Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Lisboa

Bestiller du fly og hotell til Lisboa samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Lisboa. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill fly og hotell til Lisboa

Bestill din weekendtur til Lisboa og få en fantastisk ferie med kulturelle opplevelser, vakre bygninger og god mat. Kombiner fly- og hotellbestilling, slik at Lisboa-reisen blir akkurat som du ønsker. Portugals hovedstad hviler vakkert på syv høyder. På en av dem ligger middelalderfestningen Castelo de São Jorge, som lokker med både sin historie og mektige utsikt over byen. Ta gjerne trikk 28 fra den gamle bydelen Alfama, og kjør i koselige smågater og bratte bakker. Sjekk ut en fadorestaurant og nyt både maten og den unike musikken. Frister nattelivet, skal du ta deg til bydelen Bairro Alto, med yrende liv til langt på natt. Vil du kombinere storby og badeliv, kan du ta pendeltoget til de genuine badebyene Cascais og Estoril. 

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.