Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Budapest

Bestiller du fly og hotell til Budapest samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Budapest. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 HUF / 0,03NOK

Bestill fly og hotell til Budapest

Bestill en storbyferie i Budapest og få et herlig avbrekk fra hverdagen. I Ungarns hovedstad kan du skjemme bort deg selv med varme utendørsbad på Széchenyi termalbad, deilige spabehandlinger og luksuriøse middager. Rusle rundt i vakre historiske omgivelser og besøk for eksempel parlamentsbygningen og Sankt Stefansbasilikaen. Ved elven ligger det berømte skomonumentet, som også er et must å se. Sjekk også ut Váci utca hvis du vil shoppe, og er du matentusiast, er den store markedshallen Nagy Vásásarcsarnok stedet for deg.

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.