bydel perfekt å dra til for en pause i konferansen. I Plaka stresser ingen, her kan dere nyte roen på kafé eller vandre rundt i koselige smågater. På torgene fins tavernaer, restauranter, barer og natteliv. Slå dere ned og bestill de greske spesialitetene tsatsiki, moussaka og souvlaki — eller ta en gyro pita på stående fot og sug inn Athens atmosfære. Et annet høydepunkt i Athen er den største havnen, Pireus, der det går ferger og flybåter til hele den greske øyverdenen. Ønsker gruppen å foreta en magisk utflukt i det asurblå Egeerhavet — snakk med oss, så arrangerer vi den.

Athen Amphitheater Acropolis
Athen utsikt Acropolis
Athen Plaka
Athen

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.