Annonse:

Gruppereise & Firmatur Amsterdam

Vi hjelper gjerne til og utarbeider et forslag for akkurat deres firmatur, personalreise, gruppereise, konferanse, kick-off, studiereise
eller bare en ren fornøyelsestur.
Bestill tilbud her

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no

Amsterdam

Få byer utgjør en hyggeligere destinasjon for gruppereisen enn Amsterdam. Denne enestående byen, med 100 kilometer kanaler og 1200 vakre, buede steinbroer kalles ikke uventet for Nord-Europas Venezia. At bedrifter velger å legge konferansen sin her er ikke heller ingen overraskelse. Amsterdam tilbyr kort reisetid og stimulerende omgivelser med en spennende historie, shoppingmuligheter, severdigheter, og mye spennende å ta seg til. Vi hjelper dere å velge ut perlene ut ifra gruppens interesser — og håndplukker det riktige hotellet ut ifra deres budsjett og krav til service.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmareiser med Reisefeber her.

Snakk med oss, så setter vi sammen et trivelig program etter deres smak!

Byggingen av Amsterdams kanaldistrikt ble påbegynt på 1600-tallet og ble i 2011 lagt til på Unescos verdensarvliste. En kanaltur gjennom det snirklete gatenettet er selvsagt et must. Se alle de vakre, ekstremt smale husfasadene,
+

de pittoreske husbåtene, kanskje samtid som dere nyter en middag? Snakk med oss, så arrangerer vi det! Et annet fremkomstmiddel typisk for denne byen er sykkelen, og sykkelrelaterte gruppeaktiviteter tilbys i alle former. Hvorfor ikke ta en byrundtur på sykkel og se både Jordaan (gamlebyen) og det nye området, Docklands? Vi bestiller og ordner gjerne. Kunstinteresserte? I Amsterdam ligger Rijksmuseum med verker av Rembrandt, og på van Gogh-museet kan du beundre denne mildt sagt eksentriske kunstnerens selvportrett og hans berømte solsikkemalerier. Ordner vi billettene hjemmefra, så slipper dere køer og sparer tid. Ølelskere i gruppen? Nederlenderne har en rekke ølsorter, og den mest berømte er Heineken, som tilbyr omvisninger — det gjør også flere av de lokale små ølbryggeriene. Legger dere gruppereisen til våren, vil dere overveldes av en fargesprakende blomsterprakt overalt, ikke minst av tulipaner. Besøk gjerne Bloemenmarkt, det flytende blomstermarkedet midt i byen. Vi anbefaler en tur til parken Keukenhof, landets største severdighet, med mer enn syv millioner blomster. Hvorfor ikke avslutte konferansen med et kurs i hvordan man binder en vakker blomsterbukett? Noe annet?: Anne Franks hus, fotball, byens spennende, flerkulturelle restaurantutvalg og mye mer. 

Smale hus som står i vann
Bygninger langs kanalen
Sykkel parkert i brosteinsgate
Tulipanbuketter i forskjellige farger

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

CITY SIGHTSEEING

Bli med på et eventyr gjennom denne fantastiske byen med dens rike historie. Vi får se de mest interessante plassene fra det Kongelige palasset til de gamle jødiske områdene...

Bli med på et eventyr gjennom denne fantastiske byen med dens rike historie. Vi får se de mest interessante plassene fra det Kongelige palasset til de gamle jødiske områdene ved Waterlooplein, der også landets største loppemarked ligger. Vi ser Amstelfloden som har gitt navnet  til byen og får høre historien bak "Magre Brygga". Vi passerer også Rembrandts vindmølle. Før  turen avsluttes besøker vi, om ønskelig, Coster Diamonds. Der ser vi hvordan råstener slipes frem til vakre skimrende diamanter. Turen formes sammen med guiden etter gruppens egne interesser og ønsker.

HOUSE OF BOLS TOUR OG LIKØRSMAKING

En opplevelse for alle sansene. I dette geneverhuset  følger du en selvguidet tur der du får lukte, smake, høre, se og  lære deg Bols genuine historie fra 1557....

En opplevelse for alle sansene. I dette geneverhuset  følger du en selvguidet tur der du får lukte, smake, høre, se og  lære deg Bols genuine historie fra 1557. Lucas Bols har skapt 38 ulike Bols likører, som man eksempelvis kan blande i cocktails eller til og med i ulike matretter. Under besøket får du oppleve fantastisk likørsmaking, der du får prøve hvordan de ulike likørene passer sammen med f.eks pannekaker, bananer, jordbær, bringebær og blåbær.

SPØRRE-KONKURANSE MED TRØBÅT

Den beste måten å oppleve dette fyrverkeriet av en by på er vannveien. Amsterdam har fler broer en Paris og flere kanaler en Venezia, bare det gjør det verdt et besøk....

Den beste måten å oppleve dette fyrverkeriet av en by på er vannveien. Amsterdam har fler broer en Paris og flere kanaler en Venezia, bare det gjør det verdt et besøk. En perfekt måte å aktivere seg selv og sine kolleger på samtidig som dere blir kjent med byen. Dette programmet begynner ved Canal Bus bryggen, der trøbåtene ligger og venter.  Selskapet deles inn i lag på maks 4 personer pr båt, og oppdrag  deles ut til samtlige. Nå gjelder det å svare på spørsmål og løse  gåter ved å trampe seg rundt i kanalene til ulike poster der forhåpentligvis svarene finnes. 

Hotellforslag

Gruppe- & Konferansereiser

Reisefeber Gruppe & Konferanse har siden starten i 1998 arrangert over 8000 rimelige og vellykkede gruppereiser. Vi bestiller alt fra bedriftens konferansereise med fly, hotell, middager og arrangementer, til foreningens årlige flyreise til Dublin eller til andre destinasjoner i Europa.

Velkommen med din forespørsel!

Ring oss 815 52 820

Vi har åpent hverdager: 09.00-17.00
Send oss en e-post: gruppereiser@reisefeber.no


Bestill tilbud her
 • FIRMATUR- og KONFERANSEREISER
  Vi er eksperter på rimelige firmareiser. Henvend dere til en trygg arrangør og la oss gjøre jobben!
 • GRUPPEREISER
  Spar tiden din, la oss ta hånd om alle detaljer rundt reisen deres.
 • BLÅTURER
  Vi hjelper dere å bestille fly, hotell og arrangementer til årets blåtur.

Kunder som har valgt å REISE med oss

 • Apis.jpg
  Bente Larsen Hult Apis Installasjon 

  "Vi er kjempefornøyd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."

 • erate_200x150.jpg
  Ove Vik  eRate.no

  "Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss,hotell,buss og fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"

 • sodexoklubben_200x150.jpg
  Leif Harall Salomonsen  Sodexoklubben

  "Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."

 • lofotenindustri_200x150.jpg
  Baard Nordby  Lofoten Industri AS

  "Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"

 • iata.png

Reisefeber.no er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

Reisefeber eies av Resia AB, som er en av Nordens største reisebyråkjeder. I moderselskapet Resia Travel Group AB inngår også Bengt-Martins AB samt varemerkene Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har sitt hovedkontor i Göteborg og er innehaver av IATA godkjennelse og har garanti i Reisegarantifondet.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.