Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Barcelona

Bestiller du fly og hotell til Barcelona samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Barcelona. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill fly og hotell til Barcelona

Vurderer du å ta en storbyferie i Barcelona? I denne herlige storbyen kan du nyte myk sand mellom tærne, kald sangria, lekre tapas og herlige takbarer. Hos oss kombinerer du fly og hotell slik at Barcelona-turen blir akkurat som du vil. Utforsk trange, koselige smug til fots, fotografer den ennå uferdige La Sagrada Família og beundre Gaudis øvrige verker. La Rambla er byens mest folkerike gate, og er du ute etter shopping, bør du dra til paradegaten Passeig de Gràcia. Dessuten er dette en av vår mest populære byer for en fotballweekend!

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.