Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Amsterdam

Få byer utgjør en hyggeligere destinasjon for gruppereisen enn Amsterdam. Denne enestående byen, med 100 kilometer kanaler og 1200 vakre, buede steinbroer kalles ikke uventet for Nord-Europas Venezia. At bedrifter velger å legge konferansen sin her er heller ingen overraskelse. Amsterdam tilbyr kort reisetid og stimulerende omgivelser med en spennende historie, shoppingmuligheter, severdigheter, og mye spennende å ta seg til. Vi hjelper dere å velge ut perlene ut ifra gruppens interesser — og håndplukker det riktige hotellet ut ifra deres budsjett og krav til service.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmareiser med Reisefeber her.

Snakk med oss, så setter vi sammen et trivelig program etter deres smak!

Byggingen av Amsterdams kanaldistrikt ble påbegynt på 1600-tallet og ble i 2011 lagt til på Unescos verdensarvliste. En kanaltur gjennom det snirklete gatenettet er selvsagt et must. Se alle de vakre, ekstremt smale husfasadene, de pittoreske husbåtene, kanskje samtidig som dere nyter en middag? Snakk med oss, så arrangerer vi det! Et annet fremkomstmiddel typisk for denne byen er sykkelen, og sykkelrelaterte gruppeaktiviteter tilbys i alle former. Hvorfor ikke ta en byrundtur på sykkel og se både Jordaan (gamlebyen) og det nye området, Docklands? Vi bestiller og ordner gjerne. Kunstinteresserte? I Amsterdam ligger Rijksmuseum med verker av Rembrandt, og på van Gogh-museet kan du beundre denne mildt sagt eksentriske kunstnerens selvportrett og hans berømte solsikkemalerier. Ordner vi billettene hjemmefra, så slipper dere køer og sparer tid. Ølelskere i gruppen? Nederlenderne har en rekke ølsorter, og den mest berømte er Heineken, som tilbyr omvisninger — det gjør også flere av de lokale små ølbryggeriene. Legger dere gruppereisen til våren, vil dere overveldes av en fargesprakende blomsterprakt overalt, ikke minst av tulipaner. Besøk gjerne Bloemenmarkt, det flytende blomstermarkedet midt i byen. Vi anbefaler en tur til parken Keukenhof, landets største severdighet, med mer enn syv millioner blomster. Hvorfor ikke avslutte konferansen med et kurs i hvordan man binder en vakker blomsterbukett? Noe annet?: Anne Franks hus, fotball, byens spennende, flerkulturelle restaurantutvalg og mye mer. 

Smale hus som står i vann
Bygninger langs kanalen
Sykkel parkert i brosteinsgate
Tulipanbuketter i forskjellige farger
Opplev mer i Amsterdam
CITY SIGHTSEEING
CITY SIGHTSEEING

Bli med på et eventyr gjennom denne fantastiske byen med dens rike historie. Vi får se de mest interessante plassene fra det Kongelige palasset til de gamle jødiske områdene ved Waterlooplein, der også landets største loppemarked ligger. Vi ser Amstelfloden som har gitt navnet  til byen og får høre historien bak "Magre Brygga". Vi passerer også Rembrandts vindmølle. Før  turen avsluttes besøker vi, om ønskelig, Coster Diamonds. Der ser vi hvordan råstener slipes frem til vakre skimrende diamanter. Turen formes sammen med guiden etter gruppens egne interesser og ønsker.

HOUSE OF BOLS TOUR OG LIKØRSMAKING
HOUSE OF BOLS TOUR OG LIKØRSMAKING

En opplevelse for alle sansene. I dette geneverhuset  følger du en selvguidet tur der du får lukte, smake, høre, se og  lære deg Bols genuine historie fra 1557. Lucas Bols har skapt 38 ulike Bols likører, som man eksempelvis kan blande i cocktails eller til og med i ulike matretter.

Under besøket får du oppleve fantastisk likørsmaking, der du får prøve hvordan de ulike likørene passer sammen med f.eks pannekaker, bananer, jordbær, bringebær og blåbær.

SPØRRE-KONKURANSE MED TRØBÅT
SPØRRE-KONKURANSE MED TRØBÅT

Den beste måten å oppleve dette fyrverkeriet av en by på er vannveien. Amsterdam har fler broer en Paris og flere kanaler en Venezia, bare det gjør det verdt et besøk. En perfekt måte å aktivere seg selv og sine kolleger på samtidig som dere blir kjent med byen.

Dette programmet begynner ved Canal Bus bryggen, der trøbåtene ligger og venter.  Selskapet deles inn i lag på maks 4 personer pr båt, og oppdrag  deles ut til samtlige. Nå gjelder det å svare på spørsmål og løse  gåter ved å trampe seg rundt i kanalene til ulike poster der forhåpentligvis svarene finnes. 

Tur til Keukenhof
Tur til Keukenhof

I mars, april og mai blomstrer det for fullt i Keukenhof blomsterpark. Hvis dere reiser til Amsterdam i nevnte periode, anbefaler vi dere sterkt å besøke denne gigantiske og fargeglade hagen. Vi hjelper selvsagt til med både transfer og lunsjbestillinger for denne turen.

Keukenhof blomsterpark ligger i byen Lisse, det blomstrende Nederlands hjerte. I dette vakre området rundt Amsterdam, Haag og Haarlem ligger skoger og sanddyner. Keukenhof er nederlandsk for kjøkkenhage og var da også fra begynnelsen av en liten kjøkkenhage, der grevinne Jaqueline av Bayern–Straubin dyrket sine egne urter og blomster. Fra 1949 har det lille jordstykket dog vokst til en hage og blomsterpark på utrolige 32 hektar. Om høsten plantes hele 100 000 løker per dag, slik at alle de ca. 6 millionene plantene blomstrer gjennom våren og sommeren.

 

Sykkelquiz
Sykkelquiz

Det skal finnes flere sykler enn innbyggere i Amsterdam. Så hvorfor ikke utforske denne byen på skikkelig nederlandsk vis – nemlig på sykkel?

Guiden møter dere på avtalt sted og følger dere til nærmeste sykkelutleie, der dere leier syklene deres. Gruppen deles inn i mindre lag, og etter at alle har fått syklene sine, starter lagene etter tur og begir seg ut på sykkeltur i Amsterdam.

Hvert lag får med seg et skjema med spørsmål om Amsterdam som skal besvares. På sykkelturen inngår også en stopp for prøvesmaking av genever – Nederlands nasjonaldrikk.

 

Byvandring
Byvandring

Amsterdam oppleves best til fots! På denne byvandringen kommer dere til å spasere i smågater og smug samt over mange av Amsterdams fine broer. Guiden deres kombinerer historie og nåtid i sine fortellinger om de karakteristiske husene arkitekturen og kanalene. Dere besøker også de koselige gatene “negen straatjes”, som har en mengde hyggelige butikker og kafeer.

Denne byvandringen kan kombineres med eksempelvis ostesmaking eller et museumsbesøk.

Drinkcruise
Drinkcruise

Opplev ‘Nord-Europas Venezia” fra vannet! Dere kan rolig lene dere tilbake mens dere cruiser dere bedagelig fram på Amsterdams kanaler. Utsikten til de vakre kanalhusene kan ikke bli bedre. Samtidig nyter dere drinker og snacks om bord. Dette er en perfekt måte å starte kvelden sammen på. Det er også en hyggelig og annerledes måte å transportere seg til middagsrestauranten på.

Ostesmaking
Ostesmaking

Det familieeide bedriften Reypenaer lager sine oster med kjærlighet og mye omsorg for å få fram de absolutt beste smakene. Den historiske ostefabrikken i byen Woerden har eksistert helt siden år 1906. Her modnes ostene på gammelt vis, etter de gamle, tradisjonelle metodene.

Reypenaer Cheese Tasting Room ligger i hjertet av Amsterdam. Her får dere muligheten til å prøvesmake forskjellige oster og lære å skille mellom dem både i smak og duft. Selvsagt er det en osteekspert til stede for å kunne besvare alle spørsmål og belyse spennende detaljer om de forskjellige ostesmakene. Under besøket får dere prøve forskjellige Reypenaer-oster som passer ypperlig til tre forskjellige likører.

Besøk i Edam
Besøk i Edam

Er du osteelsker, du også? Gjennom århundrene har byen Edam produsert Edamer-osten, som har fått sitt navn etter sin hjemby. Edam har dog mye mer å by på enn bare ost. Byen har en rik historie fra 1200-tallet, da fiskere og bønder bosatte seg ved den lille elven Ye. Dette primitive lille samfunnet utviklet seg til en framgangsrik by i landets gullalder på 1700-tallet, da skipsbygging ble en viktig del av økonomien.

Vakre, velbevarte gavler, torg, broer og monumenter vil ta dere med tilbake i tiden. Under besøket får dere også muliget til å rusle rundt på egen hånd i denne herlige lille byen.

Andy Warhol workshop
Andy Warhol workshop

Alle kjenner vel til Andy Warhols portrett av Marilyn Monroe, Mao eller prinsesse Beatrix. Warhol var kjent som grafisk formgiver, bildekunstner og filmskaper. Faktum er at han regnes som en av de fremste representantene for popkunsten. Han ble verdensberømt da han benyttet seg en teknikk som kalles silkscreen, der han manipulerte fotografier med vannfarge. I denne workshoppen lærer dere silkscreen-teknikken. Dere vil få bearbeide fotoer av alle i gruppen – fotoer som arrangøren har fått tilsendt før turen.

Resultatet? I beste fall kommer du ut med et helt eget selvportrett à la Andy Warhol!

Geneversmaking
Geneversmaking

GENEVERSMAKING

Er dere en gruppe som har interesse for mat og drikke, anbefaler vi denne turen, der dere får prøve på den “nederlandske ginen”, genever. Genever er forgjengeren til gin, og den drikkes avkjølt som snaps eller som longdrink i form av en såkalt John Collins.


Den tradisjonelle nederlandske baren “Proeflokaal A. Van Wees” er et perfekt sted å lære om Amsterdams geneverkultur. Foretrekker du øl, går det utmerket i stedet å ta en slik i kombinasjon med typiske nederlandske snacks. Alle genever-typer som produseres i dag, kommer fortsatt fra området Jordaan, et av Amsterdams eldste.

Hvis dere ønsker det, kan dere få delta i en prøvesmaking i baren. Da får dere prøve fire forskjellige typer genever og lære forskjellene mellom dem.

BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Når dere har landet i Dublin, behøver dere ikke lete etter verken taxi eller tog. En buss møter dere når dere  har landet og bringer dere smidig inn til Amsterdam sentrum og hotellet deres. Det er mulig å legge til sightseeing allerede på denne første kjøreturen til hotellet. Enten dere har guiding eller ikke, gir bussreisen en tidlig og hyggelig oversikt over byen.

Konferanse
Konferanse

For å få mest mulig ut av tiden din i Edinburgh anbefaler vi at dere holder møtene eller konferansen deres på hotellet. På den måten blir det både komfortabelt og smidig. Bare la ytterklærne bli igjen på værelset når du går til dagens konferanserom. Etterpå, når dagens konferanse er over, får du mer tid til å utforske byen og alt den har å by på.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.