Spar tid

Bestill enkelt med personlig service

Rask tilbakemelding

Unikt tilbud utarbeidet for dere

Samarbeider med de beste

Gruppereise & Firmatur Alicante

Alicante blander storbypuls og koselig småbysjarm. Hit søker mange turister, ofte ved å delta i en gruppereise. Bedrifter legger gjerne sin konferansereise hit.

Byen ligger ved Costa Blanca sørøst i Spania. Handel, industrivirksomhet og sjøfart bidrar til et sterkt næringsliv. Promenaden langs havnen er en av de vakreste i landet. Spanjolene elsker sine heftige og fargerike fiestaer med parader og fyrverkerier, og ”los alicantinos” er ikke noe unntak. En gruppereise til denne herlige middelhavsbyen blir et flott minne. Her kan du nyte badeliv, shopping, sightseeing, museer, konserter, messer, kultur og sport. Og selvsagt den herlige middelhavsmaten. For barnefamiliene fins det dyre- og fornøyelsesparker bare få mil unna.

Hvorfor skal man bestille en gruppereise hos oss?
Les mer om firmaturer med Reisefeber her.

Se nedenfor: Forslag om aktiviteter som gruppereisen/konferansen deres kan inneholde

Costa Blanca, Den hvite kysten, har fått navnet sitt fra saltet.  Det produseres i vidstrakte saltutvinningsanlegg der havvann pumpes inn og får fordampe kontrollert slik at saltet felles ut. I disse såkalte salinene hekker det rosa flamingoer. Sør for Alicante kan du se gravemaskiner i arbeid mellom store, kritthvite fjell av salt. Et interessant og annerledes utfluktmål på en konferansereise.

I den gamle bydelen, El Barrio, kan dere nyte en øl, litt tapas og lytte til musikk i en av områdets mange koselige barer. Langs strandpromenaden fins restauranter med lekre menyer og flere diskoteker.

Alicante Altea view
Alicante
Alicante view sea sjø

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.