Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Praha

Bestiller du fly og hotell til Praha samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Praha. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 CZK / 0,41NOK

Bestill fly og hotell til Praha

Bestill en storbyferie i Praha og opplev en av Europas vakreste hovedsteder. Hos oss kan du kombinere fly og hotell slik at reisen til Praha blir akkurat som du ønsker. Denne  perlen i øst lokker med koselige smug, vakker arkitektur og koselige kafeer på det vakre torget Staroměstské náměstí, der du også kan se byens verdensberømte astronomiske ur. Byen har også mange historiske broer – ikke minst Karlsbroen, som syder av aktivitet året rundt, og som fører deg til den fantastiske Prahaborgen. Ta en pause fra sightseeingen med en tsjekkisk øl i en av de mange ølstuene. Ølet er både godt og billig! Også et luksuriøst restaurantbesøk kan du få for en billig penge. Pass dessuten på å unne deg en herlig spaopplevelse – gjerne som en avrunding av en spennende shoppingrunde på byen!

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.