Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Antwerpen

En gruppereise innebærer mange forskjellige ønsker. Denne byen passer for alle — den er lett tilgjengelig, og rolig samtidig som den også har storbyens tilbud.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Antwerpen matcher behovet til alle i gruppen under en konferansereise, enten dere ønsker alt storbyen har å by på eller en roligere gruppereise. Shoppingtilbudet er bra; dette er et skikkelig motesentrum. Langs gaten Nationalestraat ligger en hel rekke herlige butikker, her er det bare å shoppe i vei! Byen regnes som verdens diamantsentrum; her håndteres 90 prosent av alle rådiamanter. Selv om en edelsten ikke står på handlelisten din, er det en opplevelse å besøke butikkene ved Pelikaanstraat. Kunsten må man heller ikke gå glipp av. Museet MuHKA har kunst i alle dens former. Eller hvorfor ikke besøke barokkmaleren Rubens hus?

Visste du at byens zoo ble innviet alt på 1800-tallet og er en av verdens eldste?  På grunn av byens vekst ligger dyrehagen   nå i sentrum, og selv om fasilitetene er gamle, er dette en livskraftig zoo med mer enn 5000 dyr og 950 arter. Et langt besøk der kan kreve sin tørsteslokking. Belgia er en sterk ølnasjon, så vi foreslår å svale strupen med en kald øl, gjerne fra bryggeriet De Koninck, som har base i Antwerpen. I tillegg anbefaler vi en koselig spasertur langs sjøen; kaiene har en lengde på nesten tolv mil!

Flemish architecture Antwerpen
Antwerpen hus
Antwerpen klokke
Antwerpen tak

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.