Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Tallinn

Bestiller du fly og hotell til Tallinn samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Tallinn. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Bestill fly og hotell til Tallinn

Lengter du etter en herlig spaopplevelse, skal du bestille en storbyferie i Tallinn. Et rimelig reisemål i Øst-Europa som også lokker med en rik historie, koselige restauranter og en sjarmerende havn. Hos oss kombinerer du fly og hotell slik at Tallinn-turen blir akkurat som du vil. Føl historiens vingeslag når du rusler rundt i brosteinsbelagte gater blant middelalderske kirker og andre vakre bygninger i gamlebyen. Rundt den ligger bymuren med sine 26 tårn. Blant høydepunktene du bør få med deg er rådhuset, rådhusapoteket og Alexander Nevskij-katedralen. Alt ligger innen gangavstand, men det er også en opplevelse å kjøre med den gamle trikken. Vil du få enda mer ut av din ferie i Estlands hovedstad, kan du leie sykkel og ta deg til byens strender for å kjenne lun sand mellom tærne og en svalende dukkert. 

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell til Tallinn samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.