Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Los Angeles

Bestiller du fly og hotell til Los Angeles samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Los Angeles. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 USD / 8,93NOK

Bestill fly og hotell til Los Angeles

I Los Angeles finner du Hollywood og den berømte boulevarden med alle kjendisenes stjerner i fortausdekoren. Besøk samtidig Dolby Theatre, der den berømte Oscar-gallaen foregår. Leter du etter den ultimate shoppingen, finner du den på Rodeo Drive, der du kan handle blant de rike og berømte. Husk å legge turen forbi det berømde Hollywood-skiltet. Hvis du liker en mer laidback livsstil, besøk Venice Beach eller ta en tur til Santa Monica med den berømde piren. Gå ikke glipp av fornøyelsesparkene Disneyland, Universal Studios og Knott’s Berry Farm, her finner du underholdning og forlystelser i bøttevis.

Vi anbefaler at du leier en bil under oppholdet ditt i California, slik at du kan få sett mer av reisemålet. Med en leiebil opplever du så mye mer av stedet du besøker — og på flere av reisemålene i USA er leiebil nesten en nødvendighet, da det offentlige transportnettet på langt nær er så godt utbygd som hjemme i Norge. Forhåndsbestill hos oss, så kan du enkelt hente leiebilen. Og hvorfor ikke leie en kabriolet, for en ekstra herlig
+

frihetsfølelse?

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.