Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Alicante

Alicante blander storbypuls og koselig småbysjarm. Hit søker mange turister seg, ofte ved å delta i en gruppereise. Bedrifter legger gjerne sin konferansereise hit.

Byen ligger ved Costa Blanca sørøst i Spania. Handel, industrivirksomhet og sjøfart bidrar til et sterkt næringsliv. Promenaden langs havnen er en av de vakreste i landet. Spanjolene elsker sine heftige og fargerike fiestaer med parader og fyrverkerier, og ”los alicantinos” er ikke noe unntak. En gruppereise til denne herlige middelhavsbyen blir et flott minne. Her kan du nyte badeliv, shopping, sightseeing, museer, konserter, messer, kultur og sport. Og selvsagt den herlige middelhavsmaten. For barnefamiliene finnes det dyre- og fornøyelsesparker bare få mil unna.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Costa Blanca, Den hvite kysten, har fått navnet sitt fra saltet. Det produseres i vidstrakte saltutvinningsanlegg der havvann pumpes inn og får fordampe kontrollert slik at saltet felles ut. I disse såkalte salinene hekker det rosa flamingoer. Sør for Alicante kan du se gravemaskiner i arbeid mellom store, kritthvite fjell av salt. Et interessant og annerledes utfluktmål på en konferansereise.

I den gamle bydelen, El Barrio, kan dere nyte en øl, litt tapas og lytte til musikk i en av områdets mange koselige barer. Langs strandpromenaden finnes restauranter med lekre menyer og flere diskoteker.

Alicante Altea view
Alicante
Alicante view sea sjø
Opplev mer i Alicante
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN
BUSS OG GUIDE MØTER DERE PÅ FLYPLASSEN

Når dere har landet i Alicante, behøver dere ikke lete etter verken taxi eller tog. En buss møter dere når dere  har landet og bringer dere smidig inn til Alicante sentrum og hotellet deres. Det er mulig å legge til sightseeing allerede på denne første kjøreturen til hotellet. Enten dere har guiding eller ikke, gir bussreisen en tidlig og hyggelig oversikt over byen.

ALICANTE-QUIZ
ALICANTE-QUIZ

Bli med på en annen quizopplevelse gjennom denne sjarmerende byen.

Guiden deler gruppen inn i forskjellige lag og utstyrer hvert lag med et kart over byen samt en haug med spørsmål og utfordringer som skal løses. Inkludert gastronomiske stopp hvor lagene må svare på spørsmål og prøve mat og drikke som er typiske for området. Og selvfølgelig er det et kort besøk i en bodega, hvor du kan smake litt vin.

En morsom og utfordrende måte å utforske Alicante på - må det beste laget vinne!

VINGÅRDSBESØK
VINGÅRDSBESØK

Hva ville et besøk i Spania være uten en ekte vinsmaking?

Her får du sjansen til å oppleve fantastiske viner i autentiske omgivelser. Ganske enkelt et must.

Rett utenfor Alicante ligger vingården Heretat Cesilia fra 1700-tallet. Kombiner turen med en herlig lunsj med lokale delikatesser, og smak på gårdens fantastiske viner.

Her finnes det muligheter til å skreddersy opplevelsen etter dine ønsker.

KONFERANSE
KONFERANSE

Hold konferansen på hotellet. Når du er utenfor de trygge grensene hjemme, får du vanligvis helt nye vinkler på det hele!

COASTEERING
COASTEERING

En super morsom og utfordrende aktivitet som kombinerer klatring på steiner, dykking og hopping i vannet fra forskjellige høyder. Her er det viktig at deltakeren verken er redd for vann eller høyde, men er en god svømmer!
I våtdrakt, redningsvest og hjelm må deltakerne gjennom flere aktiviteter langs kysten. Noen ganger må du klatre på klippene, svømme i sjøen eller dykke under vann. En fin måte å oppleve en uberørt del av Middelhavskysten på! Aktiviteten kan selvfølgelig tilpasses gruppens sammensetning og forutsetninger.

KAJAKK
KAJAKK

Kysten ved Villajoysa nord for Alicante er både kupert, uberørt og utrolig vakker. Kajakkpadling gir en flott mulighet til å komme seg ut på det blå havet og oppleve kysten fra vannsiden. Før avreise vil det bli gitt en grundig instruksjon, slik at alle kan føle seg trygge og komfortable i kajakken.

TABARCA
TABARCA

Øya Tabarca ligger 11 nautiske mil sørøst for Alicante og 3 nautiske mil øst for Santa Pola og er den minste øya i Spania med en fastboende befolkning på rundt 80 personer. Dette tallet endres dramatisk i løpet av sommermånedene, da turisme er den viktigste inntektskilden på øya.

Denne sjarmerende øya er delt inn i to områder, en kystlandsby og et naturreservat. En fin sandstrand og noen restauranter finnes der i mellom. Distriktet er helt fantastisk med mange steinhus der fargerike blomster skiller seg ut i alle vinkler og hjørner. Du kan gå langs den omkringliggende muren og se Llop Mari-hulene - et fantastisk huleområde med steiner som unge mennesker hopper i vannet fra - men også steinbruddet på enden av muren og den fantastiske katedralen som stikker ut over havet. Rett og slett fantastisk!

Øya inviterer til fantastiske turer, dovne øyeblikk på stranden og aktiviteter som SUP, snorkling og kajakkpadling.

Til og med mat! Her spiser du forsvinnende god paella!

BODEGAS ENRIQUE MENDOZA
BODEGAS ENRIQUE MENDOZA

Denne familieeide vingården ble grunnlagt i 1989, selv om ideen ble født på 70-tallet da Enrique Mendoza begynte å kjøpe viner til sin egen samling.

Familiens filosofi er å dyrke vin uten kjemiske tilsetningsstoffer og plantevernmidler. Bare med naturlig gjødsel og gammel oppdrettskunnskap.

Druene som dyrkes er Chardonnay og Muscatel for de hvite vinene og Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Petit Verdot, Shiraz og Monastrell for de røde.

TAPASTUR
TAPASTUR

Bli med på en tur gjennom Alicante. Lær om historie og kultur og ikke minst om en veldig viktig del av disse to nevnerne - gastronomi.

Etter turen stopper vi på både moderne og trendy barer samt tradisjonelle og mer rustikke for vin og god tapas.

Den perfekte måten å bringe en by og dens innbyggere til liv.

Se mer
Lukk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.