Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Orlando

En reise til Orlando er en ren fornøyelse for hele familien — Disney World, Universal Studios, Kennedy Space Center, Sea World, golfbaner og outletshopping.

Vekslingskurs

1 USD / 8,93NOK

Bestill fly og hotell til Orlando

SeaWorld, Disney World og Universal Studios kan nok trekke enorme turistskarer til Orlando — men bruk ikke opp all energien din i temaparkene. En betydelig mer intim, lokal happening er Third Thursday Gallery Hop i bydelen Arts District, tredje torsdagen i hver måned. Lokale og internasjonale kunstnere stiller ut i gallerier, restauranter og butikker. Sverm av gårde med orlandoboerne og opplev nyskapende gatekunstnere, dansegrupper og andre fascinerende opptredener ute på gater og torg.

Byen har hele 5 000 restauranter. Hvis du velger et nytt sted for hvert måltid, vil det ta fem år spise deg gjennom alle! Har du ikke så lang tid på deg, sjekk i det minste ut den halvhemmelige lokale favoritten Harry & Larry’s Bar-B-Que i bydelen Winter Garden. Søstrene Ashlee og Katie slo opp portene til sin grillkjøtthimmel i 2009 og døpte restauranten etter sin morfar og farfar. Familiespiriten gjenspeiles også i menyen — mammas klassiske cole slaw, mormors oppskrift på bønner og pappas hemmelige BBQ-saus.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.