Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Berlin

Bestiller du fly og hotell til Berlin samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Berlin. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill fly og hotell til Berlin

Vil du ha severdigheter, shopping og moro, skal du bestille en weekend til Berlin. Hos oss kombinerer du fly og hotell slik at reisen til Berlin blir akkurat som du vil! Den tyske hovedstaden er dessuten et paradis for deg som liker kultur. Checkpoint Charlie Museum og DDR Museum er to favoritter når det gjelder museumsbesøk. Det er enkelt å ta seg til denne storbyferiefavoritten, der det venter severdigheter som restene av Berlinmuren, Det jødiske museet, Alexanderplatz og tv-tårnet Berliner Fernsehturm. Er du i shoppinghumør, er Kurfürstendamm et sikkert kort og her finner du både butikker og kafeer å hygge deg i. For litt mer eksklusiv shopping skal du dra til Friedrichstrasse.

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.