Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell San Diego

Bestiller du fly og hotell til San Diego samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til San Diego. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 USD / 8,93NOK

Bestill fly og hotell til San Diego

San Diego ligger lengst sør i California, på grensen til Mexiko. Klimaet er herlig, og kystlinjen er full av populære strender. Men byen har så mye mer å by på enn sol og surfing: Flotte severdigheter, herlig shopping, bra restauranter (den beste meksikanske maten i USA, mener mange) og flere sportsbegivenheter. Bestill en pakkereise til San Diego og nyt det beste av solrike California.

Old Town (gamlebyen) er San Diegos historiske sentrum. Her fantes Californias første bosetting. I dag finner du 20 historiske bygninger, fine museer og flere meksikanske restauranter her. Gaslamp Quarter er et forlystelsesområde med vakkert restaurerte viktorianske bygninger. Her finner du mange trendy restauranter, barer, klubber, motebutikker og kunstgallerier. Den store byparken Balboe Park er hjertet i San Diego. Her kan du besøke ikke mindre enn 15 museer og mange vakkert anlagte hager. Til området hører også den verdensberømte San Diego Zoo. 

San Diego er bygget rundt en havn, og for å få den beste opplevelsen av området anbefales en båttur.
+

Båtene går regelmessig fra sentrum og bringer deg forbi luksuriøse villaer på Coronado-halvøya, under den vakre Coronado-broen og passerer militærbasen, der du kan se flere store skip og kampfly. Er du interessert i militærhistorie, så pass på å besøke USS Midway Museum. Om bord i det enorme hangarfartøyet er det 60 forskjellige utstillinger, og på dekk står 25 restaurerte militærfly.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.