Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Istanbul

Bestiller du fly og hotell til Istanbul samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Istanbul. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 TRY / 1,86NOK

Bestill fly og hotell til Istanbul

Vi du oppleve en herlig blanding av øst og vest, skal du bestille en storbyferie i Istanbul. Tyrkias fargerike millionby lokker med historiske kulturskatter, eventyrlige moskeer, krydderduftende basarer og herlige middagscruise i Bosporosstredet. Vil du besøke byens mest populære severdigheter, bør du planlegge å se Den blå moskeen, Hagia Sofia, Topkapipalasset og Den store basaren med dens selgere av vannpiper og håndvevde tepper. Vil du unne deg selv noe ekstra? Da skal du gå på et avkoblende, men samtidig oppfriskende hamam!

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.