Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Liverpool

Bestiller du fly og hotell til Liverpool samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Liverpool. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 GBP / 11,52NOK

Bestill fly og hotell til Liverpool

Bestill en storbyfereie til Liverpool og opplev en levende havneby som er sterkt forbundet med The Beatles og fotball. Medlemmene i The Beatles ble født her. Besøk nattklubben The Cavern, der de startet sin karriere, gå en guidet tur i deres fotspor, eller besøk The Beatles Story Museum. Reiser du hit for fotballens skyld, kan du se en Premier League-kamp med Liverpool FC eller Everton FC. Besøk gjerne Liverpools historiske område, Albert Dock, med dets gamle lagerbygninger og verft. Ta også en tur på elven Mersey med den berømte fergen og lytt til spennende smuglerhistorier. Den beste shoppingen finner du på kjøpesenteret Liverpool One, og det hotteste utelivet finner du rundt Mathew Street eller Concert Square.

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell til Liverpool samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.