Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Leeds

Bestiller du fly og hotell til Leeds samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Leeds. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 GBP / 11,52NOK

Bestill fly og hotell til Leeds

Bestill en storbyferie til Leeds og opplev et reisemål med vakre viktorianske bygninger, museer og en av Englands eldste kinoer! Kjenn pulsen på Millennium Square, se rådhuset Leeds Town Hall, eller ta en spasertur i den store parken Roundhay Park, som ligger like utenfor byen. Er du klar for en morsom uglejakt? Følg the Leeds Owl Trail for å lete etter de gylne uglene som fins rundt om i byen. Dessuten kan du se en Championship-kamp når Leeds United spiller på hjemmearenaen, Elland Road. Er du ute etter shopping, bør du sjekke ut det elegante shoppinggalleiet Trinity Leeds eller butikkene i sentrum.

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell til Leeds samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.