Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Bora Bora

Bestiller du fly og hotell til Bora Bora samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Bora Bora. Du sparer penger!

Bestill fly og hotell til Bora Bora

Bestill din pakkereise til Bora Bora og la drømmen om paradiset bli sann! Denne vakre øya ligger i Stillehavet og tilhører Fransk Polynesia – og vi garanterer kjærlighet ved første øyeblikk. Hos oss kombinerer du fly og hotell til Bora Bora slik at reisen blir akkurat som du vil. Er du ute etter en skikkelig avkoblende ferie med sand mellom tærne og fargerike paraplydrinker, er det hit du skal reise. Perfekt for deg som skal på bryllupsreise eller som er ute etter en romantisk ferie i herlige omgivelser. Nyt de vakre strendene eller hopp i det glitrende vannet og utforsk de tropiske korallrevene. Matira Beach er blant de mest populære strendene. Ta en spasertur i frodige daler blant blomstrende hibiskus, spis femretters på luksusrestaurant eller bli med på en seiltur i solnedgangen.

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell til Bora Bora samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.