Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell London

Bestiller du fly og hotell til London samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til London. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 GBP / 11,52NOK

Bestill fly og hotell til London

Har du lyst på en storbyferie i London? Hos oss kombinerer du fly og hotell, slik at London-reisen blir akkurat som du vil. Det tar ikke lang tid å fly til denne fantastiske metropolen, som byr på en weekend for enhver smak. Her kan du shoppe i Oxford Street, se en musikal i West End, oppleve den eventyrlige utsikten fra London Eye og nyte fantastiske severdigheter som Big Ben. På en fin vårdag lokker kanskje en spasertur i koselige St. James’s Park, og om høsten passer det ekstra godt med en herlig afternoon tea. Dessuten er det mange som kombinerer alt dette med en fotballweekend i London. Vil du rekke så mye som mulig, er det smart å forhåndsbestille sightseeing hjemmefra.

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.