Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Amsterdam

Bestiller du fly og hotell til Amsterdam samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Amsterdam. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill fly og hotell til Amsterdam

Bestill din weekendtur till Amsterdam og få et eventyr blant sjarmerende kanaler og vakre broer. Kombiner fly og hotell, slik at reisen din til Amsterdam blir akkurat som du ønsker. I denne  sykkelvennlige byen tar du deg best rundt på sykkel mellom severdigheter som Van Gogh-museet og Anne Franks hus. Om våren lokker det flytende blomstermarkedet Bloemenmarkt med sine fantastiske tulipanløker og avskårne blomster. Amsterdam lokker også med god mat, herlige kafébesøk, spaserturer i vakre Vondelspark, shopping og et rikt kulturutvalg. 

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.