Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Antwerpen

En gruppereise innebærer mange forskjellige ønsker. Denne byen passer for alle — den er lett tilgjengelig, og rolig samtidig som den også har storbyens tilbud.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Antwerpen matcher behovet til alle i gruppen under en konferansereise, enten dere ønsker alt storbyen har å by på eller en roligere gruppereise. Shoppingtilbudet er bra; dette er et skikkelig motesentrum. Langs gaten Nationalestraat ligger en hel rekke herlige butikker, her er det bare å shoppe i vei! Byen regnes som verdens diamantsentrum; her håndteres 90 prosent av alle rådiamanter. Selv om en edelsten ikke står på handlelisten din, er det en opplevelse å besøke butikkene ved Pelikaanstraat. Kunsten må man heller ikke gå glipp av. Museet MuHKA har kunst i alle dens former. Eller hvorfor ikke besøke barokkmaleren Rubens hus?

Visste du at byens zoo ble innviet alt på 1800-tallet og er en av verdens eldste?  På grunn av byens vekst ligger dyrehagen   nå i sentrum, og selv om fasilitetene er gamle, er dette en livskraftig zoo med mer enn 5000 dyr og 950 arter. Et langt besøk der kan kreve sin tørsteslokking. Belgia er en sterk ølnasjon, så vi foreslår å svale strupen med en kald øl, gjerne fra bryggeriet De Koninck, som har base i Antwerpen. I tillegg anbefaler vi en koselig spasertur langs sjøen; kaiene har en lengde på nesten tolv mil!

Flemish architecture Antwerpen
Antwerpen hus
Antwerpen klokke
Antwerpen tak
Opplev mer i Antwerpen
DIAMANTVISNING
DIAMANTVISNING

Gå ikke glipp av sjansen til å besøke et av verdens største diamantsentre. Antwerpen har i mange århundrer vært et knutepunkt for verdens diamanthandel.

I løpet av denne visningen får dere lære masse interessant om de fineste diamantene i verden. Dere får også se en stor samling av vakre diamantsmykker.

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Opplev Antwerpens største severdigheter.

Velg selv det som passer dere best – en kombinert tur med buss eller å utforske byens middelalderkjerne til fots?

City sightseeing er fortsatt en av de mest populære og beste måtene å oppleve og utforske en ny by på. Hvis mulig for dere, anbefaler vi å ta den i starten av reisen, da får man ut mest av byen.

Konferanse
Konferanse

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Når dere har landet i Aten, behøver dere ikke lete etter verken taxi eller tog. En buss møter dere når dere  har landet og bringer dere smidig inn til sentrum og hotellet deres. Det er mulig å legge til sightseeing allerede på denne første kjøreturen til hotellet. Enten dere har guiding eller ikke, gir bussreisen en tidlig og hyggelig oversikt over byen.

ANTWERPEN FASHION HUNT
ANTWERPEN FASHION HUNT

I denne gruppeaktiviteten er målet å hjelpe fjorårets moteelev å gjøre ferdig sin eksamen. Dere skal gjennom forskjellige temaoppdrag og fotoopplysninger skaffe til veie det siste i elevens samling.

Det laget som samler flest poenger innen den gitte tiden, kåres til vinner av Antwerpen Fashion Hunt.

Let the game begin!

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.