Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Alicante

Alicante blander storbypuls og koselig småbysjarm. Hit søker mange turister seg, ofte ved å delta i en gruppereise. Bedrifter legger gjerne sin konferansereise hit.

Byen ligger ved Costa Blanca sørøst i Spania. Handel, industrivirksomhet og sjøfart bidrar til et sterkt næringsliv. Promenaden langs havnen er en av de vakreste i landet. Spanjolene elsker sine heftige og fargerike fiestaer med parader og fyrverkerier, og ”los alicantinos” er ikke noe unntak. En gruppereise til denne herlige middelhavsbyen blir et flott minne. Her kan du nyte badeliv, shopping, sightseeing, museer, konserter, messer, kultur og sport. Og selvsagt den herlige middelhavsmaten. For barnefamiliene finnes det dyre- og fornøyelsesparker bare få mil unna.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Costa Blanca, Den hvite kysten, har fått navnet sitt fra saltet.  Det produseres i vidstrakte saltutvinningsanlegg der havvann pumpes inn og får fordampe kontrollert slik at saltet felles ut. I disse såkalte salinene hekker det rosa flamingoer. Sør for Alicante kan du se gravemaskiner i arbeid mellom store, kritthvite fjell av salt. Et interessant og annerledes utfluktmål på en konferansereise.

I den gamle bydelen, El Barrio, kan dere nyte en øl, litt tapas og lytte til musikk i en av områdets mange koselige barer. Langs strandpromenaden finnes restauranter med lekre menyer og flere diskoteker.

Alicante Altea view
Alicante
Alicante view sea sjø

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Gruppereiser/Reisefeber gjøre det enkelt for oss bestille reiser, så vi kan ha fokus på hva vi skal oppnå med reisen. Vi opplever hyggelig service, med en positiv innstilling og god kunnskap"
Henning Owren, Ikomm
"Dette ble en strålende tur med et veldig fint opplegg. Takk for god hjelp i forkant og tips til aktiviteter og restauranter. Foruten dette ble vi møtt av en veldig behjelpelig dame på flyplassen når vi ankom og som guidet oss igjennom London på vei til hotellet."
Stian U. Skageng
"Vi er kjempefornøjd med din jobb, så vi bruker Reisefeber gjerne igjen."
Bente Larsen Hult, Apis Installasjon
"Det var fantastisk - alt gikk på skinner. Fly, buss, hotell, buss och fly igjen. Rett og slett befriende enkelt!"
Ove Vik, eRate
"Vi takker for god tilrettelegging fra deg og dine kolleger og kommer ta kontakt om vi skal gjenta en utenlandsreise ved en senere anledning."
Leif Harall Salomonsen
"Alt som dere har ordnet/organisert for oss har fungert hele tiden. Marta og dere andre tusen takk!"
Baard Nordby, Lofoten Industri AS
"Likevel har jeg bare fått gode tilbakemeldinger fra alle om at det var en kjempefin tur. Så vi kommer gjerne tilbake til deg og dine med forespørsler en annen gang. Tusen takk for et hyggelig og godt samarbeid."
Jan, Oleana AS
"Vi har hatt en helt fantastisk flott tur, alt var lagt opp og klart, kan ikke beskrives må kun oppleves. Tusen takk for god hjelp og rask feedback når vi lurer på noe. Dere har vært veldig flinke med å arrangere turen. Sier ifra neste gang vi skal på tur!" "
Kim Eriksen, Autobenz
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.