Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Fort Lauderdale

Bestiller du fly og hotell til Fort Lauderdale samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Fort Lauderdale. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 USD / 8,93NOK

Bestill fly og hotell til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale ligger ca. fem mil nord for Miami langs Floridas østkyst. En relativt liten og gemyttlig by med tilnavnet Amerikas Venezia. Tilnavnet har byen fått takket være sitt 50 mil lange system av kanaler på kryss og tvers.

Her finner du en skjønn blanding av vakre strender, fint vann, bra hoteller og restauranter og ikke minst herlig shopping. Solen skinner ca. 3 000 timer i året, og også om vinteren holder både luft og vann en behagelig temperatur. 

Stranden er hovedattraksjonen i Fort Lauderdale, men byen kan også by på andre severdigheter i tilfelle du trenger omveksling. Besøk f.eks. Historic Stranahan House Museum, bygd i 1901 av Fort Lauderdales grunnlegger. Eller ta en tur på kanalene med en hjuldamper (the Jungle Queen Riverboat). Unn deg en litt lengre utflukt til Miami og se South Beach med hus i fantastisk art deco-stil.

Shopping er alltid en fornøyelse i USA, og her i Fort Lauderdale finner du en av landets største outlets. Sawgrass Mills har over 350 butikker for berømte varemerker med alt innen klær, smykker, leketøy, elektronikk, sportsutstyr,
+

skjønnhetsprodukter, hjeminnredning og mye mer. Åpent alle dager i uken.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.