Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Dublin

Bestiller du fly og hotell til Dublin samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Dublin. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill fly og hotell til Dublin

Vil du oppleve flott shopping, rikt musikkliv og koselige puber? Bestill en weekend til Dublin og opplev en av Europas mest sjarmerende hovedsteder. Dette storbyferiemålet forbindes ofte med uteliv og puber, men byen har mye annet du kan oppleve. Hos oss kombinerer du fly og hotell i Dublin slik at reisen blir akkurat som du ønsker! For deg som liker shopping, er Dublin perfekt. Den koselige bykjernen er relativt liten, og du har det meste innen gangavstand. Grafton Street og O'Connel Street er to store shoppingområder, og her finner du både eksklusiv shopping med merkeklær og de større britiske kleskjedene. De fleste som reiser til Dublin, nyter nok gjerne en øl eller to – og vil du lære mer om drikken, vil du ha ekstra glede av en guidet tur på ølbryggeriet Guinness Storehouse.

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.