Annonse:

Gruppereise & Firmatur Antwerpen

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Antwerpen

En gruppereise innebærer mange forskjellige ønsker. Denne byen passer for alle — den er lett tilgjengelig, og rolig samtidig som den også har storbyens tilbud.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Antwerpen matcher behovet til alle i gruppen under en konferansereise, enten dere ønsker alt storbyen har å by på eller en roligere gruppereise. Shoppingtilbudet er bra; dette er et skikkelig motesentrum. Langs gaten Nationalestraat ligger en hel rekke herlige butikker, her er det bare å shoppe i vei! Byen regnes som verdens diamantsentrum; her håndteres 90 prosent av alle rådiamanter. Selv om en edelsten ikke står på handlelisten din, er det en opplevelse å besøke butikkene ved Pelikaanstraat. Kunsten må man heller ikke gå glipp av. Museet MuHKA har kunst i alle dens former. Eller hvorfor ikke besøke barokkmaleren Rubens hus?

Visste du at byens zoo ble innviet alt på 1800-tallet og er en av verdens eldste?  På grunn av byens vekst ligger dyrehagen 
+

 nå i sentrum, og selv om fasilitetene er gamle, er dette en livskraftig zoo med mer enn 5000 dyr og 950 arter. Et langt besøk der kan kreve sin tørsteslokking. Belgia er en sterk ølnasjon, så vi foreslår å svale strupen med en kald øl, gjerne fra bryggeriet De Koninck, som har base i Antwerpen. I tillegg anbefaler vi en koselig spasertur langs sjøen; kaiene har en lengde på nesten tolv mil!

Flemish architecture Antwerpen
Antwerpen hus
Antwerpen klokke
Antwerpen tak

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.