Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Venezia

Bestiller du fly og hotell til Venezia samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Venezia. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill fly og hotell til Venezia

Er du ute etter en ekstra magisk ferie, kan du bestille en storbyferie i Venezia. En eventyrlig by med gamle vakre broer og bygninger, smale kanaler og pittoreske smug som du kan gå deg herlig vill i.  Denne romantiske byen er proppfull av spennende historie, og det er mye å finne på. Ta en klassisk gondoltur på Canal Grande, som går gjennom hele Venezia og gli under berømte broer som Rialtobroen og forbi Marco Polos hus. Unn deg å gå over Sukkenes bro og besøke Dogepalassets fangehull. Mat duene på Markusplassen eller nyt usikten fra en eksklusiv uteservering. Her troner også den vakre Markuskirken. Tips om en klassisk suvenir du kan kjøpe med deg hjem og henge på veggen: en elegant veneziansk maske!  

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell til Venezia samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.