Filtrerar sökning
Valgt fly
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Kjøp reise
 

Fly + hotell Dubai

Bestiller du fly og hotell til Dubai samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Dubai. Du sparer penger!

Vekslingskurs

1 AED / 2,52NOK

Bestill fly og hotell til Dubai

Ultramoderne skyskrapere, nydelige strender og snirklete souker fulle av duftende kryddere, glitrende gul og vakre stoffer. Lyder det som noe for deg? Da skal du bestille en pakkereise til Dubai og forberede deg på en magisk ferie! Her får du en perfekt blanding av en myldrende storby og late dager på stranden. Beundre Burj Khalifa, se fonteneshowet ved The Dubai Fountain eller nyt en middag på det superluksuriøse hotellet Burj Al Arab. Dubai er et reisemål fullt av spennende kontraster. I Mall of the Emirates får du for eksempel ikke bare luksusshopping – her kan du også stå på ski i innendørsskibakken! Vil du ha enda mer eventyr? Bli med på en spennende jeeptur ut i ørkenen! 

Når du bestiller en pakkereise med fly og hotell samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser. Du sparer penger, bestiller smartere og reiser tryggere ettersom du da beskyttes av pakkereiseloven.

OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.