Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Alicante

Bestiller du fly og hotell til Alicante samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Alicante. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill fly og hotell til Alicante

Alicante er en populær liten perle på Spanias kyststripe Costa Blanca. Med sine 3000 soltimer i snitt lokker byen gjester mesteparten av året. Bestill en storbyferie til Alicante og kombiner storbyliv og strandliv. Hos oss kombinerer du fly og hotell i Alicante slik at reisen blir akkurat som du ønsker!
Det er som balsam for sjelen å spasere på den marmorkledte strandpromenaden La Explanada de España, som skiller den lange sandstranden fra den herlige byen. Her kan du nyte en iskrem eller et glass vin mens du koser deg med å betrakte de forbipasserende. Strendene i området er kjempefine, men ønsker du ikke vil tilbringe hele dagen på stranden, kan vi anbefale deg å ta deg opp til borgen Santa Bárbara, som ligger oppe på en klippe. Her vil du bli slått av en vidunderlig utsikt over byen. For den kunstinteresserte fins det flere museer å besøke, med verker av en rekke berømte kunstnere.

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av
+

pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.