Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Side

Bestiller du fly og hotell til Side samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Side. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 TRY / 1,86NOK

Bestill fly og hotell til Side

Er du ute etter en avkoblende ferie i historiske omgivelser, kan du bestille en pakkereise til Side. Side er en koselig liten havneby i Tyrkia, mellom Alanya og Antalya. Nyt late stunder på den østre eller vestre stranden, som tilbyr både solstoler, parasoll og vannsporter. Etter noen timer på stranden kan du oppleve folkelivet og restaurantene ved havnepromenaden. I den romantiske gamlebyen venter billig shopping, koselige restauranter og en hyggelig atmosfære. I Side kan du også gå på hamam eller bli med på en Gület-seiling!

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell til Side samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.