Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Miami

Bestiller du fly og hotell til Miami samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Miami. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 USD / 8,93NOK

Bestill fly og hotell til Miami

Byen som er berømt for sine uvanlig lange og vakre strender, for glitter og luksus — og grundig portrettert som USAs bad boy gjennom TV-serien Miami Vice — tilbyr et nesten ubegrenset utvalg av aktiviteter, annerledesheter og avslapning i verdensklassen.

Ting å gjøre i Miami: “The Magic City” er i dag betydelig sikrere enn på 80-tallet, og her nyter du sorgløst av denne byens fantastiske mangfold. Den kubanske kulturen har en selvsagt plass i Little Havana, som ligger vest for Downtown. Her passer du på å smake deg igjennom det kubanske kjøkkenet. Gå ikke glipp av El Rey de las Fritas, som serverer autentiske kubanske hamburgere.
I Miamis nylig renoverte designdistrikt finner du over 130 gallerier, og mange av dem inviterer sin besøkere til å prøve ut sine kreative evner. Når du befinner deg i designdistriktet, bør du absolutt besøke den mildt sagt henrivende restauranten Seven Lounge.

Hvis du skulle bli mett på det fascinerende brede utvalget av velbevarte art deco-bygninger, kule kafeer, pittoreske second hand-butikker og salsa-leksjoner, kan du velge mellom 75
+

vrak å dykke på. Foretrekker du å holde deg over vann, pass på å prøve paddleboard, eller hvorfor ikke unne seg en tur med en airboat?

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.