Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Kypros

Hos oss kombinerer du fly og hotell til Kypros slik at reisen blir som du vil. Bestill samtidig da får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser, da blir det ofte billigere!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Kypros

Bestill en pakkereise til Kypros for å få en solferie ved Middelhavet med en lang sesong. Her er det noe for alle: shopping, uteliv, restauranter og vakre strender. Velg mellom populære reisemål som Ayia Napa, Nissi Beach og Fig Tree Bay. Her kan du nyte late stunder på hvite strender med rent, krystallklart vann og utforske verdenen under overflaten. Du kan også leie bil og se hverdagslivet i de små landsbyene eller bli med på en jeepsafari på nordsiden av øya. Denne Middelhavets tredje største øy utgjør en herlig miks Europa, Midtøsten og Afrika, så maten du tilbys er ofte herlig eksotisk.

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.