Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Newcastle (GB)

Bestiller du fly og hotell til Newcastle (GB) samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Newcastle (GB). Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 GBP / 11,52NOK

Bestill fly og hotell til Newcastle (GB)

Er du interessert i Nord-England, bør du bestille en weekend i Newcastle-Gateshead. Byene ligger ved Tyne-elven og bindes i dag sammen med syv broer. Ta en spasertur over Tyne Bridge eller sykle over Gateshead Millennium Bridge, verdens eneste åpnebare svivelbro for sykkel- og gangtrafikk. Foruten broer lokker de gamle industribyene med kultur og et heftig natteliv i restaurantene ved elven. Besøk gjerne Newcastle Castle Keep eller gå på en konsert i det futuristiske konserthuset Sage Gateshead. Er du ute etter shopping, skal du ta deg til Grey Street, en av de beste shoppinggatene med alle de store kjedene. Er du en øldrikker, må du passe på å bestille en Newcastle, et øl oppkalt etter byen. 

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell til Newcastle-Gateshead samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.